Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

17 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Vladala je dobra atmosfera i optimizam uoci ove sezone iz ugla Voriorsa. Klej se vrace nakon povrede, Stef i Grin ponovo gladni dokazivanja nakon prespavane sezone, visok pik, umjereno vjerovanje u Viginsa, itd. Onda se desi to sto se desilo i sve se ugasi u jednom trenutku. Prije svega tragedija za Kleja. U najboljim godinama su ga zadesile dvije najteze kosarkaske povrede. Karijera mu je ozbiljno ugrozena. Druga stvar je sto ova povreda Kleja najavljuje i kraj GSW ere. Jasno je svakom ko objektivno gleda na stvari da oni vise nikad nece biti ni blizu onoga sto su bili unazad 7-8 godina. Bice povremeno Stefovih bljeskova i dobrih utakmica, ali neki novi napadi na titule ostaju samo u domenu maste. Bila je stvarno privilegija gledati GSW u najboljim danima, ali svemu dodje kraj.

Kraj GSW ere? 😐

Pises kao da su ili osvojili 5-6 titula ili osvojili titulu prije mjesec dana.

Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, Zvezdinho said:

Naravno da je bila GSW era, na kraju krajeva oni su potpuno promenili stil kosarke u NBA, u 5 godina su imali 3 titule i 2 finala, obarali sve zive rekorde, ako to nije era ne znam onda sta jeste.

Nidje ih nema evo vec 2 i po godine

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, Zvezdinho said:

 

Decko, igrali su finale 2019 i to bi osvojili da nije bilo povreda.

 

Inace interesantna znacka na reveru Avdije:s_d:

 

 

Znaci, zadnju titulu su osvojili 2018.? 😉

Sto se tice povreda, da je Clevekand bio kompletan 2015.,a da Durant nije presao u Gsw 2016., Warriorsi sad ne bi imali nijednu od tih titula. Fina logika ta sta bi bilo kad bi bilo, zar ne? 🙄

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Samo da kazem da mi je mnogo drago zbog Alekseja i njegovih sto je ovako ispalo. Nije mogao da upadne u bolju sredinu za svoj razvoj i napredak, po mom iskrenom misljenju.
Sad samo ostaje da naporno radi, a ako uspesno prebrodi fizicku transformaciju koju NBA zahteva i koja mu svakako sledi, samo je nebo granica...sve ostalo je tu.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ne mora da znaci da je ovo kraj za Kleja, medicina je dosta  napredovala.

Slusao sam jednom hirurga kako prica kakve su operacije Ahilove tetive kod vrhunskih sportista u odnosu na obicne ljude.

Njima svaku nit pukle tetive mikroskopski povezuju sa odgovarajucom niti, dok kod ostalih izgleda kao kad vezujes pertle. Ne bas tako ali karikiram. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...