Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

23 minutes ago, freethrow said:

Dode, šta ti je ovo u potpisu, tek sad vidim? Ko te provocirao?

Spoiler

Evo ovako. Malo sam ja kriv tu. Drugarica i ja smo se svadjali nesto oko one Dunje/Dinje, ona fejk glumica ili sta vec. Zbog neke njene slike sa Shesheljom. Gde sam ja rekao da Sheshelj nije mim, nego ozbiljan kancer i da je sranje sto je ljudima smesan nacin na koji prica umesto da se ismeva ono sto prica i radi. Tad sam provalio da ta izvedna Dunja/Dinja ima opicenu fan bazu pa mi je drugarica rekla kako ne kontam dobar humor i napisala ovo sto mi bleji u potpisu. Smatrao sam da je prikladno da bleji kao moj opis. U sustini, zabavno sranje.

 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Biće jebeno sa Majamijem. Odlično organizovana i posložena ekipa, sjajno vođena sa dosta dobrih igrača i par njih koji su izuzetni. Biće to opet šahovski meč kao protiv Toronta, šanse su ujednačene ali dajem prednost Majamiju jer Hayward izlazi iz povrede. Mora Boston da nastavi da igra najbolju odbranu u PO ako misli dalje i da Steven i dalje čupa najbolje iz tima, kako iz vodećih tako iz role playera. Ova sezona je prevazišla sva moja očekivanja, ovo finale je meni šlag na vrlo slatkoj torti. 

Link to comment
Share on other sites

Ne veruje se Den nista. Hm, logicno i ocekivano, samo me cudi da se niko nije dotakao psihe.
Kao da to ne igra nista. Mora da su malo u kanalu klipani, secate li se kako je kawhi prsao kad je ukrao loptu dodao Redjiju a ovaj se zapucao u zid.
"I didn't gave up ball for this shit..."

Po meni tu je najveca prednost Den. Deluju da su stvarno rastereceni igraju se sa malo vishe odgovornosti.

Kako li ce Fun guy da okupi svlachionicu? Da nece Morris ili Beverly??
Idemo Nuggetlije u inat javnosti ovde koja vec 4 dana pricala o LAC vs LAL 

  • Like 2
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

da li djana moze three-peat MVP?

 

Ako mu daju treći uzastopni MVP, Bird da uzme bazuku i da na dan dodele raznese sebe i Deni Ejndža usred Frenč Lika.

7 minutes ago, Squabbit said:

Kako li ce Fun guy da okupi svlachionicu?

Ne znam. Zaista ne znam kako to funkcioniše. Bila je priča da je Kawhi naslednik TimDankan škole silent liderstva, ali ja kao prdonja iz Srbije koji konzumira proizvod preko piratskih strimova i Dynasty-like sajtova imam percepciju da je Dankan pravi brbljivac za Kawhija. Zaista sam radoznao - ono što se vidi na terenu sa te strane meni deluje tanko i slabo, pasivno agresivno at best. Opet kažem, ja sam subjektivan i ograničen, ali ne vidim to neko dejstvo na terenu, ni u smislu podrške ni u smislu konstruktivnog prekora... 

Edited by freethrow
  • Like 2
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Død said:

Kao da Baksi nemaju vrhunske defanzivce u ekipi. A samo imaju lika koji je osvojio dpoy, Bruka, Bledsa i jos korektnih likova.

Svi su oni ok, ali niko od njih nije bolji defanzivac od Smarta. Janis je najbolji defanzivac za regularnu sezonu kada nabija te brojke u naprednim statsima. Govori i ovaj PO gde nije cuvao Batlera koji ih je urnisao kao i sraman odgovor posle utakmice zasto ne cuva Batlera. Bledso je dobar defanzivac, ali je ovaj PO odigrao ispod standarda, dok je sa druge strane Smart u zivotnoj formi, bukvalno preorava teren, sto smo imali priliku da vidimo, takodje i suterski se dosta popravio, sto Bostonu daje novu dimenziju u napadu. Bruk se za Dragica i nije nesto mnogo pitao.

 

Sto se tice napadacke strane, tu je Boston daleko bolji od Milvokija. Jos se i Hejvord vraca u toku serije, nece izostati njihov prolazak.

Edited by Drakaris
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Zvezdinho said:

 

 

 

Da li postoji teži čovek za slušanje od Šenona?  Ne u smislu šta priča, ali način na koji priča, izgovara reč?  Ne znam, meni je to pakao. Kao kada na srpskom slušam nekog polunormalnog južnoprugaša ili u CG teže oblike podgoričkog...

Link to comment
Share on other sites

On 8/31/2020 at 3:23 PM, vepar said:

Koliko se precenjuje LAC, kao da su neka masina za gazenje, a oni se poradjaju za svaku pobedu. Cuj Denver/JUta im nece uzeti pobedu u seriji, lol, svako ovde pise

 

Kal i obicno, vepar je uvek u pravu... a kakvi su sve forumski strucnjaci pisali tada i tvrdili kako Denver nece uzeti jednu pobedu haha

  • Like 3
  • Ha-ha 3
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

  • nlavrnja featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...