Jump to content

NikolaSRB93

Član foruma
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NikolaSRB93

  1. On 8/10/2024 at 1:31 PM, Dzistrou said:

    Prva pobeda u poslednjem meču na velikom turniru od 2002.

    Prva pobeda u poslednjem meču na velikom turniru od 2002.

    Prva pobeda u poslednjem meču na velikom turniru od 2002.

    Malo kasnim sa odgovorom... 😅 Ali ovo zapravo i nije najtačnije iako sam video da se provlači na još par mesta i u nekim poznatim medijima kod nas.

     

    Pobedili smo u poslednjem meču na SP 2019. protiv Češke valjda za peto mesto, na EP 2013. protiv Italije čime je i obezbeđen plasman na SP 2014. Bio je to poslednji Dudin meč na klupi. A ako se vratimo još dalje u prošlost pobedili smo i poslednji meč na OI 2004. u Atini protiv Angole za 11. mesto.

    • Like 5
  2. Palo mi je na pamet nešto još nakon polufinala sa Muzetijem... Za ovo zlato dobru zaslugu ima i Siner koji se povukao pre žreba i tako automatski razdvojio Novaka i Karlosa do finala, inače smo mogli da vidimo njihovo ukrštanje već u polufinalu, a znajući koliki pritisak polufinale OI nosi za Novaka, teško da bih smeo ruku u vatru da stavim da bi epilog bio kao danas. 

    A hvala i Lorencu koji je sklonio dželata iz Tokija, Zvereva. Susret sa njim bi takodje bio jako napet za Novaka i zbog načina na koji je izgubio pre tri godine.

    Danas se baš videlo koliki kamen sa srca mu je pao pošto je konačno ušao u finale, bio je glavom 100% u meču od početka do kraja

    Jednostavno je bilo suđeno Novaku da osvoji, sa sve drugim kolom protiv Rafe gde je podigao samopouzdanje onakvom pobedom.

    • Like 9
  3. 2 minutes ago, suptil said:

    Ma sprdam se. Ko ce to da gleda. Peru pare izgleda ima na pretek para uspesna smo zemlja pa treba koncerti i zurke da se organizuju u Kataru za one koji mogu da priuste 5000 eura paket za tri utakmice i smestaj. 

    Ja videh reklamu: " pratite Svetsko na Areni i Toxic tv" pa sam morao da proverim o čemu se radi 😅

  4.  

    17 minutes ago, Kenozoik said:

    Izgleda da si u pravu. Tripovao sam da su Slovenija i Nemačka ispod prvih 10. 

    Po kom kriterijumu se onda žrebalo-po poslednjim uspesima na EP? 

    Koliko se sećam, svaki od domaćina je birao po jednu ekipu ''partnera'' i automatski su ih ubacivali u svoju grupu. Italija izabrala Estoniju valjda.

    • Thanks 1
    • Ha-ha 2
    • WOW 1
  5. Hamad Međedović osvojio prvu Challenger titulu u Luedenscheidu u Nemačkoj što mu donosi ogroman napredak na ATP listi i plasman oko 260. mesta

    • Like 2
×
×
  • Create New...