Jump to content

pantelia

Član foruma
  • Posts

    3,107
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pantelia

  1. Jebace nas Gnezda Cerin, nece nam biti dobro
  2. Verovatno i jeste, jedino se meni Sesko bas svidja, ima nesto halandovsko u njemu. Doduse ja sam mislio i da ce Verner da pokida u Celziju, pa moje procene spiceva treba uzeti sa malom rezervom
  3. Cek, a gde su Mijatovic i ovaj mali iz IMT-a? Sremcevic je valjda sa jos mladjom generacijom, jel?
  4. Ja mislim da cemo teze sa Slovencima nego sa Dancima. Pri tom ne ocekujem nista pozitivno iz obe utakmice, samo mi se tako cini. Danci mi nekako deluju matori, istroseni, zasiceni. Slovenci ce pod lozenjem plasmana na Euro da budu bar 30% bolji od realnog kvaliteta, a i Kek je odlican trener. Plus ludi Sesko, meni je on vec sad jedan od top 5-10 spiceva Evrope, i mislim da ce biti jos bolji. Doduse imaju i Danci Hojlunda.
  5. Mladi se isticu na gostovanju Luksemburgu, 1-1, 90-i minut. Jos vise se istice Nemanja Matic: EVO SKOKA ZA NASU SELEKCIJU!
  6. A na RTS2 trenutno Tajne internata za plemicke kceri. Prekidaj to u znak protesta!
  7. Ali najjace je sto je zavrseno 1-1 Nisam ispratio toliko kako flashscore daje ocene, ali ovo je bas zanimljivo. 4 igraca u rasponu 9,5 - 10, i jos dvojica iznad 8,5 (a nisu svi iz iste ekipe).
  8. Nije moglo bolje Kako je Sudan zavrsio kod nas umesto u A, nemam pojma, ali ziv bi Lalo Bogosavljevu
  9. Ser, ser, kenj, kenj, mlat, mlat Sam zreb ce negde oko ponoci
  10. Vidim da sad nosi i brkove da dodatno nervira edit: Bikovic, ne Piksi
  11. Imam ja predlog ako udjemo u LS. Da zovemo Bahara da sprema utakmice, ionako nam je na platnom spisku. Miloje neka samara po JSL. Glazer, Hvang, Ivanic. To su momci koji su trenutno dobri za takmicenja u Evropi, posto racunam da Dragovic odlazi, a cenim i Kraso. Bojim se da Kanga ne bude glavni igrac i sledece godine, najebali smo. Sve u svemu preslab za kik boks, prejak za rokenrol. Ne mislim da je Serif to sto nam treba, cak i u ovakvom 2.0 izdanju, mada su i on i Olajinka preposteni i zahvalni igraci. Ali ja bih nekog Saldanju koga nigde nema i samo zviz 2 gola, da odmorim oci malo, a ne da gledam ova nasa 2 mucenika kako pokusavaju da ne poginu sa loptom u nogama.
  12. Bas sam se pitao kome je bila upucena ona govnarija o balijama, sad vidim treneru Radnickog Jadno, jadnije, 1000 praznih mesta, severna govna
  13. Verovao ili ne, to psuju gosti Sudija je svirao 3-4 nepostojeca faula za Zvezdu, bez ikakve potrebe. Radnicki nije los, lepo su izneli loptu par puta.
  14. Odigrali smo odlicnu utakmicu, Miloju se danas nema sta zameriti (zapravo ima, Katai). Oni trouglovi na levoj strani su bili fantazija, bas nisu znali gde se nalaze. Mene je ovog sudije danas bilo sramota. Za pocetak, zviznuo je zivi zid kod slobodnjaka Kange nekih 12-13 metara od lopte (na stranu sto je sa tribina izgledalo da nije ni bio faul, moguce da gresim). Hvangov faul je bio na ivici crvenog, i ako ga vec nije dao, nije trebalo ni Severinu da iskljuci (Serif se iskusno bacio kao da ga je voz udario). S druge strane, brat Kalulu opusteno sa zutim kartonom ode da slavi gol u 3 picke materine, nikom nista. Igracima Partizana ni jedan jedini zuti karton za odugovlacenje nije dao, jebali su mu sve zivo i mrtvo (Natho od neke 8. sekunde i nije prestajao), i nista. Potpisujem da bismo dobili bez vecih problema da je sudio onaj sto ga je Terza izuzeo. Nista, idemo dalje. Sve i da grobarima ostane prednost, mora se ovako izaci u trecem derbiju, Bolja smo ekipa i moramo to bar jedanput da iskoristimo.
  15. @Barkley#34 javi se ako bude frka, ima nas trojica krsnih da te cupamo sa istoka 😁
  16. Sto kaze Japanc iz tesne Koze, odgovor je u stvari tacan, delimicno, mozda 😁 Ladno oni biraju gde ce da igraju, LS ili LE
  17. Ne gledam utakmicu ali izgleda da je zanimljivo
  18. Jos jedan penal koji je vise bio nego sto nije, ali koji nema teorije da bi bio sviran protiv nas
  19. Mislim da Topic nece igrati, odmah ce on za NBA da ga pripremaju tamo. Najtanji smo na trojci, sve ostalo je lepo pokriveno (u slucaju da se svi odazovu).
  20. Dinamo primio gol, na Areni ekstaza Dinamo dao gol, na Areni sahrana
  21. Ulf Kirsten, Olaf Marsal i Stefan Sapuiza, Sapuizat, Chapuizat ili kako vec. Cetvrtog ne bih znao
×
×
  • Create New...