Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

1 minute ago, Shunsuke Nakamura said:

Umjesto da cekaju ljeto kada bi bilo mnogo vise opcija za trade Rasela, oni pozurili brze bolje da uzmu faking Viginsa. Myers se sve dublje zakopava. 

 

zašto misliš da bi imali mnogo više opcija? ni dlo nema sitan ugovor. 

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, uini said:

 

zašto misliš da bi imali mnogo više opcija? ni dlo nema sitan ugovor. 

Pa vjerujem da bi bilo vise zainteresovanih ekipa za Rasela. Svakako nijesu morali da zure, ekipa se ne bori za neki rezultat do kraja sezone. Jedino ako Myers misli da je Vigins idealno resenje za krilo, onda je svejedno.

Edited by Shunsuke Nakamura
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Malkolm Brogdon said:

Slazem se, ali je razlika u kvalitetu i potencijalu tolika da nije bitno kako se ko uklapa.

 

Sigurno je za DLoa moglo da se izvuce vise, ovo je presmesno.

 

tu već ne mogu da se složim. ni da je neka ogromna razlika u kvalitetu, niti da je lako uvaljati igrača kao što je dlo. 

 

možda je on borderline allstar ali treba videti da li može da bude jedan od ta dva nosioca. meni je d'angelo postao baš drag prošle sezone, ima lep šut, kliker za igru, te pocket pasove ali ima i dovoljno mana. videćemo sa townsom kako ide 

Link to comment
Share on other sites

ako je vec covington bio u izlogu valjda su mogli njega uzeti i jos nesto iz tradea sa 3-4 ekipe. ali ajde da vidimo kako ce izgledati wiggins. covek nit je trojkas nit defanzivac pa da tu donese neku prednost, fura mid-range na sta dubsi drkaju poslednjih godina. mozda je to presudilo.

Link to comment
Share on other sites

Na ovom ugovoru i po ovom sto pruza Vigins je jedan od najgorih asseta u ligi, nema tu previse filozofije.

 

Deluje da je Myers potpuno izgubio kontrolu, no dobro, videcemo kako ce to sve da izgleda od oktobra.

 

Ne znam samo zasto su Wolvesi trejdovali Kovingtona ako su vec ovo imali u planu, verovatno nisu mislili da je Myers toliki tupcha.

Link to comment
Share on other sites

zbog Dubsa sam se ove sezone ohladio za NBA, nemas koga da mrzis ko covek, ali ovim trejdom su cak probudili i neku empatiju kod mene 

Wiggins jbt :classic_biggrin:

 

bukvalno nista nisam gledao ove godine van prajm tajma, samo nekoliko tekmi Memfisa zbog Moranta, za Hjuston mi se ne da navijati zbog Westbrooka a valja se lagano zagrevati za PO i uskociti u neki vagoncic posle all stara

 

 

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Covington bi jedno deset puta bolje legao Dabsima nego Vigins. Bukvalno idealno krilo uz Stefa i Kleja. Igra elitnu odbranu i bolji je suter za 3 od Viginsa.  Moze i na 4 lagano u small ball varijanti, ali dzaba sve kad Myers vodi kolo.

 

baš deset puta (:

jeste puno bolji trojkas i defanzivac ali je i puno stariji (5 godina) i puno se povredjuje i dugo odsustvuje (to može biti slučajnost). wiggins je puno bolji sekundarni kreator i puno bolji u kreiranju svoga šuta. 

 

mene baš zanima kako će izgledati sa ovom legendarnom trojkom dubsa plus nekim klincima 

 

nije idealno ali nije ni apokalipsa kakvom je predstavljate 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Iskopana je velika rupa, ali nije sve izgubljeno. Imaju koliko kapiram Voriorsi trade exception do 17 miliona. Moze tu da se nadje neko dobro resenje, vjerujem da ce juriti nekog centra. Tu je isto rupa ogromna, Luni se ne moze sastaviti, Kris je neozbiljan lik, WCS su dali za nista. 

Edited by Shunsuke Nakamura
Link to comment
Share on other sites

A i DLo je igračina u pm. Bukvalno u rangu Wigginsa, volume scorer koji odbranu ni ne igra. Bolji kreator al miljama slabiji atleta. Kompatibilniji je sa Townsom, to je istina, a i Wiggins je kompatibilniji sa Stephom i Klayom od pacova, jebe ga samo ta promaja između ušiju. 

Link to comment
Share on other sites

Kao neko ko smatra da je Wiggins jedan o najgorih igraca u ligi kada se i ugovor uzme u obzir uopste ne mislim da je ovo toliko los deal za Warriorse sada cu ukratko obrazloziti i zasto.

 

Popunjavaju dzinovsku rupu na krilu, pri tom legitimno je verovati da ce mu u nekoj smanjenoj ulozi gde se od njega ne ocekuje da kreira previse biti mnogo lakse pri to ce imati mnogo prostora pored Klaya i Currya . Da se ne zajebavamo sa svim manama pre bih uzeo njega nego raspalog Covingtona.

 

Kao da ce taj dobar ugovor trajati vecno a ne da uskoro ide na ka svom pay dayu i pri tom je uzasno limitiran i injury prone, njega kao resenje vidim jedino ako imas sampionski tim i treba ti solidan 3D igrac kao finalna glazura a GS je miljama daleko od toga...

 

Kako je Minesota bure baruta i ovaj sistem lutrije uopste nije los posao taj pik iz 2021. koji vrlo lako moze da se ispostavi kao lutrijski na mnogo jacem draftu.

 

Takodje ovaj potez treba posmatrati i iz prizme prethodnih trejdova gde su se nakupili ovih pikova druge runde, 3 od Filadefije, 1 od Dallasa i sad ovaj od Minesote a ne treba zaboraviti da od 2021. ili 2022. krece ovaj sistem drafta gde ce moci da se dizu i srednjoskolski igraci pa ce sa svakim pikom moci da se nadje value umesto da se podize Nikon Jevtic i ostali maestri iz Evropske kosarke...

 

Pri tom imaju i ovaj svoj pik iz ove sezone, sve su im karte otvorene i gomila fleksibilnosti cak iako se Wiggins potvrdi kao pobacaj.

 

Sa druge strane voleo bih da cujem sta smatrate da su vise mogli da izvuku? Osim sto nisam ljubitelj ball hoga na poziciji playmakera koji je sitan i pri tom je Nikaragvanska rupa defanzivno veliko je pitanje koji je njegov value sirom lige?

 

Specificna je situacija jer Minesoti on treba kao poslednji pokusaj da zadrze Townsa da na silu ne zatrazi trejd.

 

I zasto cekati leto? Ovako ce imati cistu situaciju kad krene pijaca i videce otprilike sta mogu da ocekuju od Wigginsa kad se Curry vrati...

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

bredli bil, gordon ili ajzak iz orlanda, potencijalni raspadi u fili, hjustonu ili lejkersima na leto i mogucnost pristupa najboljim igracima iz tih timova, neki nezadovoljni igrac zvezda koji ce zatraziti trejd. sve nemerljivo bolje kasnije potencijalne opcije od viginsa - koji svake sezone  samo sto nije postao igrac koji je projektovan da jednom postane. moze da se okrece ovaj trejd kako god i opet je na kraju panican i brzoplet potez majersa da  mladog igraca koji je prosle godine kao glavni igrac predvodio svoj tim do plejofa i sebe do olstar nastupa zameni igracem koji kroz citavu karijeru ima negativan uticaj na igru svog tima.  sto je mozda i najgore gm je pocinio greh prema kosarci stavivsi toliko neinteligentnog igraca u postavu sa karijem, klejom i grinom u njihovim poslednjim sezonama karijere.

u krajnjem slucaju najgora i opet bolja opcija od ove je da su za rasela dobili ugovore koji isticu umesto ovog nuklearnog otpada od viginsovog ugovora koji vec duze vremena konkurise za jedan od losijih u ligi.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ne mogu vise da se ne slozim sa tim misljenjem.

 

Znaci cekaces leto da bi shvatio da nista ne mozes dobijes za Russella i rizikujes da ostanes zarobljen sa njim u sistemu koji ga registruje kao tumor.

 

Kakav crni Bredli Bil njega ne bi dobili ni da prikace ovogodisnji lutrijski pik uz pacova,  pri tom koji ce im djavo jos jedan bek?

 

Titulu su osvojili sa Barnsom koji je crna rupa sa slicnim skill setom, pri tom Wiggins ima veci upside od njega IMO.

 

Sada imaju jasnu sliku pred draft i pijacu i gomilu opcija, nece placati porez i pri tom exeption od 17 milion.

 

Sto vise razmiljam nisam siguran ni da je glava za glavu Russell bolji igrac od Wigginsa tj. veca je dilema ko je losiji...

 

 

Edited by LordOfTerror
Link to comment
Share on other sites

  • nlavrnja featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...