Jump to content

Predragdjape

Član foruma
  • Posts

    2,547
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Predragdjape

  1. 32 minutes ago, Brat od Korneta said:

    Prosle sezone Zvezdin marketing je usao u uzu konkurenciju, Partizanov nije. Ne znam samo gde nas to sahranjuju nisam u toku.

     

    Partizanov marketing... Covek im na zvanicnom jutjub kanalu kluba intervjuise igrace i ne zna engleski u 2023. godini. Pa sve da sve drugo najbolje rade, a ne rade, malo je reci da im sve pada u vodu zbog toga. Mislim nije sramota ne znati engleski no klub koji raspolaze tolikim milionima i igra najvece takmicenje u Evropi nije platio nekog ko zna engleski da odradi posao kako treba. Dovoljno je samo oko toga da se zapitas sta si uporedio, a mogoa bih jos mnogo, al sto bi sad gubili vreme na nebitne stvari. Mogli bi malo o kosarci za promenu.

     

    https://kkcrvenazvezda.rs/2023/06/22/crvena-zvezda-ponovo-u-najuzoj-konkurenciji-za-najbolji-marketing-el/

     

    https://www.danas.rs/sport/evroliga-dodelila-je-trece-mesto-kk-crvena-zvezda-za-najbolju-marketing-i-poslovnu-strategiju/

     

    https://kkcrvenazvezda.rs/2021/07/08/marketing-crvene-zvezde-ponovo-u-vrhu-evrope/

     

    https://www.google.com/amp/s/mondo.ba/Sport/Kosarka/amp/a1005356/KK-Crvena-zvezda-marketing-drugo-mjesto-u-Evroligi.html

     

    https://www.redbull.com/rs-sr/zvezdin-marketing-tim-treći-u-evropi

     

    I tako manje vise svake sezone od kada igramo.

     

    Sto volimo da opljunemo po sebi, cak i da izmislimo nesto da bi opljunuli tamo i gde nema realnog preteranog prostora za kritiku. Ovakve komentare mogu samo ovde da naidjem i nigde vise.

     

    Ali oni koji velicaju Ostoju i smatraju ga za ozbiljnim... Pa cak I u ovom slucaju uporedjuju marketing gde smo u vrhu... Nema smisla komentarisati...

  2. 3 minutes ago, DrMV said:

    Mislim da je ovo jedino što bi trebalo da nas interesuje, pa bi valjalo da se i usresredimo na praćenje i podršku isključivo KKCZV, bez šaljivih upadica team ovaj-team onaj.

    Kao što rekoše neke kolege forumaši za Polonaru, tako i ovo postaje degutantno. Sezona je na pragu i svu energiju treba usmeriti na podršku treneru i momcima koji su tu, bez obzira na lične simpatije ili animozitete prema određenim igračima.

    Još uvek se nadam pojačanju/ima, ali ako je procena da ih sada nema, videćemo kako će sve izgledati, pa ako ne bude valjalo ne sumnjam da će ih biti.

    Duga je sezona, bice prostora za razne posalice... Ali i to moze biti zanimljivo. Cim smo odbili Tomasa, a ne sumnjam da smo mogli I Hilianda da potpisemo, kao i Sveda do sada, znaci prati se neki drugi igrac. Harrison najverovatnije. Ocigledno imamo dogovor s njim da u slucaju ako ne ostane u NBA predje kod nas. Ili opciju B vec spremnu ako ostane u NBA. 

×
×
  • Create New...