Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/30/2021 in all areas

  1. daj Larkinu loptu za tih deset sekundi pa nek ga vataju ko Roki kokoš...
    15 points
  2. 12 points
  3. Gradjanski pokreti ne mogu smeniti Vučića jer im smena vlast nije sama po sebi cilj... Njihova svrha je ispunjenje njihovih konkretnih ciljeva za koje se bore i zbog kojih dolaze u sukob sa režimom... A Džeremaju svrbi to što su oni u toj borbi neretko uspešniji,organizovaniji i iskreniji od mejnstrim opozicije....
    11 points
  4. Ode Vasa u NBA kao Luka, dupli MVP i titula. 50 poena na F4, molim lepo. Na ovom mecu se najbolje videlo koliko je dobar igrac. Nije krenuo najbolje, Saras bacio sve sto ima na njega, a ovaj na kraju zavrsio sa 25 poena i vecinu ih je postigao iz igre, a za svaki kos iz igre je bio pravi rat. Efes je odgovorio Barsi na njihov stil igre i posle loseg pocetka nisu uopste zaostajali u toj cvrstini, bas je dobra bitka bila, a sudije ispod nivoa. Mirotic je bio blamantan. Smesno je bilo gledati Kurica kako izigrava plejmejkera u nedostatku resenja, a Mirota bleji u korneru kao da je Borisa Simanic. Uopste nije predstavljao napadacku opciju u ovom finalu. Saras da odjebe malo sa prigovaranjem, vec u drugom minutu je tamo zajahao nekog sudiju pored klupe. Bas je nepodnosljiv. Lepo je sto se ova ekipa Efesa okitila titulom. Zasluzili su za sve u poslednje 3 sezone. Kraj na najlepsi nacin.
    10 points
  5. The best midfield trios of the modern era
    10 points
  6. Apsolutno zasluzena titula najbolje evropske ekipe protekle dve godine. Hvala velikom Gasolu sto se vratio da uvelica ovaj trijumf EFESa. Vasa - e tako se ide u NBA
    9 points
  7. Mmajstore brate mili...predaj ovo dok smo mladi.
    9 points
  8. Ako on ne moze,imamo drugog trenera koji ionako ima ugovor sa nama za iducu sezonu 😂
    8 points
  9. Bogdanovic je korisniji od Kolinsa koji trazi max ugovor. Siba trojke, moze da igra pleja, pegla odbranu, covek preorava teren, dosta je bolji nego sto je bio.
    8 points
  10. Stigoh danas s Floride. Prethodne 3 nedelje su izgledale kao zivot pre korone!! Jedino sto me podsecalo da je pandemija su maske - i to ne zahtevaju svi biznisi da se maske nose, ako ste kompletno vakcinisani Za povratak u NL morala da imam i negativan PCR (72 sata pre sletanja u NL) i negativan antigen (24 h pre ukrcavanja na let za NL) Od 1. juna u NL pocinje obavezan karantin za sve koji dolaze iz "nesigurnih" zemalja (skoro ceo svet)
    7 points
  11. Dobar je ovaj komentator. Zna čovek tenis. Kaže "Ne bi bilo neko veliko iznenađenje da Saša Zverev izgubi".
    7 points
  12. Ja bih obrnuo. Šta je taj Lazarević bolji od Ilića, a stariji je 4 godine? Lazarević je formiran igrač, vrlo malo prostora za napredak. Niži je od Ilića i, ako ne grešim (jer ih nisam previše gledao), bliži poziciji 3, dok Iliću 4 može biti prirodna pozicija koliko sam video u ovom plejofu, a ta pozicija nam je manje popunjena od čistog krila. Iliću fali šut pa da bude baš savršen za Radonjića. Vidim da mu procenti za 3 opadaju svake sezone i to je stvarno problematično. Ne verujem ja da će tu biti nešto od dolaska, ali bih voleo da se pokuša. Treba malo promene i u domaćim igračima. Samo vrtimo iste, bukvalno ne možemo ni čudom da iznenadimo nekim kvalitetom iz te "domaće osnove". Dobrić, Lazić, Simonović, Kuzmić, Davidovac. Neki i ne odlaze, a neki išli pa se vraćali. Naravno stariji i lošiji nego ranije. Već vidim kako ih svu petoricu imamo u 12 i sledeće sezone. Ja bih to 2/5 ili 3/5 ako već nema boljih domaćih opcija, ali sve opet isto....jbg. Neki od njih su svesni da nema realno dostupnih i jeftinih opcija, pa i ne rade na sebi, već igraju isto već godinama, a fizički se ne trude da se dovedu u red. Uvek je tu mesto u Zvezdi, bez rizika da se ispadne iz tima. Ne ide se preko te zone komfora. Da, mislim na Davidovca.
    7 points
  13. Inace, Bogdan fantastican danas. Odlican suterski, odigrao u svakom segmentu igre tacno kako treba, lopta odlicno kruzi kad je on na terenu, pomaze u kreaciji, hasluje na staklu, bukvalno top2 igrac za Atlantu danas. Dajte tog Simonsa sto se plasi da sutne za 3.
    6 points
  14. Ali vlasnici PSG-a...dva poslednja trenera koje su oterali su Emery i Tuchel.
    6 points
  15. Al kako je Otoman lepo objasnio: Turk melek duruk sovak ak suk mukurd barak muhamed!
    5 points
  16. Sa godinom zakasnjenja krunisanje najboljeg bekovskog para i najboljeg tima 21. veka. Svih 40 utakmica, sa svim pobedama i porazima poslati svim skolama kosarke u Evropi. Jebeno remek- delo.
    5 points
  17. ha, ha, kakva reklama!
    5 points
  18. Nisam gledao live Jokića sto godina, a kad god jesam on nije bio u svom MVP elementu. Ili odigra slabo ili dođe do svojih poena uz loše procente i brdo izgubljenih. Sad vezao 3 vrh partije, gledao sam svaku reprizu i već 2 dana planiram da ne preskočim ovaj termin u 22h (stavio sam čak i podsetnik da ne zaboravim), jer hoću da vidim kako dominira i uživo, dok ne znam koliko poena će imati na kraju tekme. I eto...isključih prenos u 2. minutu treće četvrtine. Naredne ću kao i pre. Samo repriza.
    5 points
  19. Нисам могао синоћ, управо одгледах. Браво момци браво Радоња!
    5 points
  20. Nikad, ali, NIKAD, mi nece biti jasno uporedjivanje Lebrona, sa Majklom. Pa, dJejms ni palice za golf da mu nosi... Ni za to nije.
    4 points
  21. Bravo za Efes, zasluženo i čisto kao suza ... Vasa zmaj
    4 points
  22. A neveštački samo oni koji su nastali 40ih? :D
    4 points
  23. Pa i ovaj stari se širio preko vazduha, zar ne? Kada neko ko je bolestan kašlje te kapljice putuju kroz vazduh, ne kroz vodu ili zemlju, jbt.
    4 points
  24. Jesu li to Knicksi neka defanzivna kesa pa da cekamo drugog protivnika i tek onda pricamo o Youngu? Momak je ozbiljan igrac i nema prave odbrane protiv njega. Problem je kad na drugoj strani bude neko ko zapravo ima igraca koji ume nesto u napadu, a ne Bullocka i kompaniju. Tu ce biti dosta stete.
    4 points
  25. Tim propo Prolazi kroz veliku krizu koja ocito nije samo igracka. Pricao je vec puno puta o tome,ali opet ovakav strmopad..moram reci da mi ga je cak i zao. Stekao je neke moje simpatije tokom vremena.
    4 points
  26. a ovi amerikanci sta god da je u pitanju odmah okrecu na rasizam , smucili su mi se vise i jedni i drugi .
    4 points
  27. Jaoj, evo malopre najava Cicipasa protiv Žaroma Šardija. Preskočiću ja to
    4 points
  28. Prvi su izvestili o iranskom stealth avionu i o susretu Ahmadinedzada sa vanzemaljcima na kosmodromu podno planine Damavand. Znaci, poprilicno su pouzdani.
    4 points
  29. Zasto uporno stavljate Voldena na poziciji 1 kad on veze sa tom pozicijom nema? Sigurno iduce sezone nece igrati 1 kad se potpise prvi plej. Najdalje sto moze to je 2nd ball handler u petorci Kontam da ce Volden igrati 2/1 kao Dobric 3/2
    4 points
  30. Pozdrav drugari, evo i mene posle dužeg vremena, setih se da postoji novi forum pa rekoh da napišem koju... Želeo bih da pohvalim Tuhela, kakvu je mašineriju od Čelsija napravio, nisam njihov fan, ali čovek me je oduševio. Onako razbiti Real a sada i Mančester Siti, taktički, tehnički i trkački ih je nadigrao, zaista zaslužena pobeda, Kante prešao igricu opet.
    4 points
  31. Delgado misli da je zaštičen kao Lekersi.
    4 points
  32. Dogodine prvo plejmejker pa onda sve ostalo, ne zelim da gledam jos jednu sezonu Voldena koji kruzi oko blokova do centra 2/3 napada. Ako se nema para i pravih opcija, moze i Peri i Kobac u paru, ili taj nivo kvaliteta. Dakle, ne mora prvi i drugi plej, nego dva podjednaka solidnog kvaliteta. Bolje nego da cekamo Godoa opet. Samo da nam se ne desi da poslednjih pet minuta odlucujuce utakmice ne igra nijedan od tri neupotrebljiva pleja.
    4 points
  33. Priča o "podmetnutom" virusu je po meni klasičan spin političara. Na taj način se skida odgovornost sa sebe makar na određeni vremenski period. Takozvana kontrola šteta. Sve vlade su ga koristile. Prvo su sami Kinezi izmislili priču da su ga Englezi podmetnuli pa onda svi redom izmišljali svoje verzije "podemetačine". A svrha je prosto da se bavimo time da ne pričamo o onima koji 100% imaju odgovornost a to su oni koji su vlast u ovih godinu i po dana širom sveta.
    4 points
  34. Priča se da hoće i Lojda, ima se - može se.
    4 points
  35. "Malo kraduckam" Nadam se samo da ćete u ovolikom broju ispratiti i finale CG lige. Obavezno da se otvori tema CG LIGA UZIVO PRACENJE UTAKMICA greota da ovoliki navijaci Buducnosti ostanu uskraćeni
    4 points
  36. Prvo, čestitke za titulu svima u klubu. Jbg, mora da se čestita iako je gorak ukus u ustima, što zbog naše igre u celoj seriji, što zbog sada već tradicionalnog performansa kada se ona prebaci u Podgorcu. Posle druge u Bg isključio sam se sa foruma, jer nemam više ni želje ni mogućnosti da prosipam žuč još i u pisanoj formi, kroz komentare. A ni da čitam iste. Zato se unapred izinjavam što će verovatno velika većina mojih zapažanja biti nešto već viđeno na ovom mestu. Manje-više sam očekivao majstoricu, a potajno se nadao da možemo sve da završimo u 4 meča. Ono u šta sam bio siguran je da nema teorije da dobijemo treću, jednostavno metla nije smela da se dozvoli. Peti meč je bio najlošiji u seriji, za obe ekipe. Pored pritiska, umor je bio veliki faktor. Kao i izostanak Reeda. Ključ su bile prve dve pobede u Beogradu. Sada malo o čoveku koji je najzaslužniji za trofej - g. Dejanu Radonjiću. Uradio je ono što u Zvezdi zna da radi - uzima titule. Nekako je sjedinio ovaj nesrećno sklopljen tim, uništen povredama, bolestima, ludim tempom igranja tokom cele sezone, selekcijom i još više doselekcijom, pa preko postulata broj jedan, odbrane, uspeo da nas ponovo napravi šampionima. To je ravno jednom malom čudu, kada se sve okolnosti u ovoj takmičarskoj godini uzmu u obzir. Zaista se ne sme ništa prigovoriti Radonjiću posle epiloga ABA lige, rezultat je bio primaran, način na koji se dolazi do njega ćemo prepustiti kritikama kada i ako Dejo bude sastavio tim po svom kriterijumu. Malo o igračima. Branko Lazić je pokazao i dokazao da je najbitnija karika u lancu trenerove filozofije odbrane. Za mene je on ključni igrač ove serije. Ogroman teret je preuzeo na sebe, pre svega braneći najbolji bekovski tandem regiona Kobs - Ivanović, ali i kod preuzimanja ostalih igrača od 3 do 5. Njegova uloga posebno dolazi u fokus jer nije imao kvalitetnog saradnika na spoljnim pozicijama, gde su i Hall i Volden tek sporadično odrađivali posao kako treba, svaki iz različitih razloga - Hall jer ne može, a Volden zbog limita nezgodne povrede. Dobrić na Kobsu je bio iznuđen eksperiment sa ne baš sjajnim rezultatom, dok je obrnuto bilo u mečapu Lojd - Ejim. Simon je dao svoj maksimum koji je na žalost daleko od potrebnog nivoa da se uspešno brani par izuzetno neugodnih četvorki Luka - Dača. Ali to što je Simon odigrao je bila defanzivna klikinika za katastrofalnog Davidovca. Ubedljivo najveće razočaranje cele serije. Na stranu što 1 na 1 nije mogao nikoga da sačuva, on je konstantno kasnio na strani pomoći i kod preuzimanja, pa smo zbog toga žestoko kažnjavani. Kako je serija rekla, tako se on polako gasio i u ofanzivi, da bi sve kulminiralo u majstorici gde nije uzeo NIJEDAN šut za 15 minuta. Uz Lazića, najkonstantniji je bio Noko, što je nagrađeno MVP naslovom finala. Kada se podvuče crta i pogled uputi ka predstojećoj sezoni, pre svega mislim na EL, zaista se upitam koga mi to imamo od legitimnih startera među igračima koji će ostati u klubu. Ok, domaće Dobrića, Lazića, Kuzmića, Davidovca moramo zadžati, kakvi god da su. Ali ja među njima ne vidim startera. Od stranaca, pošto Lojd ide, osim možda Noka takođe ne vidim nikoga. Što bi značilo da nam na leto predstoji dovođenje startera na pozicijama 1, 2, 3 i 4. Ili će se praviti kompromisi gde ćemo igrati na rotaciju 10 igrača sličnih kvaliteta, uz 2 od potrebna 4 adekvatna pojačanja. No, o tome na ciganskoj omiljenoj temi. Na kraju, respekt za ponašanje svih igrača Budućnosti i Zvezde, pokazali su da su pravi sportisti koji poštuju i igru i jedni druge. Izdigli su se iznad svojih uprava i cele bolesne paradigme koja prekriva ova dva rivalska kluba već nekoliko godina unazad i dali nadu da košarka kao sport ima neku perspektivu na ovim prostorima.
    4 points
  37. Efesu se vratilo za proslu sezonu. Prelepo!
    3 points
  38. 3 points
  39. Imam utisak da Lillard i McCollum lagano mogu pa i moraju da imaju 30+ svaki protiv ovakve bekovske linije Nuggetsa.
    3 points
  40. Ova sezona je zaista nesto.
    3 points
  41. Neke je bas dobro upario, a neki veze nemaju. Vavrinka sa nezabiravnom sorcom me bas nasmejao
    3 points
×
×
  • Create New...