Jump to content

Jataganac

Član foruma
  • Posts

    8,575
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Jataganac last won the day on August 27 2021

Jataganac had the most liked content!

Recent Profile Visitors

60,318 profile views

Jataganac's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

12.8k

Reputation

  1. https://www.google.com/amp/s/variety.com/2024/film/news/steven-spielberg-dune-2-brilliant-science-fiction-movie-ever-made-1235953298/amp/ Steven Spielberg Tells Denis Villeneuve That ‘Dune 2’ Is ‘One of the Most Brilliant Science-Fiction Films I’ve Ever Seen’
  2. Za vajb si totalno u pravu. Vuce na tog glumca iz spojlera i jos jednu njegovu ulogu iz ranijeg Denijevog filma.
  3. Uzvik "Lisan al Gaib!" sa onim izrazom lica 😆 Ima neceg montipajtonovskog u sebi.
  4. Gospodja i ja ne znamo gde bijemo. Zavrsavamo BCS, poceli Sogun i TWD:The ones who live, a namontirao sam i druge sezone Foundation i WoT kao i prvu Gen V. I jos na sve to sutra izlazi Gentlemens a za neki dan i Three body problem. S druge strane sa svalerkom razvlacimo prvu sezonu TD. Ona odusevljena, kaze gde si bio do sad. E, gde sam bio... 😉
  5. Ja planiram ponovo do bioskopa ovih dana... A onda vrv i jos jednom. Nikad nisam imao zelju da se tako brzo vracam nekom filmu.
  6. Ona li je lepa? Meni je tek ona "meh". Samim tim i taman za Chani. Florence je sto rece Marko imala uloge gde je izgledala ok pa mi je kao takva i ostala u pamcenju. Veci mi je problem ako cemo o tome Walken koji treba da izgleda kao covek u kasnim tridesetim.
  7. Za neupucene kolege, ovo bi znacilo da bi je Mek rado zenio 🙂
  8. Mislim da je njoj bas sugerisana ta uzdrzanost i bezlicnost. Princeza citavog univerzuma koja bi mogla da ima sve sto pozeli, samo da joj citav zivot nije unapred odredjen pripadnoscu sestrinstvu u cijoj se (ne) milosti nalazi i njen otac. Ima jedan trenutak kad razgovara sa RM kad kaze (parafraziracu) - "Citav zivot se spremam za ovo", gde se tacno u glasu oseti jedna tanka nit ozlojedjenosti, bespomocnosti, vapaja i bunta, ali to traje samo jednu milisekundu, jer ona je BG i ona mora da se drzi Plana. S druge strane, mozda bas zbog svega sto dalje bude sa njom i njenog buduceg odnosa sa Polom ona mora da bude neko ko je drugaciji i neprilagodjen. Mislim da je tu jasno da svi treba da navijaju za Chani a protiv Irulan.
  9. Ahahah znam za to, slusao sam nekog na jutjubu koji je pricao o tome :)
  10. Ne znam vala koja mi je ljepsa, dal Alija, dal Irulan, dal Margo Fenring... Bez sale, kasting je odlican, samo bi se po meni dalo diskutovati o Kristoferu Vokenu.
  11. Kako ko, pa Alija, u Polovim vizijama.
  12. Drugi deo je i zvanicno pokidao.
  13. Da ne potcenjujemo sad Fince i Gruzine, mi znamo najbolje koliko su ove kvalifikacije zajebana stvar. Konacno mi i u ovakvim uslovima izgledamo prilicno uigrano, imamo glavu i rep, zna se ko su prve violine, neke uigrane akcije, kretnje, odbrana... Mnogo, mnogo bolje nego ono sto smo ranije gledali. Izgleda da je kod Karija sve konacno leglo, a da su momci osokoljeni srebrom iz Manile. Tu su i neka nova lica, ima se na koga racunati u buducnosti... Ja sam bas zadovoljan. Kad su nasi kosarkasi u pitanju, malo mi za sricu triba, a ovo nije malo.
  14. "Hocemo li ljubit stare babe? " Sta fali, uvek se uklapa 🙂
×
×
  • Create New...