Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

Plamli ne bi igrao ni u u jednoj euroleague ekipi (možda baš u ovim sa začelja, ali i to je pitanje) , a igra rezervnog centra u jednoj od najjačih nba timova i to godinama. 

 

Ne mogu da svatim da ne mogu da dovedu neko drvo iz d lige i slično, samo neka zna da brani pick i da zna da hoda i to je to. 

 

Link to comment
Share on other sites

Dobro da sam odustao od spavanja, neverovatno je kako i dalje izlaze iz rupa Nagetsi. Stvarno sam bio ubedjen da je gotovo još pred kraj 2/4. 

 

Vrhunska završnica i obračun Dejvisa i Jokića, na kraju se sve poklopilo za buzzer beater Lejkersa. Ajde da vidimo sad pristup u sledećoj, nisam baš siguran da će nešto preterano potonuti Denver.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Just now, Marej21 said:

Kad imas posteno sudjenje bude egal utakmica. Steta. Nije mi jasno sto nisu igrali agresivniju odbranu kada je Dejvis dao onaj kos, imaju faul i pustaju Dejvisa da se setka do kosa. Aj laku noc ljudi

 

Pustio ga Plamli.. Ako su se dogovorili da preuzimaju, onda je Plamli kriv 99% a Grant 1%, a ako se nisu dogovorili da preuzimaju, onda je Plamli kriv 100%..

Link to comment
Share on other sites

Ne mogu da verujem kakve trojke su KCP i  Dejvis dali u poslednjim sekundama napada u 4/4 ne racunajuci ovaj bazer biter na kraju. To je mozda i odlucilo. Posebno ona usrana trojka KCP-a iz kornera. Nista sad je gotovo ovo ako Denver ne dobije game 3. Mada mislim da ce tesko da se vrate nakon ovakvog poraza.

Edited by Zvezdinho
Link to comment
Share on other sites

Denver je poveo 31 sec do kraja i puste Lebrona da dotakne izvedenu loptu na njihovoj polovini posle čega primaju brz koš koji znači da će Lejkersi imati zadnji napad. 

Što se tiče zadnje trojke, posle nekog vremena nerviranja zaspao sam uz pomisao da je bolje što je ova ušla a ne Konlijeva.

Link to comment
Share on other sites

  • nlavrnja featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...