Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

11 hours ago, Asterion said:

 

 

Fali mu i još 3 puta, da u zadnjoj minuti 2/4 produžetka finala zaveže patike na desnoj polovini parketa, da prestigne na čuvenoj all time finals tabli čuvenog igrača iz 70ih (Gordon 'Lace' Usher Porter Oscar Samuel Trevor ili krače GLU...)

 

:default_coffee:

Za nekoga ko pise na kosarkaskom forumu, pokazujes dramatichno nepoznavanje osnova kosarkaske igre. Vezanje patika usporedjujes sa playoff tripl-dablom?!? Zivote...😶

 

Cestitke Miamiju, bili su mnogo bolji. Boston bi morao krenuti u totalnu rekonstrukciju,ostaviti Browna i Tatuma,svi ostali da budu disposable.

Edited by Kosta
Link to comment
Share on other sites

90% osvajaju Lejkersi. Karuzo ce da samara Dragica. Batler ce tesko da se probija do kosa. Mogu ih spasiti samo nerealan sut Hiroa i Robinsona, mada je i to diskutabilno, Hiro je mekan za mesare iz LA. Adebajo nece moci da prdne u reketu. Majami nista nije bolji, nego Denver. Pored eventualno visokog procenta trojki, za razliku od Denvera imaju vise igraca koji bi cuvali Brona. 

 

Lejkerse ove sezone su mogli samo Klipersi da skinu. Sledece godine ce Bronu biti znatno teze pored GS-a i Bruklina. Sada je prava sansa za prsten. 

Edited by Drakaris
Link to comment
Share on other sites

Jbg, ko je kriv Milvokiju i Klipersima sto su ispali. Bice jako tesko protiv drvoseca iz Losandjelesa, treba vec sad krenuti sa kukanjem, pritiskom na sudije itd, imas sansu za titulu, sledece godine se vracaju Stef, Klej, KD, Kajri, nema vise za sta da se stekas, uzmi i neku tehnicku. 

Morace Iguodala da izvuce neke stare partije iz dupeta, uzdam se u Dzimija da nece dati da ih samaraju prasinari kako ko stigne.

Link to comment
Share on other sites

Majami je jednostavno igrao bolju timsku košarku i izuzev u game 5, Adebayo je bio nerešiva enigma za Boston. Ostajem pri stavu da je Boston individualno kvalitetniji ali previše su se oslonili na ispucavanje trojki po čuvenoj Scott Brooks taktici iz OKC "sad malo ja, pa malo ti". Nisu imali mirnu ruku u završnici, Heat je bacao ce na Tatuma, a ostali Kelti tu nisu mogli da prelome. Šteta, jer zaista mislim da bi bili ravnopravniji rival Lakersima. Teško da bi ovo Heat prošao da Iggy pravo iz sarkofaga nije izvukao ovakvu šutersku partiju.

 

Moraće Heat da pogađa trojke kao nikad do sad, Herro, Dragić, Robinson moraju da naprave veliku prednost protiv bekova Lakersa. Jimmy, Crowder, Iggy, Jones JR - sve su to tela koja mogu da bace na Lebrona, međutim ako je Adebayo do sad radio lavovski posao, treba da prevaziđe sebe jer će sada za protivnike imati igrače koji su viši, dovoljno atletični i snažni da mu ne dozvole da se razmaše. Velika je ovo šansa za balvane poput Howarda i McGeea jer verujem da će Bam striktno na Davisa, Heat nema nijednog drugog igrača koji može da mu parira. Verovatno će i Olynyk imati svoju ulogu u finalu, da izvlači centra Lakersa jer je pretnja u šutu. Iako su prošli redom Pacerse, Buckse i Celticse - stvarno im neće biti lako protiv mišića i veličine Lakersa. Dakle, mora šut da ih posluži i biće im potrebno sve što mogu da iscede i iz graničnih članova rotacije, kamo li iz udarnih igrača. 

Link to comment
Share on other sites

  • nlavrnja featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...