Jump to content

Lobotomija

Član foruma
  • Posts

    3,057
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Lobotomija

  1. Šta će pametnom čoveku da se kompromituje igrajući za tim iz zemlje koja zdušno podržava "specijalnu vojnu operaciju" i veliča kremaljskog kepeca, uz još 5-6 osvedočenih anticivilizacijskih senkrupa? Gospodži k tomu sigurno nikako ne odgovara da sa decom guta smog i štroku glavnog seljoberskog grada, što je potpuno ispravno, i - eto Đenove. Here we come, makar i u drugu ligu! Lepota 1 na moru sa 300tinak sunčanih dana, po svakom kriterijumu bolja i kvalitetnija opcija za život. Nekad ni LŠ ne može da opere ono što vidi svako, osim onog koji to neće.
  2. Najbezobrazniji su teško bolesni ljudi. To se od vajkada znalo.
  3. Nema nikakve veze s tvojim pisanjem. Ima sa opštim modelom ponašanja na forumu. Ja ne vidim nikakva rešenja dokle god postoji "nezastarevanje". Ta "šifra" je primer, a ima ih još.
  4. Ma sve sam razumeo, samo htedoh sebe da pojasnim. Kao npr šifra: Nakottm; jedan od bivših cenjenih kolega je u svojim ranim forumskim danima navijače Zvezde nazvao nakotom, u trenutku zanosa. To je bilo pre skoro 15 godina, te mi pade na pamet, da je u zatvor išao bio bi slobodan čovek do danas. Ali ne i na ovom forumu.
  5. Nemam ja ništa protiv tebe, Beo. Po mnogo čemu si mi ti bliži od Amiga ali, velim, primetno je odavno da su rovovi postali još dublji a forum ne da nije očišćen, nego ga treba koliko juče istretirati k'o psetance od glista. Mislim da sam kompetentan za takvu tvrdnju, dokaza koliko hoćeš, te smatram da je kontraproduktivno da se kačite vi, koji se znate 20 godina.
  6. A ti, šta radiš? Vršiš pritisak na ko zna koju po redu moderaciju da ukloni forumaša čije ti se pisanje ne sviđa, i tako 20 godina. Žao mi je što je tako, i što je sve tako kako je... Iskreno, jer u normalnom svetu da odrobijaš 5, 10, 20 godina, bio bi slobodan čovek. Ovde tog nema i jebeno je žalosno. Šifra: Nakot. Osim ako se uklopiš u Iron Maidentm i uspeš da se suzdržiš da ne baciš peglu.
  7. Ne mogu ovo da prećutim, te bih vam skrenuo pažnju da je priroda kancera takva da ljude čini posebno osetljivim. Čini i bližnje. Jednom prilikom sam i ja bio na udarutm, u vreme dok mi je burazer umirao na pulmologiji, a posete zabranjene zbog kovida. Mislim da se Amigo seća toga, kao i da smo se na kraju sporazumeli. Bilo bi lepo da se svima (kojih se tiče) skrene pažnja, da ostave čoveka na miru. Koliko se sećam, drug - Amigo se nije promenio ni za santim circa 20 godina. Jedan od retkih forumaša koji su uspeli da preguraju 2 decenije, ako ne i jače, a da nikad nisu bili trajno banovani sa foruma, i pored očigledno suprotnih stavova forumskim svetonazorima. To je virtualni podvig, za razliku od ozbiljnog spiska sitnih, besprizornih štetočina koje se ne uklapaju ni u kakve svetonazore. Niti mogu u istu rečenicu.
  8. Naravno da ne, jer nema ni pravilnika. Dobila si odgovor više puta. sa više strana, šta ti još nije jasno? Isto važi i za veće staraca, čije bi utelovljenje samo napravilo još veća štetočinstva. O uslovima za radtm bolje ne trošiti ovo malo reči.
  9. Ako još zna gde može da zapali, onda i nije neka šteta. edit: Pazi ovo rank kec. Ja sam se inače motao ovuda dvadesetak godina, samo da kažem...
  10. Odlično. Ko voli da se kladi, eto šanse da zaradi na Srbiji. Govno od zemlje ali repka bombona, em Pikse to postrojio & naučio fore sa poljančeta. Mi danas imamo reprezntaciju koja ume da igra lopte i to pokazuje. Pokušaji da se umire u lepoti uzimaju polako maha kod nostalgične stomaklije u publici, poput potpisnika ovih redova, ali budmo svesni da takav koncept ima za rizik i povremene lake trojke, kao ono od Danske.... Koja btw može da ga doova, bolji su od nas taman koliko i glupavi Rendžers od Zvezde. Selektor zna šta radi, em je poradio na elokvenciji i van terena. Njegovi nastupi su sve ono što ćemo čuti od stručnjaka a ne od neke dosadašnje random džukele, sa časnim izuzetkom Antića i Radomira. Čovek, koji je sve što je znao na terenu, počeo je na pravi način da prenosi znanje i autoritet na igrače. Osim što mrzim da imam bilo kakve veze sa javnim servisom, još manje sa điljkošima u studiju, večeras je džukela ipak rekla jednu istinu: Selektor Švedske je pao onog trenutka kada je opet zvao Zlatana od 4 banke, da zapavo samo pojebava atmosferu u reprezentaciji. Isto kao i Portugal, biću slobodan dodati, koji ga je kod kuće ispušio pa grickao nokte protiv bratske nam Seevrne MaXedonije, sa sve kvarcovanom grimasom sa čkapitenskom trakom... No, to je sve već prošlost ali moram da pitam, da li negde ima da se nađe onaj meč u Lisabunu, pošto mesecima nema ništa na netu? Ili je namerno, što i ne bi bilo loše, a ja se ne bih nervirao? Štekovanje za SP, pa dobro. Više valjda nismo majmunčad, to i drugi rade odavno... Liga Nacija za nas trenutno je sve samo ne sviranje kurcu i cipiripi takmičenje. Jeste maltretman, juni mesec jbg, ali nama TAKO trebaju uigravanje, isprobavanje igrača, taktike i pičke materine, rezultati dobri i loši i, ako Džoker da, ulazak u A skupinu i peglanje sa najboljim evropskim reprezentacijama... Ne budimo plitkih razmišljanja nego i kod 0:5 igrajmo samo sa najboljima. Sviđa mi se sve ovo što vidim, a za nastavak... Na drugom mestu. Ovde sam završio.
  11. Dobio je limit, kao svaki član foruma. Pre VAR-a je imao zvanje moderatora. Umoljen da ne briše "zbog arhive", kao da ima veze. U smrdljaku se ni o bitnim problemima ne vodi računa, koje fotke... Modovima je bilo dopušteno da bez limita uploaduju šta ih je volja i koliko ih volja. Benefit zvanja... bez autoriteta. Pusti čoveka da postuje fotke kako ga volja i očisti mu atačmente, kad već nema pravo da to sam uradi. Kao ni drugi.
  12. Nije bilo bolje ali je sada dozvoljeno svima. Zanimljivo. Nikad nisam bio u fotelji, još manje u gejmerskoj. Operi ti ipak šoferku, sebe radi.
  13. Baš zato se raspao. I treba, kad ne znaš gde biješ. A tebi je musava šoferka, no offense.
  14. A zbog čega da se "smiruje tema"? Prekriješ oči ručicama, toddler stajl, i misliš da te niko ne vidi? E baš to, jedna od najupečatljivijih situacija tokkom 78 dana beogradske oranžade, izađe blagoglagoljivi Raspadrijarh i veli pred onolikim svetom, para iz usta: "Ranzinđinte sen, indinten kunćaman, ninkom nen_treban_nansilje". I dobije zamalo ono resto jaja u facu, jer: - Niko nije "zvao na nasilje". To je bila retorika istih ovih danas. - Protestna šetnja zbog izborne krađe je ušla u ko zna koji dan, - Imala svoju rutu i rutinu, performansi po celom centru. - Najveći incident se desio kad je lik zalepio žvaku pinđur-kornjači na štit, - Stvarni incidenti su izazivani namerno i nikad od strane šetača. Tako je i ovde... Nazivaju se stvari pravim imenima. Postoji čak i podrška u vidu postova koji potvrđuju istoriju, gde sam i lično ne samo učestvovao, nego i gradio sa vrednim kolegama. No, problemi ovog nesretnog mesta negde moraju isplivati. I ne, nije ovo problem... Problem je samo jedan i nalazi se iza zavese. Rupa, pritom, ima toliko da nema ni Paje Patka da zakrpi gumu. Pre će da se spakuje u nju i da mu viri kljun, što zapravo i jeste slučaj, kao u crtaću... Na kraju će se desiti nešto kao Junajted Grupa, iliti zbogom žohari.
  15. Opcija Edit se nalazi gore desno, u meniju označenog kao tri tačke. Nismo na burek-četu nego na pokušaju jednog diskusionog forum, što nosi i svoja pravila. Ili makar gledaj šta pišeš pre nego što stisneš Submit. Msm nije da me interesuje, ali ovo je ispod svakog kriterijuma.. edit: Ako može neko od preostale moderacije da mi prebaci (a može i da obriše slobodno) ovde post koji sam greškom ostavio na Minijaturama? edit': @Harmonika 'El vidiš kako se to radi? A ovo tagovanje radiš na sledeći način: stisneš @ i otkucaš nick, ili nađeš u padajućem meniju dok otkucavaš pa klikni koga hoćeš. "Kad već ne može da se diše, makar neka liči na nešto", skoro kao poslovica. Nema na čemu.
  16. Kinik... Lik koji vas je mamuzao toliko da ni modaracija nije bila potrebna.
  17. Kad se od politike napravi košarka i dobije ovaj krasni isKljuvak. Zagreva se i tata u letečoj, kao za rempremzemtamciju.
  18. Ne vide do zrmlje, psotavljali, al da dovde doj'... Muko, froume...
×
×
  • Create New...