Jump to content

Small Owl

Član foruma
  • Posts

    927
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,685 profile views

Small Owl's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Posting Machine
  • Dedicated
  • Very Popular
  • Reacting Well
  • First Post

Recent Badges

1.4k

Reputation

  1. Imam 40 godina i malo mi je neprijatno napisati ali ja vise pojma nemam sta je jebeni ofsajd i kada se svira.
  2. Trebao si ti to spucati odmah. I pusti ove što ti govore ovo, ono..ljubomorni su jer imas roster prije njih, samo ti po svom. Ko ga jebe, jednom se živi.
  3. Nije li Ilić malo ofanivniji od Hvanga? Je l' moguće da igraju Hvang, Ilić i neki Sanogo tip? Ovo pod pretpostavkom da Ivanić ide (nemam info, palamudim). Vise Kanga, Šljivić, Stamenić, Knežević...
  4. Meni je Luka u TSCu sasvim dobro izgledao. E sad, treba biti pošten pa reći da sam ga ukupno u životu gledao u max 2 utakmice..ali nekako mi se učinilo da bi nam dobro došao.
  5. Napisali da će staviti baner na utakmicama, spiker par puta pročitati neku info, eventualno napraviti neke promo materijale...ako su uopšte išta i prijavili na javni poziv. Mene lično je zvao lik da pišem izvještaj za muzički festival (izvještaj za donatora) koji uopšte nije održan. Znači, dobio novac za festival, nije organizovao festival, podnio fiktivan izvještaj i uzeo sebi pare ili kome već. 80 % projekata koji se finansiraju preko javnih poziva ministarstava funkcioniše ovako.
  6. "Petar Olanjinka nasrtao na protivničku odbranu kao da sutra ne postoji". Jebeš budalu ali ovaj stvarno nije normalan.
  7. Since ti jbm, Piksi zvao Mijailovića u reprezentaciju. Fuck.
  8. Nisam siguran da smo favoriti uopšte, naročito ne ovoliko koliko bi se dalo zaključiti prema kladionicama. Baš iznenađujući odnos. U svakom slučaju, Šerif za 1:0, Bukari za 2:0, Saldanja za 2:1. Sudija svira kraj 7 sekundi prije isteka dodatnih 5 minuta. Sretno momcima na terenu, sretno ljudima koji budu na stadionu i a nama koji nismo. DUHOM MARAKANE, POBIJEDI PARTIZANE!
  9. Na stranu to što su indijanci ali brate, imao si najljepše zanimanje ikad.
  10. Što bi rekao jedan prevarant iz NS zvani Neđo, ptičje vrijeme: za sovu i ševu.
  11. Druže, zanimljivo samo jer je čekao kraj izjave da izvuče ovako nešto iz svog repertoara. Ostalo sve po planu i očekivano..
  12. @Don Juan Uzeo da pogledam opet ono što sam napisao..ono ništa ni sa čim, nijedan broj nije isti.. :) Ali da, vjerovatno je razlika u zvaničnim i nezvaničnim utakmicama itd.
×
×
  • Create New...