Jump to content

ATP Finals 2019.


zoe Bg

Recommended Posts

U pravu ste. Nisam znao da kada imaju u krugu trojice dva igrača isti set količnik, onda se ponovo gleda međusobni h2h, a ne gem količnik. Sutra prvo igra Nadal. Cicipas će se bar podsvesno čuvati za subotu, a ne verujem da će da grize za prvo mesto 😁

Posle pobede Nadala, Medvedev gubi šanse za SF, pa bi trebalo očekivati pobedu Zvereva, ali s obzirom kakve dve nepredvidive glave izlaze u petak uveče na teren, ništa se ne zna tu. 

Znači, Nadal ili ispada ili prolazi kao prvi, što implicira da Nolu trebaju "samo" tri pobede za YNo1. 

Link to comment
Share on other sites

Dobiće Feda danas. A zatim...

Nadal će da ispadne, a Nolo će onda sa predriblovanim golmanom, sâm ispred mreže, da se saplete (@Cici[emoji190]) i loptu nemoćno isprati pogledom u golaut...[emoji12]

 

Sent from my SM-N950F using...

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Mora mec u 3,  jer da su prvo igrali Zverev i Medvedev, pobeda Nemca bi Nadalov mec ucinila "mrtvim". Ovako bilo koji ishod meca Nadal-Cicipas ostavlja u igri bar jednog igraca iz drugog meca. Naravno bice mozda upitan motiv Medvedeva da se "krlja" ako ne bude imao nikakvu sansu da prodje. 

 

Jos jedna stvar je i raspored za subotu. Cicipas je vec prosao, moze i Nadal. Ako igraju uvece, jedan od njih mora vec popodne na teren u polufinalu sto bas i ne bi bilo korektno.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...