Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

Denver mora mnogo bolje. Mada dzaba... 

 

LAL vec svi ide kao osvajace, a to tako i funkcionise u Americi... jednostavno, hoce da Dzejms uzme prsten, hoce da titula ode u LA, hoce da LJ drzi neki pateticni govor o Kobiju, itd... niko ne zeli da debeli Jokic i Dzamal osvoje trofej, cuj jebeni Nagetsi... ne bi dopustili ni Torontu ali su imali Kandzu koji je razvalio i po i finale, a i negde se Amerima smucio GS

 

To je americki san, tako da cak i da Denver nesto krene, to ce sudije da saseku u korenu

  • Like 6
  • Love 1
  • Tuzno 2
Link to comment
Share on other sites

Nisam verovao da će mi se pojaviti ogavniji tim Lejkersa od Kobi+Šek kombinacije, koji se maksimalno fura od strane lige i sudija, kako bi se nadoknadio Džordanov odlazak, ALI pazi majku, tu su Lebron i AD.

Šeka i Kobija nisam voleo, ali sam imao rispekt prema njima, imali su neki hustle, Lebron sve usiljeno, sve za medije i rejting, AD harizmatičan ko bukva.

  • Like 14
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Mene bi iskreno bilo sramota. Al' dobro, šta ja znam šta je šoubiz. Najjači mi je tviter LAL koji kao stavljaju dobru odbranu Dvajta u dve prilike, a u prvoj bukvalno dva faula nad Jokićem odjednom. Pa, dobro, nismo slepi.

 

Ako ništa drugo, Denver zna na čemu je. Ne smeju da gube koncenraciju ni sekund. Previše lakih koševa iz trčanja u leđa i praćenja igre pratećih igrača LAL. S druge strane, Denverovi su se uglavnom usrali. Ajde, prvo im je finale konferencije, a mladi su. Moraće bolje da grade koš jer Lejkersi jasno koriste veličinu igrača da stalno bar dvojica idu na skok ili uspore tranziciju.

  • Like 3
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Ječmendo said:

 

To je upravo recept u takvim okolnostima, jer i sudijama i protivniku daješ do znanja da si spreman za fight. Ako pokažeš samo slabost, okolnosti se sigurno neće promijeniti same od sebe...

 

Ma sto posto, Jokic treba da dobije brzih 5 licnih gresaka da bi sudije sudile kako treba, od toga jedno 3-4 nepostojecih. Shvatam sta ti hoces da kazes, ali nemas sudije kojima je zadatak da sude , nego da poguraju Lejkerse.

 

Em su jaci Lejkersi, em ovo sudijsko pomracenje, ne vredi ovo gledati kad se unapred zna ko mora da prodje. 

Edited by Zvezdinho
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ne znam cemu ono od nocas, Lejkersi su em odmorniji, em iskusniji, em objektivno kvalitetniji. No, dobro, to je proslo, da vidimo sta ce biti dalje.

 

Jesu sudije sasekle Denver, ali i pored toga su bile primetne mnoge njihove slabosti. Prvo, zeleni su za ovakve utakmice, nesnadjeni. Drugo, nema tu mnogo kvaliteta. Jokic je magija u telu obicnog smrtnika, Marej ima dobru pucu...Ali ostalo je sve mnogo tanko, i u prvoj petorci, a o klupi da ne govorimo. Trenutak kada Milsap sam pod kosem masi zicer je mozda i u neku ruku bio preloman, posle toga Lejkersi odose na +20 za tili cas. Covek sa takvim ugovorom ne sme to da radi. Dalje, Denver uopste nije bio prisutan na skoku sinoc, svaka lopta je zavrsila u rukama igraca Lejkersa. Odbrane kao da nije bilo - jesu sudije svojim kriterijumom sasekle neke Melounove ideje - ali ona dva alley oopa su bila pre toga, a niko iz Denvera da podigne ruke... Ako zele da urade bilo sta, moraju da dignu timsku odbranu na visi nivo - jer sinoc se videlo da su igraci Lejkersa vise gladni nego igraci Denvera. Igraci u zutom su vise i brze trcali, bolje skakali, vise rszmisljali...Dvajt ume da igra prljavo, ali sinoc je stvarno doneo jednu vaznu prevagu, Rondo u znamenitom plej of modu, KCP voljan i nabrijan...I eto odlicne podrske za Dejvisa i Lebrona. Jesu ih sudije pogurale u drugoj cetvrtini, ali vise su zeleli ovo, a i vise znaju.

 

Za kraj, ja u ovoj situaciji ne vidim da u nekom najoptimisticnijem scenariju Denver moze da dobije vise od 2 utakmice. Rekao bih da Lejkersi ovo dobijaju u 5. Samo se nadam ravnopravnom kriterijumu i to je to.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • nlavrnja featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...