Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/27/2021 in all areas

  1. Mislim da dobar deo navijača gleda na Lesora iz ugla jedne Frankenštajn sezone, sa trenerom pocetnikom bez autoriteta, grupom igrača koji su dodatno srozavali taj autoritet, nekima koji su trenirali i igrali kad im se htelo igrom bez sistema i koncepta gde je sve bilo prakticno u rukama jednog igrača… Čak i u takvoj sezoni i jednom takvom haosu Matijas je pošteno odigrao, nikad nije spadao u grupu onih koji se ne trude i ne daju sve od sebe, šta više verovatno da je bio veoma disciplinovan i da se brutalno držao zahteva i uputstva trenera. Njegove fizicke sposobnosti, na nivou mitske zveri, treba iskoristiti i videti u jednom uredjenom i pravom sistemu, kao sto su oni kojima tezi i traži Radonjić. Sa te strane bih lično bio zadovoljan ovim povratkom, e sad veliko je pitanje koliko nam se Lesor uklapa u ostatak unutrasnje linije. Ako smo se žalili na Nokovu više nego skromnu igru sa niskog posta šta tek reci za Francuza. Uz Kuzmica i ostatak trenutno raspoloživih visokih igraca stvarno ćemo biti veoma ograničeni u produkciji igrom ledjima. Još će Luka tu da ispadne najbolja opcija… Kad se setim kako je Ivanovic delio one alleyoopoce zaRida, pa i Nikolića… Biće tu vrhunskih zakucavanja
    16 points
  2. Što se tiče grupe u koju smo zapali,pročitao sam odličan komentar na fejsu : Prva grupa u istoriju nekog UEFA takmičenja u kojoj su svi timovi zadovoljni žrebom i svi veruju da će biti prvi u grupi ... 😄
    15 points
  3. Jebo me pas, da me jebo pas.
    12 points
  4. Ivica: Popunim ti mamu narkomansku govno jedno ! Dovedite pojacanaj djubrad !!!
    12 points
  5. Gurbet je primitivna uvreda koju za navijače Zvezde koriste ostrašćeni Avangarda/Partizan.net debili i to bi na svakom pristojnom forumu moralo da bude za momentalno brisanje i ban, a ne da stoji danima i da se još oko toga vodi ovolika polemika. Klasičan overthinking oko situacije koja je zapravo krajnje jednostavna i koja bi morala da se seče u korenu, jer ako se takve stvari dozvole onda će forum i definitivno da se pretvori u svinjac.
    12 points
  6. Pa ovo me je uvek zanimalo 😁 Obzirom da nam dolazi luda i brza sezona, za oba kluba i da nam tenzija sleduje, mozda ne bi bilo lose pored kafane imati i ovako neku temu, cisto da se smire strasti, ukoliko to uopste bude moguce 😁 Elem, moje ime, zamislite nije Bojana, niti imam drugaricu Bojanu, ali sam se jednom prilikom nalazila na mestu, gde nije trebalo da se zna cija sam sestra 😄 To bese pre vise od 10 godina, iako smo bili koncentrisani izuzetno, nismo imali spremno lazno ime, i kada su me u tom rudniku, pitali kako se zovem, moj tadasnji decko, sada vec muz i ja smo se skroz zbunili i cutali smo, pa tako sigurno 30 sekundi, i onda je on lupio Bojana 😄 Nikada ga nisam pitala ko je ta Bojana i da li je postojala, mada me je zanimalo, iskrena da budem, ali se iskreno nadam da nisam ime dala po njoj 😄 Eto, to je moja prica 🤗
    10 points
  7. em treniramo u beogradu, em nema para ni za meso
    10 points
  8. У КОМ ШЕШИРУ СУ МУЊА ТРАНС И ПИЦЕРИЈА БУЦКО У ЛИГИ КОНФЕДЕРАЦИЈА?
    10 points
  9. Upravo si u drugom delu posta objasnio sve. Ovde etimologija ne igra nikakvu ulogu, vec iskljucivo kontekst. Ni rec "susjed" sama po sebi nije sporna, pa ipak nekoga vredja. Svima je takodje jasno da se "gurbet" koristi kao slur, ne znam zasto bismo se pravili Tose. Ako nesto nekoga vredja - necemo koristiti, isto kao sto ne koristimo "SH word" za Albance. Ako i koristimo - banovina, bato.
    10 points
  10. U prvom sesiru je bilo barem 5 ekipa kvalitetnijih od Brage, Olimpijakos je tu negde ali mi se ne gleda dvomec sa njima a dobro je i za nas i za Dinamo sto smo izbegli jedni druge. Treci sesir ne bih komentarisao, apsolutno najlaksi i najpozeljniji protivnik. U cetvrtom sesiru je moza bilo par laksih protivnika, ali i par bombi. Apsolutno igriva grupa s obzirom sta je sve moglo da nas snadje.
    10 points
  11. 10 points
  12. Samo neka bude ona najbolja verzija sebe, i bice to sve ok. Welcome home!
    9 points
  13. onda je trebao da stavi sliku djokovica ☕
    9 points
  14. Nebojša, ako čitaš, nismo zadovoljni. Daj sledećeg...
    9 points
  15. Ulazim u WC i ne znam dal da se umijem ili da se ubijem
    9 points
  16. meni je prva asocijacija na lazarevica onaj intervju dok je jos bio klinac, gde je istakao da mu je zivotni san da nastupa za cuveni uniks iz kazanja 😄
    9 points
  17. Da li je Stimac zasluzio da postane predmet najvece sprdnje kod navijaca Zvezde? Aj sto ga grobari ismevaju i govore mu da je majmun. Ali Zvezdasi se ophode prema njegovom liku i delu kao da je malouman, ne bas zabavno.
    9 points
  18. 9 points
  19. Ako smo ruže, procvetaćemo u ovom kupu Lilijane Ronketi. Nego, nema veze, možemo do sutra da se zajebavamo sa jačinom takmičenja. Samo bi bilo nepravedno prema ekipi da se brzo zaboravi koliko su odrali guzice da bi ušli u grupe i koliko im je to značilo sinoć. Za to, kapa dole našim igračima.
    8 points
  20. Zaista povoljne cene i kupci iz prosle godine su i vise nego ispostovani. Nepotrebno kukanje se ovde citalo par dana.
    8 points
  21. Ceo zivot nam fali 1 igrac.
    7 points
  22. Ruski rulet je ono što brat @Perdida sad igra u kupatilu A na slici je francuski rulet 😉
    7 points
  23. Najbolji sporedni (glavni) lik u najboljoj seriji svih vremena. Neponovljivi Trigg.
    7 points
  24. Jako i gospodski 😄
    7 points
  25. S obzirom na datum, da ponesemo i Štafetu mladosti?
    7 points
  26. Je l' vas čeka Javor u četvrtom šeširu, da ne kvari grupu?
    7 points
  27. Kakve relativizacije. Kakve akrobacije. "Gurbeti" se za navijače Zvezde uvek koristi u uvredljivom kontekstu. Uvek. I kakve veze ima što navijači Zvezde sebe nazivaju "Cigani". Onda ni "Šiptar" nije uvredljiv, a Srbi ga koriste isključivo da bi vređali Albance.
    7 points
  28. Sto bi reko moj matori: Jednom sam ugazio u to.
    7 points
  29. Meni samo nije jasno zasto ga Monako nije uzeo za premijernu sezonu u El ako je Lesor toliko "porastao" i napredovao. Da je Monako zeleo da ga zadrži nikad ne bi dosao kod nas. Uf, bez obzira na sve mogao bih da svarim Lesora da nemamo Kuzmica kao zamenu, ovo je sigurica najgora centarska linija u El. Nama drugi centar je godinama kao zamena Rodicu na levom beku, nepostojeci.
    6 points
  30. Prvo se dooobro isereš...
    6 points
  31. "Ja sam bio u pioniru kad je stigla ta vest da je miliano resio da ne produzi ugovor sa panterom, rekao sam zoranu aj proveri a od mog bivseg igraca djidjija gde sam pitao jel bio neki problem sta se desava gde je on rekao sve super on je super decko istina je to, zoran mi je istog trenutka poslao telefon pantera gde sam ga ja okrenuo i imao iznvaredan razgovor sa njima, i ja sam bio iznenadjen njegovom reakcijom, dogovorili smo se da se cujemo sledeci dan i sledeci dan mi je rekao to je to, da bi mi posle poslao poruku da ce da potpise, koliko ste vi iznenadjeni bio sam i ja ali ocigledno da kada pricaju dva coveka odrasla koji razumeju jedan drugog da se vrlo brzo dogovore i nadju, on je shvatio sta mu ja pricam i sta moze da dobije to je njegov zivot u pitanju njegova karijera sve ostalo o budzetu novcu je pitanje za savica i presednika kluba, ja nikad sa igracem nisam pricao o novcu, savic ce da izdje i da kaze ja cu zamoliti i presednika i njega da vam stave novinarima i celoj javnosti da ne bi bilo traceva da se vidi koliko kosta ovaj tim partizana..." "ja nisam potpisao ugovor sa partizanom, nisam potpisao ugovor sa partizanom, meni ne treba ugovor sa partizanom, ostoja je covek kojem ja verujem ja sam ga pitao jel ti meni verujes - verujem, ja verujem tebi kraj, dal cu da ga potpisem sutra otkud znam nemam pojma ne bavim se time mnogo mi je vaznije da svi igraci budu na terenu, igramo u petak utakmicu protiv cajetine da vidim skim mogu da igram... dogovorili smo se na 3 godine moja rec je vaznija od bilo kog potpisa" "ljudi kazu zeljko ti rizikujes, sta rizikujem da li covek koji voli nesto i to mu je najvaznije jel to rizik ja ne verujem da je to rizik, sta ja mogu da izgubim, moze partizan da bude 8 ok 8 dodje presednik kaze zeljko izvini to nije to hvala lepo ja sam ispunio svoj san vratio sam se u moj partizan..."
    6 points
  32. Jože Kuralt je bio najlošiji skijaš reprezetacije u kojoj su bili Križaj, Jure Franko, Boris Strel.
    6 points
  33. Mislim da se na ovom forumu vodi ozbiljnija diskusija kada se dovode pojacanja nego na sednici KKCZ.
    6 points
  34. Pa u tom smislu onda tek KKCZ ima puno pravo da sebe naziva lokalnim Boston Celticsima, mi smo bili kraljevi šljake 10 godina za redom i imali 12 titula šampiona Jugoslavije pre nego što je KKP primirisao prvoj.
    6 points
  35. Šta mislite znaju li navijači Bostona u USA da ih u Evropi porede sa takvim gigantom? Za navijače Darusafake sam siguran da su ponosni.
    6 points
  36. Lepo je videti za promenu ovog decka na svojoj strani.
    6 points
×
×
  • Create New...