Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

I ako je malo postavio pitanje sudjenja izokola, izgleda da u NBA postoji zakon Omerte kad je komentarisanje sudjenja u pitanju , i ako su neki novinari postavili to pitanje. Ja da sam na Melounovom mestu ne znam kako bih ocutao ili ne bih dobio iskljucujucu ala Vujosevic nakon onakvog sudjenja. Mogu sudije da pogrese, kao i igraci ali  ono se videla ocigledna namera.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said:

Trenutak kada Milsap sam pod kosem masi zicer je mozda i u neku ruku bio preloman, posle toga Lejkersi odose na +20 za tili cas.

U sledećem napadu primaju trojsku i idu na mislim, -17, ćao, zdravo.

 

Prateće osoblje Denvera u odbrani mnogo mekše, dekoncentrisano, uplašeno. Bili su baš impresionirani finalom. O sakrivanju i statičnosti u napadu, uz mašenje otvorenih šuteva ne treba ni govoriti. Kao što kažeš, limitirani su kvalitetom, moraju da igraju na maksimumu borbenosti i koncentracije da bi bili egal. Jokić i Marej na nivou ali to nije dovoljno.

 

Prateći igrači LAL neuporedivo fokusiraniji i odlučniji. 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, delgado said:

Dobro jutro, dobri ljudi.

 @Miki28 Solidno sudjenje u game1. 🙂 

Jebes sudjenje, samo da role playeri budu fokusirani kao sinoc i to je to. AD ce svaki mec ovako a Lebron je rezerva, kad bude trebalo povucice. Jutros naisao na podatak da je ovo ubedljivo najmanja minutaza za njega prosjecno u PO, nesto oko 34 min a inace prosjek oko 41 min. I malo manje da se glupira kao sinoc u 4/4

Link to comment
Share on other sites

Dobro, nije to samo do Amerike i NBA. Svuda sudije imaju ulogu u odredjenoj meri...

 

Vecina ljudi bi pre gledala finale Zvezda - Partizan nego npr Igokea - MZT. Tako da ne cudi lozenje da LAL osvoji ili da bude neko finale LAL - Boston. Denver je vec omrazen jer je unistio gradski derbi sa Klipersima, tu bi isto vec bila spremljena velika zabava i show program

 

Mene i ne nervira toliko sudjenje protiv Denvera nego uopste medijska fama cele godine oko LAL i forsiranje Dzejmsa na sve moguce nacine

 

I jos ova izjava za Janisa haha kakav egomanijak... ok, Janis je precenjen igrac ali je stv imao vrhunski regularni deo i imao je brojke... i te nagrade su ugl prilicno nebitne, a on se tu uzvrpoljio kao neko dete

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Miki28 said:

@Green23 i dalje sam pri stavu da je ovo 2+1

 

 

https://videorulebook.nba.com/archive/charging-on-ball-defender-establishes-legal-position-3/

 

Preslikane situacije. Zaustavi video pre nego što ga je Lebron pregazio, jasno se vidi da je Grent celim telom ispred njega. 

 

I da, kod one situacije sa Marejem, čist faul u napadu Grina pri postavljanju bloka, bukvalno je izgurao Mareja dva metra unapred. 

Edited by Green23
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, LordOfTerror said:

Toliko o prici kako je ovo bolji match up za Jokica...

 

Rekoh van da ce ih Howard pojesti o AD da ne pricam.

Ne vidim ni da mu je bio loš mečap. Nisu ga razvalili pikom, više je bio problem što je Denver odigrao mekanu timsku odbranu i ispraznio reket. U napadu je Jokić radio šta je hteo, sve dok ga nisu pojeli faulovima. Čak mu ni AD nije mogao ništa, jer je iza njega ostao autoput, bacao Jokić asiste a Marej se šetao kroz reket.  8/14 šut od čega su dva promašaja bila na početku a koje obično daje a dva je ispravio skokom u napadu. Jednom ga je, i to u prvom napadu sačuvao MekGi, ostalo je bila igrarija.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Glavni igraci Lejkersa i Denvera ce svoje dati ali je kljuc u role playerima, koji tim ce imati vise raspolozenih igraca.

Kod Lejkersa iz meca u mec se dize forma tih igraca dok kod Denvera je mnogo manje upotrebljivih igraca. Milsap mora mnogo bolje a ne vjerujem da moze. MPJ je instant offense ali je rupetina u odbrani gdje ga Lejkersi non stop napadaju i lagano resavaju tako da mora bas mnogo da donosi u napadu da bi se zanemarile te rupe u odbrani. Harris mora mnogo bolje, mislim da ima prostora za njega u ovoj seriji.

Morace ovdje Jokic da igra i po 42-3 min jer je Plumli neupotrebljiv

2 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

posteno bi bilo "ok, mozda jeste sudjenje bilo malo domacinsko, ali to ide uz fransizu/brona"

ovo jebanje u zdrav razum sa "cista blokada, and-one i jebes sudjenje(kad je u nasu korist)", kad se na snimcima sve vidi je bas onako degutantno

Hoces ti to da mi kazes da ne smijem da iznosim svoje misljenje jer tebi smeta? Preskoci i teraj svoje.

Najjace da se sviraju faulovi za blokadu Dwighta, onda NBA ne bi postojao. Ne bi niko ni skakao da udari rampu jer ne daj boze moze da zakaci protivnika nakon sto mu odradi cistu blokadu

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Miki28 said:

@Barkley#34 Ako si mislio na ovo, gdje je ovdje faul nad Jokicem? Ozbiljno pitam, bez ironije. 

 

 

 

1 hour ago, Barkley#34 said:

Ne vidiš udarac po licu nakon banane? Pre toga, mislim i da je bio kotakt po ruci od strane Grina ali nisam 100% siguran.

Ovo realno nije faul Dwighta, ima boljih primera.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Navijaci Lejkersa, pa njih sistem lomi. Lanac pedofilije, Lebron, picagejt, Hilari Klinton koja je vise puta vidjena u drustvu Lebronove zene i Dejvisovog frizera kako kuju planove da naprave toliko duboku drzavu da iz nje ne moze da se izadje. Njih ne zanima surovi kapitalisticki sistem i kako Dzini Bas pije ono sranje adenohrom iz mizgovljeva dece sto te cini mladim i omogucava da jases Kuzmu celu noc i dan. On je decko usahnuo od tolikog jebanja, ma utakmicu mu bacaju ladne peskire i poje Gatorejdom jer u nekim trenucima igra odbranu na sudijom. Oni izadju na izbore, pre toga pogledaju ankete i glasaju za ko god da ce da pobede. Kao mali su navijali i za Zvezdu i za Partizan, zavisno od toga ko ima posed lopte.

Sudije su potplacene, svako vece Lebronova porodica, Soroseva produzena ruka, drzi decu sudija i mlati ih vrbovim pruticima za svaki svir na stetu Lejkersa. 

Navijati za Lejkerse je kao navijati da za infarkt miokarda. A i Dvajt lici na Veslija Snajpsa, dakle izvrsio je genocid na vampirima.

  • Like 2
  • Thanks 3
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

  • nlavrnja featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...