Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

Posle 8 poena za ~5 i po minuta dadose im pelikani 52 do kraja poluvremena.

Sto se tice pelikana bas ima trenutaka gde im odbrana izgleda ultra smesno kao da imaju stimca i covica a ne Favorsa i lonza pa da im se setaju do obruca posle 1 bloka.

 Ne odskace kvalitet utakmice od normalnih regularnih utakmica

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kavai i dalje pici na niskom broju obrtaja, nezainteresovan. Jeste sad dao neku bugarsku tricu i imo neko utrcavanje,

ali nekako je to previse kalkulacija i dalje. Bron nalozen maks, moze da zvace lanac i pljuje eksere.

 

Link to comment
Share on other sites

Los kvalitet kosarke ali bar je bilo neizvjesno na oba meca.

 

AD vukao 1 pol, posle neobjasnjivo ga nisu koristili u 3/4 i Klipani napravili razliku ali onda se sjetise da ga imaju u timu i serija obrve dovela u egal.

Lebron na pocetku meca u pass first modu a posle ko skolarac, iz greske u gresku ali na kraju ga los boxout Klipana napravi herojem, bas nerezonski sut je uzeo ali isprati svoj promasaj.

Posle odlicna odbrana na Kawhiju, imao je par napada prije odlican closeout na Morrisu i na kraju 1 pol lockdown odbrana.

Kuzma odigrao dosta racionalno i cak i u nekim posjedima odlicna odbrana.

Ima jos rezerve kod Lejkersa a tek kod Klipana da ne pricam. Bice ovo finale zapada, ne vjerujem da moze neko da dobije ove 2 ekipe u 4 utakmice do finala, previse individualnog kvaliteta imaju.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Stvarno loša košarka ispresecana mojim lošim snom, a bio sam napržen kao babun zbog restarta.

 

Nemam pojma kako su Jazzeri preokrenuli Pelicanse, ugasio sam na poluvremenu, nije delovalo da Jazz išta može u napadu, Mitchell nevidljiv, Clarksončina standardno privatizovao ali moraju tako, Ingles kao usporeni snimak usporenog snimka, makar je Conley konačno zaličio na ozbiljnog NBA igrača. Stvarno nemam pojma kako su Pelicansi izgubili, mora da je do Gentrya, taj tip nikako ne pomaže ekipi. Po mom mišljenju treba na bekovima da startuju Jrue i Redick jer je Lonzo golo govno od igrača plus iritantna pojava. Favors je legenda, igrao a niko ga nije video na terenu. Ne znam šta je sa Zionom al deluje da ima ili povredu ili ozbiljnih problema sa kondicijom. Jaxson Hayes je žešće glup momak, još uvek ne zna ni gde treba da stoji na parketu.

 

LA okršaj je bio kvalitativno ispod svakog renomea ekipa koje pretenduju na prsten. Ne sumnjam da bi Clippersi ovde dobili dvocifreno da su imali Lua i Treza, kod Lakersa Waiters dosta živ, a Kuzma imho najprijatnije iznenađenje, aktivan u odbranu, voljan i da podeli loptu. Lebron je bio očajan al eto na kraju nekako pretekao, Davis mora da igra više na 5 jer je zločin prema košarci da je primarno fokusiran da pripaljuje spolja kao neki Kevin Love. Kawhi često u Clarkson modu, kao da je sam u hali. George sramežljiv pa onda uzme šut koji ne treba ali generalno dobra njegova partija. Shameta bih poslao u Darušafaku.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • nlavrnja featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...