Jump to content

VN SAD 2019


Radoye

Recommended Posts

   

Ovako ce i Williams sledece godine, nadam se [emoji1] moze li losije od ove?!

 

A sto se Ferrarija tice, usrao im se RedBull u zivot, sa onim namernim dobijanjem "odbijenice" za sistem koji utice na senzor protoka goriva, pa su brze-bolje to sklonili... 

Gledacemo RedBull vs. Mercedes do kraja sezone. Mecki ne znaci mnogo a RedBullu znaci da izbaci Maxa na P3 u generalnom...

Eh da, pomalo dosadna trka. Uspeo sam i da zaspim... 

 

Nidje veze. Ta Red Bullova glupost je bilo nagadjanje. To sto oni (Honda) ne znaju da naprave motor je njihov problem. Vettel je imao tempo na kvalama i auto je radio odlicno do starta. Sta su zahebali, to ce videti. Ali veze sa motorom nema. Lekler je koristio staru specifikaciju motora, jer je nova umrla. I bili su tacno onde gde su bili pre upgrade. Tako da taj RB pucanj u prazno je jos jedan od njihovih prljavih poteza kad god ne mogu da nadju prednost. Sad nemaju vise na koga da se zale.

 

Nadam se samo da ima neko pametan u Ferrariju koji je cuo sta je Max-a izajvio i nadam se da nikada nece dobiti mesto u Ferrariju.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Link to comment
Share on other sites

Pa Max je otvoreno rekao da Ferrari vara. Bas tim recima. Horner je isto izjavio, doduse u zavijenoj formi. Binoto je otisao u RB hospitality i sacekao da Horner zavrsi intervju. Pred svima ga je pitao da li su protestvovali i rekli sta na Ferrarijevom autu nije legalno? Ovaj je cutao i na kraju mu je Binoto rekao da ce ceo RB tim i vozaci biti tuzeni ukoliko nastave sa tom izjavama bez osnova. Kazu da je Horner bio crven kao bulka.

Skidam kapu za potez Binotu. Nisam ocekivao “vadjenje k. na sto” od njega ali svaka cast. Drugo timovi (Mercedes) jesu kometarisali formu Ferrarija ali nikada (bar ne javno) nisu rekli da ovi varaju vec da su nasli nacin i da moraju da ih stignu. To je ok. RB je uvek insinuirao kako Ferrari mora da radi nesto nelegalno, sto je dzukacki. Ferrari je mozda i pre trebao malo na optuzenicku da ih postavi pa neka oni dokazuju i objasnjavaju.

Inace, i proslu trku je bilo neko FIA razjasnjenje. I trku pre toga. 35 puta ove godine. Izracunajte koliko prosecno. Samo ovoga puta RB je digao halabuku jer se ta tehnicka direktiva poklopila sa losim setupom i kvarom u Ferrariju. Da nije, cutali bi i dalje.

Iskreno se nadam da su vrata Maxu zauvek zatvorena u Ferrariju. Da je matori Ferrari ziv, sigurno bi tako bilo.


Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Max je čak otišao toliko daleko da je izjavio da se sada vidi gde je Ferariju mesto kada ne vara. 

 

Binoto je posle Meksika imao zanimljivu izjavu kada je rekao ako dobijamo 0.7 sekundi na pravcima, to znači da gubimo približno toliko po krivinima, ali ne optužujemo druge da rade nešto ilegalno, već pokušavamo da napravimo naš bolid boljim. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...