Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

10 hours ago, Igor028 said:

Neka jebada od novog sistema, ... , i nesto se gase semafori pa se igra do nekog odredjenog rezultata.. glupost cista.

 

Zapravo, pokazalo se da ovaj eksperiment i nije bio tako loš! Nema ko nije bio skeptičan, ali na kraju je ispao jedan od boljih allstarova u poslednjih ko zna koliko. 

 

Ionako je oduvek bilo dosadno i bez rezultatskog značaja, ove promene su malo osvežile priču i učinile da sve vreme bude zanimljivo, meni bar. 

 

Praktično, prve tri "trećine" se igralo kao na terminu, ili na basketu. Na kraju deathmatch četvrtina, stalo je bilo svima da pobede i dobili smo show. 

 

Ceo ASW ocena 9/10, ako ne i 10. Neka bude 9+. 🙂 Nije bilo čak ni previše patetike, što se dalo očekivati. 

Link to comment
Share on other sites

Slusam Bil Simonsov podkast od Ol staru i nadodjose na ideju sta je Janisov potez za kraj, sta je njegov potez kada treba da poentira, parafraziram. Nesto sto smo vec vidjeli na SP. 

Nisam gledao utakmicu, pominju rez 152-152 i da li ce Janis tada sutirati tri, kao navodno je komotan u sutu za tri. Nesto i za Hardena, da li je ili nije sutirao za tri kada je na kraju trebala dvojka. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kakav hrkljus  od kosarke u cetvrtoj cetvrtini, majko mila, tacno sam doziveo deja vu sa finala KRK. Sta im je ono valjanje i besmisleno bacakanje po terenu trebalo, mogli su lepo da nastave sa atraktivnim zakucavanjima i otvorenim trojkama, da odigraju lepu revijalnu utakmicu bez odbrane.

 

 

 

 

 

 

Salim se, super je ono bilo, poslednja cetvrtina pun pogodak, od 2003. cekam ovakav All Star mec. Moglo bi ovo da postane tradicija, da se dogovore da tri cetvrtine rade sta hoce pa da u poslednjoj krene peglanje.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, LayupFromTheMidget said:

Ali proseravanje za All star utakmicu, kme kme jak intezitet, bezi u kurac 312 koseva palo iako je 4/4 bila "skracena" bas jak intezitet.
Gledao sam - na 300.0 da udarim zbog pravila 4/4 dobro sto se nisam zajebao.

InteNzitet.

Jadni kliperi, na najbolji tim u ligi ce dodati jos tri igraca. Ako ne osvoje titulu, bit ce to najveca bruka jos od Orlanda 1995.

Link to comment
Share on other sites

  • nlavrnja featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...