Jump to content

Kafana u padoku


Hertzog

Recommended Posts

Gledam Netflixov Drive to Survive, i posto se u prvoj sezoni, za sada (3. epizoda), ponajvise bave Red Bulom, a pre svega Rikardom, ima deo kad su na imanju Kristijana Hornera, pre trke u Monte Karlu. 
Seta Horner sa zenom i decom pa dolaze do neke vrste ranca, setaju tu magarci i on se smeje i kaze "Oo, eno ih Dani i Max". Posle toga dodaje "Nekad je zaista lakse 'menadzovati' magarce nego F1 vozace"

 

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

On 8/16/2019 at 8:35 AM, Hertzog said:

Daj jos 🙂

 

Preveliki je to napor za mene, posebno jer sam osudjen na mob 😄

 

Ovo je bio, ne znam ni sam kako da ga nazovem, mini skup(pre ima cca 2 meseca)  u selu do mog 😄 ... Na zalost, nisam imao previse vremena, ali imam jos fotografija 😄

 

Prelep uzivo:

48546971952_92523f64f7_k.jpg

 

48546834571_69b45a1c46_k.jpg

 

48546820161_c169520776_k.jpg

Edited by John Dies at the End
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

e evo mene sa pitanjem i potpitanjem:

Imam klijetna  autoškolu, koja prodaje Golfa 6 za 6700, e sad ja bi njima platio 5 a 1700 bi im odradio, Automobil je prešao negde oko 160.000 km +/- 5000 ('bem li ga), pedantni su ljudi, al svakako bi ja to opet vozio kod čoveka da mi to proveri i da mi  kaže šta i kako.

 


a drugo vozilo da pribavimo isto tako polovnu Suzuki Vitaru  pa da može i Gospodjin tata da uzme automobil ode u Lov i te zezalice, a Fluencu bi dao mome tati da se on voza ko čovek jer autić je mačka.

 

kako Vam se čini ovaj master plan?

S tim da ne znam da li bi tati dao fluencu ili Golfa 6?  mada sve je to tu pa bi se lako menjali i dobacivali... bitno je da čeljad nisu besna.

 

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, MetalHead said:

 

 

JEdan od omiljenih filmova ikad...  kad god naletim na bilo koji deo u bilo kom trenutku, šta god da se radi, sedne se jedno 15-20 minuta minimum da se ispoštuje.

 

Quote

Stefani, izbaci levu ruku, stisni pesnicu, sad polako izbaci u vis srednji prst, tako je Stefani, ajmo polako prva...  :bravo:

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, DASUBO said:

Ko je trebalo da otvori? Ja koliko se sećam sam se prijavio za Moncu. Praštajte ako je trebalo da otvorim i za Spa.

Ne, ne, ne, nije nista do tebe, imamo za Belgiju rupu u onom kalendaru, sad sam proverio, tako da je jedino fer da ja otvorim temu i da se potrudim da uvod lici na nesto. Bice do 17h, najkasnije.

Link to comment
Share on other sites

0fadd4ebdd085cbfc6f9dd295a28181c.jpg

Sa veeeeeelikom ogradom oko toga sto je i njemu tata otvorio put u F1, za ovo je prosto u pravu. Pokusao sam par puta da gledam “youtuber” Rosberga i bukvalno ti se zgadi ljiga od coveka. “Postuje” Hamiltona jer mu to podize cenu, ono pobedio ga je, Vetela ne moze da smisli jer jer je mnogo popularniji od njega u nemackoj. Isto vazi za Maxa. Bukvalno Vilnev br 2.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...