Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

39 minutes ago, Martin Mystere said:
45 minutes ago, gggggggg said:
imNkvex.png
 
:default_coffee:

Znači nisi gledao meč nego pričaš na osnovu brojki. Pa tako reci...

 

naravno da sam gledao i naravno da lupetate gluposti kao po obicaju da denver gubi samo zbog bartona i malonea. isti krivci vec tri godina a svaka sezona sve bolja.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 
naravno da sam gledao i naravno da lupetate gluposti kao po obicaju da denver gubi samo zbog bartona i malonea. isti krivci vec tri godina a svaka sezona sve bolja.
Prvo to lupetate gluposti možeš da koristiš u razgovoru sa tvojim ocem i majkom, mene zaobiđi sa takvim opservacijama.

Drugo, ja do prošlog komentara jedan jedini put niti večeras, niti danas, niti ove sedmice, niti ovog meseca, niti ove godine, ukratko nikad nisam napisao da su njih dvojica krivi za poraze, tako da me zaobiđi i sa tom generlizacijom nego uputi komentar na pravu adresu.

Treće, da upravo njih dvojica su uz veliku pomoć Herisa večeras napravili nekoliko loših odluka, naročito Barton koji je u prvom poluvremenu imao nekoliko zabijanja u brdo igrača Detroita što je rezultiralo ogromnim promašajima a onda i u poslednjem napadu u regularnom delu kada jede takođe, umesto da prosledi loptu potpuno samom Jokiću pokušao da bude heroj.
Melounovo forsiranje Herisa kome apsolutno ništa večeras nije išlo od ruke i držanje na klupi Bizlija koji je u oba smera bio bolji od Herisa je jedna od tih loših odluka Melouna.

Dakle, ne interesuju me brojke niti prethodne zasluge ili "zasluge" nikog od njih, moje subjektivno mišljenje je da je večeras (posebni naglasak na večeras) Barton bio više štetan nego koristan po tim Denvera. Ako se ne slažeš sa tim, a imaš apsolutno pravo da se ne složiš, reci to argumentovano i na kulturan način.
Link to comment
Share on other sites

  • nlavrnja featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...