Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

Milsap dobio 10m na bazi okretanja serije sa Klipersima onim kacenjem sa Morisom. Oni i pokusavaju sa tom "player friendly" pricom, a u stvarnosti sprcili 100m Milsapu u dupe za "veteransko prisustvo", Jerami Grent im se posrao na celu pricu, a Geri Heris po povisici zaboravio da sutira. 
Doduse njima i treba neki nadrkani dzangrizavac kao Milsap, da ne budu "bunch of nice guys" sto bi rekao Barkli. I dalje im treba resenje u vidu fizicki mocnog igraca na 3/4 i ne vidim sta tu mogu da izvuku.

Edited by Anton Chigurh
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ako Denver ovako nastavi vidim ja da ce Jokara da zapali..ne bi me cudilo, 2 sezona oni tapkaju u mestu, sad su trebali da naprave potez vise i da unaprede tim dodatno oni jok, Plamli ih je samo pojacao, MIlsap ostao i doveli Green-a koji je ok.

 

 

Edited by Stex
Link to comment
Share on other sites

Moram reci da mi je drago sto je Bogdanov talenat ovoliko prepoznat sirom lige uprkos nesto losijoj sezoni u besmislenim Kingsima.

Uz to bih i voleo da se naplati, definitivno neko ko je zasluzio sve u karijeri i koji je imao idealan razvojni put. Sledeci je prsten.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Barkley#34 said:

Imam utisak da su u Denveru zbunjeni što su u poziciji kakvog-takvog pretendenta na presto pa ne znaju šta da urade i kako da se ponašaju. 

 

U vezi Bogdana se stidljivo pominju i Kelti. Moooožeeeee.

 

ne znam koje igrače sa PF pozicije su uopšte mogli da pojure? galinari nije taj tip krilnog centra koji im treba (bruiser-fizikalac), wood je kockanje a u opticaju su još bili šarić i marcus morris koji bi zapravo imao smisla ali je dobio ozbiljne pare od clippersa

 

eh grobari & celticsi. bolje i u lejkerse nego u maga-city

Link to comment
Share on other sites

Mikiiiiiiiii, eve ti ga još jedan pritajeni šoutajmovac.

 

Pazi, uajni,  Boston mi je prva ljubav i uvek pritajeno navijam za njih, pa bih nakrivio brk da vidim Bogija u Gardenu. Nemam ništa protiv Lejkersa, tamo bi verovatno došao do prstena makar sedeo na klupi, ali pričalo se da bi u Baksima bio četvrta opcija a koja bi bio kod njih... i to samo kad LBJ odobri i lupi pečat. 

 

Što se tiče Denverićana, gotivio sam Milsapa opasno ali je realno u slobodnom padu. Ako bi nekom magijom uspeo da odigra poslednji ples bilo bi super, ali sam kiseo oko toga. Drugo, oni će morati da popune pozicije Plamlija i Granta (imam bolje mišljenje o Plamliju od većine ovde, a na kraju krajeva, potreban im je jedan centar, ko god bio), a ne znam kako će. Ajde, tek je počelo, videćemo.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, HAMMER said:

ojadio nas kaldvel poup

Vise bih volio da je manje love uzeo ali nije ni ovo strasno. Problem bi bio da ga nismo vratili. Sad da vidimo AD koliko ce uzeti i da se popuni roster. Bilo bi lijepo da Markieff ostane

3 hours ago, Drakaris said:

Ode Ibaka u Kliperse

I to za 19/2, bolji potpis, nego Herel

Dobar potpis za njih ali ne bih rekao bolji. Ibaku sam svakako imao u tom rangu MLE ali Harrella nisam, nema ko nije ocekivao 15+ po sezoni za njega. Uklopice to Vogel i Lebron, no problemo.

Klipani su dobili igraca koji oegla odbranu i siri teren👍 njima ocajnicki treba plej

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...