Jump to content

ATP Finals 2019.


zoe Bg

Recommended Posts

Tim ce sledece godine da se kida i po betonu,a ne samo po sljaci. Ne znam do koga je ,ali je bas popravio igru uz standarde brainfart momente kada gadja prva dva reda publike :)
Novak mora na popravni u cetvrtak ili ce kuci. Kako god, sledece godine kao i ove nema broja jedan bez slemova, a za to ce mu trebati vise svezine i bolja igra.

Link to comment
Share on other sites

I pored epskog chokea Tima (ovo je trebalo da dobije kao juce, sa 2-0), ipak se izvukao nekako.

 

Djokovic uopste nije odigrao nista losije nego sto igra u proseku ove godine. Defanzivan je i skuplja greske, sada se desilo da je njegov protivnik ipak pogadjao u pojedinim bitnim poenima i to je napravilo razliku.

Jedino sto je bilo losije nego u poslednje vreme je servis, mada njegov servis u poslednja 3-4 meseca i nije bio na realnom nivou, nikad on taj nivo nije drzao toliko dugo, a sad je vec i u nekim godinama.

Link to comment
Share on other sites

Djoković u nastavku može da izgubi od Zvereva, Medvedeva i Cicipasa. 

Praktično od svih sem od Federera i Nadala. 

 

Prvo zato što su oni u još goroj formi, a drugo zato što se on napali kad igra sa njima kao ovi mladi protiv njega.

 

Što se Tima tiče, po meni, od sada pa ububuće Djoković je protiv njega favorit samo na travi i u Melburnu. Nigde više. Na ostalim turnirima je 50-50 u najboljem slučaju ili je Tim favorit (šljaka). 

Link to comment
Share on other sites

Tim na betonu, iako igra bolje, nece biti favorit ni protiv koga od iole dobrih igraca jer mu treba najvise vremena da se prilagodi na igru protivnika od svih top igraca.

 

Dobio je i Federera i Djokovica (svaka cast), s tim sto je Federer odigrao tragicno, a Djokovic je mislio da samo treba da prebacuje i da ce ovaj na bitnim poenima samo da izbacuje u aut, i za malo da po milioniti put tako dobije.

 

Na sljaci je druga prica, ima snage, krece se dobro i mlati po loptici kao Sv. Ilija, Djokovic vise nema snage da prasinari kao nekad. Tu je svakako ogromni favorit, ima neke sanse na dva seta Novak, na RG samo ako bi mu poklonio mec.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...