Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/18/2024 in all areas

  1. Bravo Darko, učinio je 100x više od ovih što ga ovde nazivaju gnjidom i ljigom
    38 points
  2. Plavšić definitivno ima putera na glavi i ne može se opravdati njegov lični animozitet prema određenim igračima koji prevazilazi granice profesionalnosti, a koji izbija neskriveno iz nekih njegovih komentara. Takođe, nepogrešivo je da ima mnogo veću toleranciju prema domaćim vedetama i da se mnogo teže odlučuje da "udari" na njih. Međutim, za ovih poslednjih nekoliko dana mu skidam kapu jer je mnogo lakše skriven iza nicka na forumu prdeti u prazno ili kao 99,9% njegovih kolega novinara zauzeti konformističku poziciju, samo da se ne zameri nikome. Nebojša Čović je opasan čovek, deo vladajućih struktura već decenijama i ipak treba dosta petlje u ovom slučaju samo raditi svoj posao, što je Darko uradio. Meni su bile smešne priče da je on neki Čovićev bot, takve komentare nikad nisam uzimao za ozbiljno. Morate se staviti u kožu novinara koji udara u osinjak, pa makar to bio samo jebeni sport. Tako da Plavšić je ovde svakako pozitivan lik i neka je nasekirao udbaša, jako sam žalostan zbog toga. Nadam se da neće trpeti neke posledice jer čovek radi svoj posao, ali ga već vidim kao nepoželjnog za komentarisanje KKCZ utakmica naredne sezone i veliki povratak Ilajdže Kovačića koji se kao novinar nikad nije ni bavio bilo čime što bi moglo da ga kompromituje kod glavonja.
    33 points
  3. Bilo bi navukao ga Jokić svojim reklamama.
    32 points
  4. Za sve pohvale i skidanje kape je kakva je igračina Hvang. Kakav profesionalac! Kakav znalac! Kakav radnik! Minut 115. on juri kao da je 1.minut. Pitanje je da li ćemo ikad više imati igrača njegovog kalibra. Duboko poštovanje! ❤️ 🎩
    28 points
  5. Vrisnuo je udbaški govnar kao jogurt na suncu. Kao ona matora vojna lica koja su ogrezla u ludilu rata, krvi, propagandi i odbrani sistema, i usled godina službe više nemaju kontrolu ni šta baljezgaju ni kako artikulišu svoje laži, ni blizu zlatnih vremena. Samo pojačati skandiranje i konačno survati esenciju zla na deponiju istorije. Titule će doći i proći, ovo mora odmah i sad.
    27 points
  6. Više liči na Jamala Murraya nego Lebrona.😃
    27 points
  7. Slucaj Filip Covic - Plavsic je JEDINI novinar na ovim prostorima koji je izjavio da Filip nije dorasatao EL. Fakt, svaka dalja diskusija na tu temu je sviranje qrcu. Od novinara SK, poznajem samo Plavsica, Iliju i Viska (najgotivniji lik) i sve su samo ne kreteni. Ilija je, usled ozbiljnog zdravstvenog problema u kome je bio, imao zastoj na profesionalnom delu iako je pionir modernog komentarisanja NBA utakmica, ali sva trojica su obrazovani gradski momci, imaju integritet, znaju materiju, tacno je da ponekad deluju prepotentno, ali je vec subjektivno da li se nekome svidjaju ili ne kao komentatori. Naravno, kenjati sa strane je uvek najlakse. To radim i ja na milion drugih tema koje ne poznajem i cini me kretenom koliko i tebe ili bilo koga drugoga.
    26 points
  8. Nije realno ocekivati od Plavsica da ide u klinc sa poludelim Covicem. Sasvim je dovoljno sto se pojavio da stane iza svojih reci, samo nek nastane da trpa u tekstovima. Bolje citati takve tekstove, pa i ne slagati se, nego one bljuvotine od saopstenja.
    26 points
  9. Ovo gostovanje je delovalo kao da je Covic sa onim zetom sto je tukao Andjusa pa posle zbrisao u Ameriku i ukrao lovu, gepekovao Plavsica, doveo ga tu u studio i stajao iza kamere sa pistoljem. Sramota je sto Covic misli da moze generalno ovako da se ponasa, bez obzira na to sto je Plavsic gnjida, koja mu je verovatno titrala jaja, pa u jednom trenutku prestala. U celoj ovoj slici treba uzeti u obzir i uredjivacku politiku SK koja je maksimalno opoziciona, pa se vrv Plavsa nasao u nezavidnoj situaciji, izmedju dvojice gazda. Nerealno mi je da mu je SK kad vec tako opozicioni razmislja daje ikakav prostor da bilo sta prica na njihovoj televiziji. Ovakav monolog moze da drzi kad upali lnstagram live, doslovno sramota za jednu emisiju da se ovo dozvoli. Trebali su na pola ovog njegovog drzanja slova, jer je neko odlucio da ga iskritikuje da samo prekinu prenos i kazu mu - tamo su vrata. Ali Srbija jbg. Svakako, Covic je na tankoj uzici, cim mora ovako da se pere po televiziji i daje sam sebi autogolove. Za sad ga samo jedna, nazalost veoma vazna struktura u CZ, drzi, ali pitanje je koliko jos. I posle se cudimo sta se desava u KKCZ. S Covicem je dijalog nemoguc. Ja ne mogu da zamislim situaciju da on popusti treneru, ako misli drugacije. Teorije nema.
    26 points
  10. Ti kao da zaboravljaš u celoj priči ko predstavlja njih a ko nas. Njih najtrofejniji evropski trener koji je garant neke ozbiljnosti i plaćanja inače i sam ne bi bio tu gde jeste, a nas hohštapler kome su svi krivi osim njega i koji ide okolo i blati bivše igrače i trenere već 10+ godina, čak i likove koji su ušli u legendu poput Radonjića. Ne bi ni Vujošević imao garantovan budžet jer prosto nije čovek kome se daju bilo kakve garancije, ali Željko je ipak ozbiljan lik u svom poslu. Dakle, KKP ne samo da je dobijene pare mnogo pametnije ulupao od nas, koncentrisao kvalitet u manji kvantitet igrača, već svakako imaju i lepu reputaciju u evropskim okvirima što je personifikovano kroz lik Željka. Mi imamo lika sa kojim se sprdaju koliko je odvojen od realnosti i jednostavno - lažov.
    26 points
  11. 1. Plavsic jest bio podguzna muva Nebojse Covica, slucaj Filip Covic. Placen ili neplacen - nebitno. Ja bih rekao placen. 2. Plavsic jeste neprofesionalan i lican, slucaj Lorenco Braun. 3. Plavsic jest kreten, slucaj japanska atleticarka i 'a mozda bi ipak trebalo da se bavi necim drugim'. Meni se cini da je ovo slucaj kad neko predje sa jedne na drugu stranu, ono, pacovi prvi napustaju brod. Rece maluk da Plavsic nije omiljen u klubu, jasno je i za sto. Inace, za srpske novinarske standardne hrabar i solidan clanak Plavsica. Opevali ste nedostatke, ali sasvom solidno. Epizodu sa gostovanjem Covica nisam odgledao, izbegavam da vidim i cujem db govedo, ali zrtvovacu se. Iz ovih klipova jasan je jak defanzivni stav Plavsica, skrstene ruke, sklanjanje pogleda. To znaci da je usao u ring sa Tajsonom i svestan je toga. I ocito da je brknuo negde gde je ovog zabolelo. Lepo. Ali ga ne abolira za sve do sada, ne zaboravlja se to... A to sto nije bio 'dostojan' suparnik Slobinom gradonacelniku Beograda - pa naravno da nije. Omatoreo je Nebojsa, ali takva zmija je prejebana i bila i zajebana ostala.
    25 points
  12. Coach Sfero bi zaista mogao da batali ove odvratne petorke sa Jagom kao jedinim ball handlerom, posebno u situaciji kada ih ima ukupno petoricu u sastavu. Onda kao statični su napadi kada ih Jago organizuje, pa bili bi statični i da ih organizuje John Stockton sa ovakvim ostatkom petorke. Ne postoji nijedan razlog da ti četvorica upotrebljivih ball handlera istovremeno sede na klupi, tj. da u svakom trenutku nemaš bar dvojicu na parketu. Od pozitivnih stvari - konačno bez Mitrovića na poziciji četiri, sa Davidovcem kao starterom, Tompkinsom kao bekapom i jednom vrlo kratkom sekvencom sa Giedraitisom... Ovo poslednje bih voleo češće da gledam, pošto je Trej očigledno u penzos modu, spor je kao smrt i ne brani ništa, plus sada imamo višak bekova pa se small ball nameće kao logično rešenje. Smart igra korektnu odbranu i aktivan je u skoku, mogao bi da dobije koji minut više recimo kada je Lazić na klupi radi boljeg balansa.
    24 points
  13. Playoff EL je najbolja košarka izvan NBA, na F4 zbog značaja utakmica na kojima nemaš pravo na grešku se desi i pravi hrkljuš ali u seriji do 3 dobijene najbolji klubovi Evrope pokažu sve što imaju.
    24 points
  14. Zašto je Nikola nosio šal? Pa jer se šali sa Lejkersima. Ok, sam ću izaći.
    24 points
  15. 24 points
  16. Da budemo sasvim pošteni, Partizan nema domaće igrače koji koštaju kao Nedović i verovatno Teodosić. Takođe nemaju roster od 17 igrača kao mi. A čini mi se i da domaću boraniju plaćaju po njenoj realnoj tržišnoj vrednosti a ne kao mi da preplaćuju nekog Dedu.
    24 points
  17. Namerno nisu nosili žute dresove da ih ne proglase minonsima
    23 points
  18. Bravo Darko, stao je imenom i prezimenom iza kritika. Ti sto ga ovde nazivaju gnjidom ne smeju da uzviknu Ua Covic sa nivoa 400 u duksu sa kapuljacom, kako neko rece.
    23 points
  19. Tvoj hejt je postao zabavan. Prošle godine je Denver takođe malo štucao u prvoj rundi, delom zbog rovitog Jokića. Sada se Marej traži, kao što reče Miloš iznad. Valjda će ova 4/4 i ubačeni šut da ga trgnu jer ovako neće imati šanse protiv jačih ekipa. Za sada Porter igra bolje i čak raznovrsnije u odnosu na prošli PO i to je ključ ovih pobeda i može da bude bitan faktor u nastavku. Osim MPJ i Jokića ostatak tima je šutirao 0/20 za tri. Još jednu trening salu su sagradili.
    22 points
  20. Apsolutno nije nikakva poenta kako Smart igra, dobro ili lose, to je decko koji ima 24 godine, doveden je u Martu u ekipu koja se raspada i mi o njemu pricamo svaki drugi dan, Plavsic pise tekstove, taj bre decko ima 0 zasluga/krivica za bilo sta ove sezone
    21 points
  21. Samo da dodam jedan svoj utisak, AD je igrao savršen meč do trenutka kada ga je umjesto Nikole preuzeo AG. Od tada se bukvalno nije vidio na terenu. Osim onih vidljivih, ovaj meč je imao i tihe heroje. Naklon Aaronu Gordonu!
    20 points
  22. Ne možeš da ne gotiviš ovaj Majami. Koliko su sistematično žilavi, Spo genije. Nikolica raste k'o iz vode.
    19 points
  23. Pa sad, nije bolji od Luke.
    19 points
  24. nedovic ako ima oko milion po sezoni to je to on i isporucuje okvirno na tom nekom nivou mnogo veci problem su po 700k+ za dedu i babu plus sav ostali skart za po 300-500k
    19 points
  25. Ja ruku u vatru stavljam da bi od 10 elitnih uefinih sudija mozda jedan ili nijedan sudio faul za ono. Odavno je u Evropi tendencija da se pusta cvrsca igra, daje se prednost napadacima i sviraju samo evidentni prekrsaji. Neki dan smo drugar i ja bili u soku za kakve sve sumorvacke zahvate je Leteksije samo odmahivao rukom na madridskom mecu Real-Siti. U ovoj situaciji se uopste ne vidi da je Serif napravio bilo kakav nedozvoljen pokret, nema odgurivanja, nema saplitanja, nema spornog kontakta, nema jakog intenziteta, nema nicega. Dolazi do duela i Markovic se po automatizmu teatralno prosipa na zemlju. Tu se radi o cistoj navici na povlascen sudijski tretman u domacoj ligi (kakav imaju i Zvezda i Partizan), on je ubedjen da ce dobiti faul jer je na to navikao protiv raznih Vozdovaca, Lucana, Radnickih. Kao sto Kanga po difoltu pada na najblazi kontakt i odmah se cuje pistaljka, dok u Evropi za iste stvari otvara dve kontre po poluvremenu. Sve i da ovo svrstamo u sporne momente, definitivno nije ocigledna i gruba greska Ilica, vec u najboljem slucaju jedna jedina diskutabilna situacija sa utakmice, te mi je ovolika histerija stvarno presmesna. Eno citam sastancili Partizanovi igraci i odlucili da ne igraju kup u znak protesta protiv terora kojem su izlozeni Pre bih rekao da su svesni da se kad-tad mora zalomiti jedna utakmica kad im nece svaki sut uci u gol i kad Zvezda nece koristiti svaku cetvrtu 100% sansu, nego npr. svaku drugu. E onda ce biti teror.
    18 points
  26. Pogodnije je da se ovde nadovežem na svoj post sa druge teme. Neko će reći: "Crni,ovo su tvoji privatni razlozi,privatan život..to se mene ne tiče..nije valjan argument" I tačno,neće pogrešiti. Zato ću sada ispisati mnogo toga što nije u (mom) privatnom domenu,već zajedničkom i javnom. Ja imam 45.godina. Neću pogrešiti ako napišem da sam 2/3 života proživeo u nekom obliku apsolutizma: Titov/post-Titov, Slobin i sad ovaj..neki tračak svetlosti je bio period između 2000-2012. U realnosti to su dve godine vlade Zorana Đinđića koja je bila u konstantnoj političkoj krizi i nestabilnosti. Koliko još godina treba da dam mrtvoj Srbiji? Jer,da se mi makar ovde ne lažemo - ona je umrla samo joj to niko nije rekao. Nego smrdi,raspada i širi zarazu okolo. Zombi. I onda mi malobrojni prijatelji kažu da se treba isključiti iz svega. Kao što mi je rekao @Kosjan WillavićKojeg veoma cenim i mislim da je gotivac lik. On to zna jer ga ne bih u par navrata predlagao i za moda na raznim pdf. Stoga,Kosjane,ovo nije kontra tebe. Kad odem u prodavnicu i vidim da su nam cene osnovnih namirnica maltene na nivou pojedinih zemalja EU. Odem da natočim gorivo - ono skuplje nego u susednim Mađarskoj i Hrvatskoj. Čitam ovih dana da je došlo na nivo cena goriva u Nemačkoj i Švajcarskoj. Uskoro mi ističe ugovor sa mobilinim operaterom,odem u poslovnice da vidim cene i ponude..imam šta da vidim - nema razlika maltene..svi su ca cenama "tu". Kao i sa ponudom. Maltene kao karteli. A tobože jedni drugima konkurencija. Dupe moje! Trgovci nas pljačkaju maržama, poslodavci zakidaju, tzv.privatni preduzetnici lažiraju šta stignu - od poreza preko raznih taksi do doprinosa. Na sve strane siva ekonomija cveta. Ni ona na crno nije eliminisana. Zakidaju investitori:na materijalima,na merama,na kvalitetu radova. Država je najveći lopov..otima od sopstvenih građana kao u vreme dahija..na javnim nabavkama,na nameštenim tenderima i konkursima,na kapitalnim investicijama..ovde kod mene su u novembru svečano počeli radovi na auto-putu "Osmeh Vojvodine". Od prvobitne,cena već narasla 4 puta?! Idi,begaj! Kao da probijaju tunele kroz Alpe,a ne asfaltiraju ravnicu. Razmere pljačke su doslovce nemerljive. I onda ja pitam: gde je taj babl koji će da me zaštiti? Nema ga. Ako se odvojim od onoga što se izražava u novcu,stvari postaju još gore. Urušavanje kompletnog pravnog poretka zajedno sa svim institucijama i ustanovama koje ga čine. Zakoni su mrtvo slovo na papiru..čak i gore od toga - oni važe samo za neprivilegovane..na vladajuću elitu i njihove saradnike oni se ne primenjuju ili makar ne jednako kao na obične smrtnike. Onda je bolje živeti u haosu,jer haos je makar fer:u njemu su svi jednaki i svako ima jednaku priliku. Dezavuisani su obrazovanje i znanje. Diplome su obezvređene;kupuju se kao dnevna štampa na trafikama. Nauka je potisnuta i na njeno mesto dolazi veronauk. Promoviše se kvazi-nauka. Uveliko se piše i uči revizionistička verzija istorije u kojoj su gubitnici ti sa kojima treba da se poistovetimo. I sa fašo i nazi saradnicima. Nestali su moral i stid iz javnog života. A kada jednom eliminišeš te kategorije,sve postaje dozvoljeno. I normalno. Nemamo ni srca da se suočimo sa zlom kojeg smo posejali pre 30+ godina. Nemamo vaspitanja da mladim naraštajima kažemo istinu. Nemamo pameti da razumemo zašto je sve proteklo kako je proteklo. Logično je da nemamo odlučnosti da raskrstimo sa teškim bremenom prošlosti koje su nam na leđa natovarili socijalisti i radikali. Nego im ljuljamo nakazu. Ostajemo zarobljeni u prošlosti. Zato imamo licemerja,inata i štetočinstva na odmet. Niko poput nas ne radi toliko na sopstvenu štetu. Niko se toliko ne upinje protiv promena poput Srba. Iz petnih žila! Svaki pokušaj modernizacije društva se dočekuje na nož. Svako približavanje razvijenom svetu se satire. U startu se gasi i najmanji tračak nade da možemo da se prihvatimo ma koju civilizacijsku tekovinu. Kompletno moralno i intelektualno posrnuće jednog društva i fajront jednog naroda. Vučić je samo ubrzao taj proces. Ja sam potpuno ubeđen da ovde za nekih 50-100 godina neče biti Srbije. Srba će verovatno biti,ali će im se brojka rapidno smanjiti..ovde će doći neki drugi..to je neminovnost. Nećemo biti ni prvi ni poslednji koji će nestati. Čitava istorija ljudske civilizacije je prepuna takvih primera. Da čitava društva nestaju,urušavaju se iznutra. Nije da će mi biti žao..ja smatram da Srbija ovakva kakva jeste u proteklih 35.godina i ne treba da postoji..nego više neće biti kapaciteta za neku normalnu..u kakvoj sam mislio da ću jednom živeti i da ću je dočekati. To će biti cena ovakvog našeg ponašanja. A ironija je da se to događa jednom narodu koji za sebe tvrdi da je slobodarski. Od svih mitova i laži srpskog naroda,ova je najveća. Da su Srbi slobodarski narod. Mi nikada nismo uspostavljeni kao slobodno društvo. Nema despota,diktatora ili autokrate koji ovde nije vladao do smrti ili duboke starosti. Đinđiću nismo mogli da oprostimo što je jednog poslao u Hag,pa smo ga ubili. Ovde nema ni slobodnih izbora ni slobode izbora. Svaka sloboda je ovde na kašičicu,pod ručnom. Svaka sloboda je pod zebnjom i strepnjom - šta će nam se dogoditi ako je praktikujemo? "Ćutanje je zlato" "Ne talasaj" "Ne govori protiv vlasti" "Svi su isti" "Ima ko će da misli umesto tebe" Narod koji ne ume da se izbori za svoju slobodu daje sebi pravo da određuje ko je u svetu slobodan,a ko je čiji kmet. Ne umemo da postavimo postulate elementarnog političkog društva, a imamo znanja da se bavimo globalnom politikom. Pa,nije to na običnom čoveku! To je posao za školovane,za profesionalce..za iskusne. Ni prosečan Englez, Nemac ili Francuz se ne bavi velikim svetskim temama i pitanjima,ne bistri svetsku politiku..a i da bistri,može mu se,jer je svoju državu uredio i upristojio. Za razliku od nas. Nema tog babla koji mene od svega ovoga može izolovati. Nema. Po meni,babl je samo iluzija..alibi..beg i opravdavanje što smo digli ruke od društva u kojem živimo i zemlje u kojoj smo rođeni. I koja jeste naša. On je odraz i priznanje sopstvene nemoći ili kukavičluka da nešto promenimo. Ja sam daleko od hrabriše,ali nisam kukavica. Nikog ne osuđujem,ali za mene mehur nije opcija. Prvenstveno jer nije stvaran. Zato glasam..izlazim na izbore..ne ćutim. Sa druge strane,nisam ni glup ni slep pored očiju. Vidim i shvatam sa kime živim..kako rezonuje većina većinskog naroda.. Razmišlja tako da ja sa njom već dugo kao da nemam ništa zajedničko sem mesta rođenja i istog jezika. Postao sam stranac u sopstvenoj zemlji! Grozno se osećam i nema tog babla koji meni može da pomogne. Nije nemoguća promena..samo ja je trenutno ne vidim,a nemam više vremena za čekanje. Dat mi je samo jedan život i vreme mi nepovratno curi. Ako ne mogu ništa da učinim,ako sa sugrađanima ništa ne mogu da promenim,ja onda nemam drugog izbora nego da odem. Jer mehur je za mene laž. Radije ću da odaberem odlazak nego da živim u laži da je sve oko mene dobro ili podnošljivo,a sve se ustvari raspada. Mnogo se izvinjavam na ovom bezobraznom čaršafu. Zauzvrat neću pisati jedno vreme na topiku.
    18 points
  27. 17 points
  28. Tobi je u Valensiji igrao 3-4 sezone i dijelio minutažu sa Dubljevićem na poziciji centra. Nastupao je i za Sloveniju na dva velika takmičenja. Konstantno je isporučivao solidne ili odlične partije. Ne znam što se sad svi prave ludi i zanemaraju to, nije to bilo prije deceniju nego prije 2 godine. I lik puni 30 godina tek u oktobru. Ko je mogao da očekuje da će da bude ovakav leš?
    17 points
  29. Što se Monaka tiče jedan zanimljiv podatak
    17 points
  30. I zato bi se kao i u NBA trebao igrati do kraja, a ne samo jedna runda Playoff-a.
    17 points
  31. Da se pohvalim da sam kapitenski uveo ekipu u 1MRL 😁
    17 points
  32. Biče zanimljivo videti koga če dovesti kad otera Howarda i Monekeja
    17 points
  33. Nema šta, biće Jović ozbiljno pojačanje za KKCZ sledeće sezone
    16 points
  34. 16 points
  35. Braća teški ljomberi ali primač naboda ga baš primio like a champ.
    16 points
  36. Ja sam mislio da je Haris Dzinovic smorio, ali ovi ga brate preterase... Elem, koliko ljudi nisu realni, koliko su pobedjivali samo u poslednjim sekundama, bukvalno ne postoji tim u svetu sa takvim ucinkom. Treba da budu srecni sto su drugi, jer taj TSC ima duplo manji budzet od njih, pa su bili ispred njih prosle god, a i ove bi da im nije bilo te lude srece. Cuka ih je ugazila, Vozdovac isto, golman im je bukvalno omogucio i polufinale kupa... Oni su jedini klub koji nije igrao Evropu, jer su ih demolitali potpuni anonimusi, pa su zahvaljujuci tome uspeli nekako da se dobauljaju do jesenje titule. Pobedili 2-1 u derbiju ja sam svakom grobaru kog znam cestitao, ali se videlo i tada, a narocito u predhodna dva derbija da su previse slabi, cak recicu nikad slabiji u odnosu na nas. Kad je 24 februara (pamtim zbog svog rodjendana) 2007 Partizan pobedio na Marakani 4-2 posle ako se ne varam 19 god, Lola Smiljanic je zakljuvavao marakanu i rekao neka osvoje sad titulu, ako ih nije sramota...ali kako svaka jesen na Zvezdu mirise saznace Lola tako sto Zvezda dobija Partizan u naredna 2 prvenstvena derbija(igralo se trokruzno), da bi ih izbacili i iz kupa, sve u razmaku od mesec dana...i niko nije zakljuacavao Humsku, niti davao glupave izjave. Bilo je gresaka na obe strane, znam da bi voleli da im sudu Grobar iz Cokota, Spasic, koji se penzionisao satro pogresio kod ofsajda Milijasa, Jovanovica itd. Nema Djure i Toleta, Rasima i Ruzica, Dacica i Tadica, predsednika Metalca, Hajduka popularnog Dzombe... Bar ih niko ne gasi, ne nicu im pecurke na JNA, imaju struju, sampon, ne beze im igraci i ne tuze, drzava im placa licence uredno godinama, dovode se strana pojacanja, stadion im nikad lepsi, jos im Vucic omogucio da isti bude u njihovom vlasnistvu, tako da mesta kuknjavi nema. Ako smo mi preziveli gasenje ne samo fudbala, vec i vaterpola, kosarke, rukometa...prezivecete i oni ovu muku sa najtrofejnijim trenerom evrope i osiguranom evroligom. Zao mi je sto nece osetiti kad se Dukljanin izivljava nad klincima Slobodana Klipe, al jos vise mi je zao sto su se time ponosili, pevali sa Stanojem kurva gasi se kurva umire... Mi nismo kukali, mi smo se ujedinili, napunili Marakanu protiv Spartaka iz Subotice, srusili Tadica, pa eto nek se i oni ujedine i sklone ovo zlo, nek spasu svoj klub, a i sve nas od ove bede.
    16 points
  37. Jedva doplivah do foruma kroz more suza na društvenim mrežama od raznih komentara o moralnim pobednicima. Ide li neki pehar za to?
    16 points
  38. Svi smo razocarani, besni... Ali, da se sada posipamo pepelom, da se poteze prica da nije bio penal, da ovo, ono... Besan sam na nas klub, ali da sada da ja njima nesto priznam da su osteceni i slicno...Prosto, to ne treba da se radi. Onom Natku da nesto povladjujem, onima koji i pre pocetka prvenstva govore da je prvenstvo vec namesteno, da je urota svih protiv njih, da je sve nepošteno... Pun mi je kufer iste price koja se vrti iz godine u godinu. Koliko god bili besni na nas klub, kada god imamo posla sa njima, onda apsolutno se staje uz Zvezdu. Da, jebati mater Terzi, Drkeli, napsovati dileje koje rade sve sto ne treba, ali njima nesto priznavati i davati im vetar u leđa da tu sumanutu teoriju da je prvenstvo u staru namesteno guraju kao jedinu istinu e to nikada!
    16 points
  39. Tovarili bi i Dzordana (ili bilo koga zelis da pomenes) da je igrao u eri socijalnih mreza. Takav je zeitgeist.
    15 points
  40. Iako smo tri klase kvalitetom jaci, ostaje gorak ukus pripreme meca od strane Miloja. A ovo sto radi kapiten Pfk odavno je za crvenu kartu i sut napolje.
    15 points
  41. Razumem Plavsica da nije lako u trenutku odgovoriti i voditi dijalog (ili bolje reci monolog) sa covekom poput Covica, ali majku mu znao si otprilike sta te ceka i neverovatno da se nisi bar malo pripremio i naostrio. I ostali novinari su takodje nesposobni da kritikuju konkretne stvari, umesto sto pokusavaju da upakuju na finjaka i time ostavljaju prostor za slobodno tumacenje njihovih recenica. Nije toliko tesko: - Spoljna linija u sastavu Nejpir, Teodosic, Yago i Nedovic je defanzivno suplja, to je video gotovo svaki navijac vec u startu. Ako je odgovor Dusko ih je birao, odmah si spreman da pitas zasto mu niko nije sugerisao da to ne sluti na dobro i da razmisli o drugacijim igracima? Za sta sluzi SD? Takodje, ako se konstantno hvalis da si 50 godina u kosarci, sigurno da i sam znas i razumes odredjene stvari vezane za sklapanje tima i teren, zasto se onda konstantno bezi od "mesanja" u tim? - Da li je racionalno sklapanje tima i trosenje sredstava u slucaju u kojem imas tri cetvorke u rosteru (Simonovic, Davidovac, Ilic) a nijedan od njih nije u stanju da odgovori zahtevima startne cetvorke? Odgovor - doveli smo Bjelicu, novo pitanje - da li je moguce da nije dovedena zamena za njega do polovine marta? Sferopulos je tako zeleo - opet pitanje za sta sluze ostali zaposleni u klubu i zbog cega ne sugerisu drugacije? - Teodosic, Lazic i Hanga su stari igraci i jasno je da lako moze doci do zamora materijala i povreda. Nedovic i Mitrovic imaju istoriju povreda. Cinjenica je da su se desile neke nesrecne povrede tokom sezone, ali je ipak bilo i onih sitnih za koje se moglo pretpostaviti da ce ih biti bas kada su u pitanju Teo, Lazic, Nedovic i Hanga. Zbog cega smo dozvolili da imamo toliko igraca sklonih povredama? - Ako trener bira sve igrace, zbog cega ze uvek na pitanje da li Teodosic ostaje naredne sezone odgovara sa "ostaje, ako on bude zeleo"? Isto vazi i za Lazica. Valjda je ispravno reci "ako bude postojala obostrana zelja"? - Za sta je sluzio Ognjen Kuzmic do januara? Evidentno je vec tri godine da vise ne moze da igra na ovom nivou, cemu trosenje novca na njega? - Da li je trener duzan da postuje filozofiju kluba da ima bar 7-8 domacih igraca? Ako je odgovor pozitivan, da li je onda posteno da krivicu za sklapanje tima preuzima trener s obzirom da mu je polovina rostera nametnuta? Ako je negativan odgovor, postaviti pitanje da li je Dusko birao da ima u ovoj sezoni Nedovica, Lazica, Tea, Davidovca, Kuzmica, itd...
    15 points
×
×
  • Create New...