Jump to content

Dracarys

Član foruma
  • Posts

    12,604
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dracarys

  1. On 8/9/2024 at 8:40 PM, Drug Crni said:

    Ja sam verovatno najveći Jokićev bot na forumu,ali ovo je da čovek ne poveruje.

    Pa nekad su moderatori bili normalni. Nekad bilo, sada se pripoveda. Sada je postao pravi nacionalistički i red star forum vol. 2.

     

    Mogu samo da me eventualno banuju za Jokića, ali na NBA topiću je na stotine puta nazvan mangulicom tokom poslednjih 7-8 godina, pa nikome nikad nije izbrisan post, niti su banovi deljeni. Stekao sam utisak da je normalno prema moderatorskim pravilima koje neguju.

     

    Takođe, uvrede prema forumašu i njegovoj porodici da budu blaže kažnjene, nego prema nekom random igraču je još veći level propusta. Hajde da se poštuje to pravilo, nego se ovde upućuju teške uvrede LeBronu samo tokom ovih OI, ali se to bez problema toleriše, to je još jedan znak da su se moderatori pogubili, izgubili su koncepciju šta je dozvoljeno, a šta ne.

     

    A ovaj post gde sam ja naglasio Bogdanov prostakluk gde je oterao LeBrona u tri pičke materine je moderatorima provokatorski. Lolčina.

     

    Tu se samo vidi gde ovaj forum ide i da je licemerje veoma zastupljeno.

     

    Na kraju, očekujem da budem banovan opet, ostavljaću ubuduće samo postove na fantaziju, jer su ostale teme izgubile smisao, ako ne budem trajnovan, ali ja sam ovaj post morao izbaciti, čisto da se čuje moje mišljenje, pa neka mi kontraargumentuju ako mogu, ali ne mogu.

    • Like 1
    • Thanks 2
  2. 9 minutes ago, PorodicneVrijednosti said:

     

    Od tih svih meni samo Ant djeluje kao igrac koji ce gaziti. Davisu je ovo skoro sigurno zadnja olimpijada. Vidjet cemo jos sta ce im se u medjuvremenu pojaviti ali da, vec od 2028. ce to biti pisanje krvi za zlato. 

    Ih, gde su četiri godine.

     

    Takođe, Bron, Durent i Kari nisu na prajm nivou, ali su dovoljni da isteraju za zlato na OI. Verujem da bi osvojili zlato i da nisu učestvovali, jer bi igrali Tejtum, Haliburton i drugi.

    • Ha-ha 3
    • Tuzno 1
  3. Ja sam primetio samo nesviran faul nad Džamalom.

     

    Inače, normalno je da će svirati milion faulova Kanađanima kad su pošli na OI bez skakača.

     

    Znači, sve igrače koje imaju Kanađani koji se vode kao visoki, nijedan nije dobar skakač. Moraju nekog da naturalizuju ako misle da naprave neki uspeh.

  4. Nije htela Juta da bude očerupana u trejdu, pa makar i na svoju štetu! Realno, mislim da precenjuju Markanena, ali neka im. Opet mi je nejasan njihov put sledeće sezone, jer to znači da se opet nešto kao takmiče.

  5. Za sad mi je najveće zadovoljstvo da gledam kako su Tejtuma zakucali na dno klupe. Tejtum ako je uspeo da prevari NBA svojim kvalitetom tako što Boston svake godine pljačka timove u trejdovima i pravi lepe timove, a Tejtum kupi sav kajmak od pohvala, ne znači da su Ker, Lu i Spolstra glupi, već najbolji treneri lige.

     

    Takođe, ne nalaze se bez razloga Džru i Vajt pre Brauna na spisku reprezentacije!

    • Thanks 1
    • Ha-ha 1
  6. 7 minutes ago, Ječmendo said:

    У утакмици са гомилом НБА звијезда доминирају два озбиљна евролигашка играча Гершон и Матијас! :Hail:

    Pa dominirao bi i Štimac protiv ove nejači od visokih Kanade.

    • Like 1
  7. Nije fer da se Endi potcenjuje, jer njegova karijera je trajala do 29. godine i velike povrede, a do tada je igrao u najjačoj mogućoj eri. Uhvatio je prajm Federera, Nadala i Đokovića. 

     

    Alkaras se muči sa 37 godina starim Novakom.

     

    Endi je ima mnogo veći legacy od Vavrinke, konstantnost je neuporediva kao i YE#1 u vreme prajm Novaka.

     

    Da li je Alkaras bolji od Endija je teško reći, jer Alkaras ne može da napravi potpunu dominaciju nad 37 godina starim Novakom. Nekad titule ne govore sve.

×
×
  • Create New...