Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/12/2020 in all areas

  1. Samo budala nakon onakvog popustanja mera, utakmica sa navijacima, koncerata , izbora nije ocekivala ovakvo razbuktavanje epidemije. Moze slobodno da se popisa na svoju diplomu.
    17 points
  2. Kakvu smo mačketinu imali, jebem te živote:
    15 points
  3. Meni ovo prvo pada na pamet. Verovatno se testiraju i medicinski radnici stalno. U sustini, ne testiramo da nadjemo ko je zarazen, vec testiramo kad odredjenim ljudima treba negativan test iz nekog razloga.
    14 points
  4. Izem ti takvog imunologa/epidemiologa/koji god klinac su po struci kad nisu ovo ocekivali! Treba odmah da im se oduzmu sve diplome, pocev od one za zavrseni fakultet do doktroskih titula, pa na njivu da okopavaju kukuruz! Kad ja, koja nemam veze s medicinom, sam mogla da ovo predvidim, koji klinac se oni zovu imunolozi/epidemiolozi/sta god vec?
    14 points
  5. Ovo oko Waldena je stvarno smejurija. Ako mu je KKP dugovao nekoliko mesečnih plata on je mogao da raskine ugovor jednostrano i nikakvo obeštećenje KKP (koji neplaćanjem krši ugovor sa igračem) ne treba da se plaća. Ako su dugovanja KKP prema igraču neznatna ili je kašnjenje nedovoljno dugo da bi se aktivirala mogućnost jednostranog raskida od strane igrača, tek tada KKP ima pravo da potražuje obeštećenje za igrača pod ugovorom i tek tada može doći do prebijanja potraživanja. U svakom slučaju, pošto Walden nije majka Tereza nego Amerikanac koji igra profesionalno košarku daleko od kuće, ne postoji nikakav razlog da on sebi plaća obeštećenje, osim ako je po svaku cenu želeo da ide iz KKP a to može da bude samo ako smo mu mi nudili značajno bolju platu. Sve ostalo je diznilend.
    9 points
  6. Jedino ako ste vi FMP
    8 points
  7. A ti očekivao bombu na poziciji bekap pleja? Do tebe je brt. Kad dođe taj prvi plej i još jedan igrač na unutrašnjim pozicijama, biće ovo mnogo ozbiljnije i konkurentnije. Samo da bude sezone uopšte...
    6 points
  8. Fujadin se vratio na Kipar. U Srbiji preležao, bez simptoma. Dobio negativan test. I onda opet pozitivan. Nema teoretske šanse da se u mesec dana dva puta zarazi. Svi slučajevi po svetu koji su bili sa duplom zarazom uglavnom su bili par meseci razmaka. opcija 1...nije ni imao koronu u BG, nego su naši krš testovi to pokazali, pa sada ima koronu što kiparski test i pokazuje opcija 2...nije ni preležao, tj. dobio lažno negativni test pa ga na Kipru sa boljim testovima potvrdili kao pozitivnog opcija 3...kiparski testovi nisu ni za krivi Ne postoji virus u istoriji čovečanstva koji ne stvara antitela. Samo je pitanje koliko su dugotrajna i jaka. Evo recimo ova Oxford/Astra Zeneca vakcina što se sprema, stvaraće otprilike 2.5 puta veću dozu antitela od one koju sam organizam stvara. I to će verovatno biti dovoljno za nekih godinu dana imuniteta, što je ok. Trajni imunitet na respiratorne viruse, koliko znam, ne postoji. I još nešto za testove, po meni, potpuno je pogrešan fokus na testovima. Brate, lečiš kliničku sliku ne administrativno stanje sa brojem obolelih. To služi za epidemiološke svrhe, praćenje kriva kurac palac, ali sa ovako nepouzdanim testovima maltene je nebitan rezultat testa. Ako je tačno da su testovi senzitivni na sve korona viruse (kojih je pitaj boga koliko i ima ih svake godine) onda pitaj boga sta ovi testovi pokazuju. I kada na to dodamo to da mi verovatno kupujemo one najjeftinije jer smo uboga sirotilja, onda je jasno šta se desilo sa ovim mučenicima iz FKCZ. Plus evo Kurc juče apelovao na državljane Austrije i naše gastose tamo da se ne testiraju kod nas zbog kvaliteta testova. Sve jasno
    6 points
  9. 5 points
  10. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija pobediti epidemiju koronavirusa i izaći iz nje za 20 dana, kao i da on to lično garantuje. Radujte se ljudi još 20 dana i gotovo! Sve što sam napisao protiv policijskog časa, moram da priznam, bilo je pogrešno.
    5 points
  11. Na danasnji dan 1992 u selu Zalazje u okolini Srebrenice ubijeno je 69 Srba mahom civala a 22 zarobljeno i odveno u policijsku stanicu u Srebrenici.Nakon mucenja i zlostavljanja u srebrenickim logorima svi su ubijeni na svirep nacin.Za posmrtnim ostacima njih deset se jos traga.Za ovaj zlocin jos niko nije odgovarao.
    5 points
  12. Woj suspendovan, poslao mail "Fuck you" nekom senatoru sto je kritikovao nba i espn sto previse titraju jajca kinezima, ako sam dobro uhvatio razlog naduvavanja. Ala se zajebao senator, za pola godine, godinu, 2 ili 5, nebitno, napravice neki pogresan korak i pojavice se WojBomb 😃
    5 points
  13. A inace sezona pocinje za 10 dana pa smo u cajtnotu? 😁 Cigani i prelazni rok....roman da se napise...
    5 points
  14. Meni lici da ga Markus zraci što je prešao u KKP, a ovaj ga cima što je Markus daleko od hardwork.... Bem li ga.
    4 points
  15. Isto to razmisjanje je @NMX preneo u jedan upis ovde pre otprilike dve nedelje kada se raspravljalo o stvarnom broju testova koji se izvrsi u Srbiji na dnevnom nivou. zakljucak je bio (shodno tadasnjim objavljenim brojkama koje su se vrtele negde oko 200 novozarazenih /8000 testova) da se testira max 500-800 dnevno. Druga, manje verovatna opcija, koja meni pada na pamet je da gro testova odlazi na raznorazne fudbalere, politicare, starlete i ostale koji ili imaju love/veze, ili im treba napismena potvrda negativnom testa u cilju zadovoljavanja nekih (zakonskih) procedura. U tu grupu ukljucujem i ljude koji npr treba da putuju u inostranstvo, ili cekaju na prijem u bolnicu za sta im treba jedna takva potvrda. Moja komsinica npr treba da ide na bronhoskopiju ovih dana i bila je pre neki dan zbog toga na testiranju. Nije imala nikakve simptome.
    4 points
  16. Što se tiče nepoverenja u Maverikove postove, koliko se ja sećam godinama unazad, ne sećam se da je imao i jedan fejl što se tiče raznoraznih podataka koji se tiču igrača, i to ne samo u našem klubu. Tako da njega smatram za verodostojnog što se tiče i podataka o platama. Uzgred, @Maverick88, kolika će biti osnovna (bez bonusa) plata Hola? Jako me zanima zbog podatka koji sam čuo sa skroz druge strane, pa me zanima da li taj izvor lupeta (već sam napisao to ranije).
    4 points
  17. Posle pojedinačnih izjašnjavanja i argumenata forumaša koji su uzeti u obzir, doneta je odluka da izrečena kazna forumašu @Rajon Rondo ipak ostaje na snazi. Da podsetimo, od osnivanja Foruma Vox92 usvojena je zakonska politika koja kazne ublažava duplo u proseku. Kazna koja je izrečena, u startu je bila drastično blaža nego ona koju Pravilnik propisuje. Forumaš je bio banovan samo za najteži prekršaj (pretnje) dok mu je za podizanje tenzija, floodovanje i napadni (u tragovima i agresivan) nastup progledano kroz prste. Da je moderacija postupila striktno by The Book, ban bi iznosio 30 - 60 dana. Sa druge strane, još jednom ću zahvaliti svim učesnicima na konstruktivnoj diskusiji, u ime Moderacije PDF Politika. Ovaj primer je u svakom pogledu za uzor kako se treba postavljati kada se pristupa rešavanju forumskih problema. Ovo nije nipošto bio uspeli/neuspeli čelendž odluke već rezonska diskusija koja je i same moderatore stavila u VAR sobu na celih 24h. edit: Ispustio sam da napišem da je gospodin RR dobio 15 dana zabrane postovanja, što je neuporedivo lakši vid kazne. Honest mistake.
    4 points
  18. 4 points
  19. Sergio Leone and Ennio Morricone
    4 points
  20. dobićemo i s400, još da Šutanovac nije pretopio one tenkove iz 1955. ali i ovako vladaćemo svetom. 20 dana and counting...
    3 points
  21. Znaci pocetkom avgusta Ceca i Lukas ispred Skupstine. Bonus parada kineskih dronova. Dan pobede.
    3 points
  22. Volden je po Obradovicevoj projekciji bek. Vise ce igrati na poziciji dva. Velika je steta sto necemo dovesti Pangosa, mislim da bi on bio slag na torti, narocito ako pogledamo profile nasih bekova. Evidentno je da dovodimo jos jednog pleja, steta sto su male sanse da ostane Lorenzo, kakav bi to bio tandem visokih plejeva koji igraju u oba pravca. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    3 points
  23. Sto ste se sexali i masturbirali to vam je, vise nema.
    3 points
  24. Cinjenica je da je u prethodne dve sezone Ferari bio dovoljno jak da ozbiljno preti Mercedesu, a da su se ove godine samoubili. No, razlike se smanjuju, vidimo da RBR (dok je zrdav i sa svim delovima pricvrscenim kako treba) nije toliko daleko iza Mercedesa a za Red Bulom ni ostali ne zaostaju bas previse - ove godine smatram da i pink Mercedes i Meklaren mogu legitimno do podijuma bez da neko iz top 2 tima ima kvar ili udes. Hamilton je zver i naravno da je u najboljem bolidu na gridu neprikosnoven. Sa druge strane i Maks je zver i dovoljno je dobar da cak i u drugom po snazi bolidu moze ispred Botasa u Mercedesu. A i Perez i oba Meklarena mogu legit ispred Albona u RBR (za Strola vec ne smem da tvrdim). Ono sto mene ohrabruje je sto smo u ove dve trke imali veliki broj duela tocak uz tocak, preticanja pa vracanja pa opet preticanja i duele koji traju kroz 3-4 krivine, promene pozicija do same linije cilja - iako je pobednik manje-vise poznat ja ne mislim da su ove dve trke bile dosadne, cak naprotiv.
    3 points
  25. Sense of normality! Majstor poslagao drva:
    3 points
  26. Ja sam ti bio prijavio post, bez zelje da ulazim u diskusiju, ali posto si nastavio, dve stvari: 1. Nije lepo da dodjes na zurku i da pricas kako ce kod tebe za 2 sata biti bolja. Prosto nije pristojno. 2. F1 se prati iz razlicitih motiva, samo jedan od njih je trkanje, pa cak i ako trka ili sezona nije najbolja, sama cinjenica da je to tehnoloski vrhunac automobilske industrije je cini izuzetno zanimljivom i zivom.
    3 points
  27. Dođeš na F1 topic I pričaš da je F1 mrtva? Posle jedne izuzetne trke i jedne sasvim ok u godini koja je sve samo ne normalna? Bezobrazluk.
    3 points
  28. kako ide ono...ne moze okean sa broda da pogodi...ili tako nesto.. https://streamable.com/as8bow
    3 points
  29. Taj promasaj je najmanje sto je zasrao u toj sezoni. Covek ne zna da igra kosarku, zna da skace samo. Totalno neartikulisan igrac, glup ko kurac. Bukvalno su nas najgori timovi aba lige UBIJALI pick & rollom. Ako dovedete Lesora, mozda mogu i da poverujem u to da vas drzava jebe.
    3 points
  30. Hahahahaha Nova S prekida prenos jer pocinje fakin jutarnji program. Kakvi imbecili
    3 points
  31. The commuting of the prison sentence of Roger Stone is a consummate act of corruption and cronyism. Trump at work... Citav clanak: https://www.newyorker.com/news/daily-comment/the-roger-stone-case-shows-why-trump-is-worse-than-nixon
    3 points
  32. Posle Lojda osvajmo sveee!! Posle Halla bicemo zadnji!! Nema nama ciganima sredine!!! :))
    3 points
  33. Searching (2018) Vrhunski pacing, prakticno pokazna vezba u tom domenu. Osvezavajuc koncept, promisljena prica i uverljivi likovi. Uz dozu predvidljivosti (sto je gotovo nemoguce izbeci kod filmova ove tematike jer ima mnogo manje likova i vremena za tkanje nego sto je to slucaj sa serijama koje poseduju sav taj luksuz), jedina konkretna zamerka je gluma - daleko od toga da je losa, samo ipak osetis da ti fali jos malo dubine za potpuni, vrhunski dozivljaj.
    3 points
  34. 3 points
  35. Simon... šta znam. Nisam očekivao dolazak takvog tipa igrača. Ne samo da će direktno trpeti Boriša (uncoachable igrač, očigledno), već i Davidovac (igrao na 3 ili 4) i Dobrić (ne može na beka, teško da je i za swingmana). Još ako dođe i Reath, to očekivano pojačanje na 4 je sve dalje. Ja pisao još pre dve sezone - ako ne umemo sa Borišom, pa pustimo da dečko ide negde, greota da propadne kod nas. Kapiram velike propuste u radu sa njim u mlađim kategorijama, kapiram i njegov mindset koji nije za ozbiljnog EL igrača, ali ne kapiram da nije mogao makar na silu da izgura neki svoj maksimum kapiranja tehnike/taktike, koji bi mu, uz onakvo telo i mekanu ruku, garantovao interes nekog srednje jakog evropskog kluba. Cela ta priča iz neprijatne i iritirajuće prelazi u mučnu. Naravno, Nebojša je u njemu video potencijalnu zlatnu koku, naročito posle uboda sa Kalinom i Gudurom, ali ni on, niti bilo koji trener pod njim nije imao muda da Boriši zaista pruži šansu u kontinuitetu, proguta dve-tri loše utakmice u nizu. Ali, to je savremeni profesionalni sport - niko nema vremena da nekoga čeka preko određene granice, posebno ako su rezultati ispred svega, pa i razvoja mladih perspektivnih igrača. Boriša sine, dozvolio si da pod Radonjom jedan Rebić (uz respekt prema kvalitetima koje ima) bude taj mlađi koga će trener forsirati. Dozvolio si da ti Kuridža i Faye uzimaju mesto, sada i Simon od stotinu ljeta, možda i Reath. Šta da ti kažem, možda je (krajnje) vreme da se rastajemo. Reatha nisam mnogo gledao, kao ni ostatak FMP-a, pa ne mogu u dublju analizu. Ali, ono što sam video je da on ispunjava neke zahteve potencijalnog pojačanja koje sam napisao pre neki dan - strech 4 ili 5 sa dobrim skokom. Iako on ispunjava te neke projektovane uslove u potpunosti, ostaje pitanje njegovog snalaženja na većoj sceni. Mislim da bi trebali uzeti rizik i potpisati ga i probati, možda bude pun pogodak. Popularno rečeno, low risk high reward situacija. Pod uslovom da potpišemo oba igrača, nama bi poziciju tzv. čevorke mogli da pokrivaju MJK, Simon, DeDa i Reath. Sasvim solidan izbor, gde su sva četvorica različiti profili igrača: MJK kao old school četvorka, Simon kao small ball opcija za bržu igru i taktičko kockanje, DeDa kao point forward i Reath kao strech 4. Ostao bi problem na centru, gde uz zakucanog startera Nnoka, imamo trenutno dve opcije - Kuza i Štimca, pri čemu kod obojice stoji znak pitanja, iz različlitih razloga. Jedan od njih dvojice će biti kod nas i sledeće sezone, jer ne verujem da ćemo juriti još jednog centra stranca, a ne verujem ni u neku veću minutažu Reatha na 5. I što više gledam ovaj naš skoro kompletiran roster, sve više mi se ta back up petica nameće kao ključno pitanje sezone. Na poziciji krila, imali bi Dobrića, Simona, Lazu i Davidovca, gde potencijalno može da trpi Dobrić, posebno ako se dovede neka četvorka, a Simon spusti na 3. Uz tri nova igrača i očekivanog četvrtog na spoljnim pozicijama, postaje jasno da nam je roster jako fleksibilan po pozicijama i po ulogama, što treneru daje prednost u velikom izboru taktičlkih ideja i rešenja. Bićemo dosta teži za skauting nego prethodnih godina, jer se sa jednom ili dve izmene potpuno menja koncepcija igre, a opet dovoljno raznovrsni da odgvorimo na protivničke postavke pred i u toku samog meča.
    3 points
  36. Trke jesu bile ok, ali posmatraču koji je laik treba dosta snage i želje da uspe da pronađe razonodu kada uopšte nema borbe za šampiona ili za konstruktore, ili barem malo neizvesnije borbe za podijum. Ja stvarno jedva čekam srećnija vremena kada Hamilton ode u penziju i nadam se da neće odmah doći neka nova zver ☺ ili ako dodje da bar ne bude u najjačem bolidu ☺
    2 points
×
×
  • Create New...