Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

19 hours ago, LayupFromTheMidget said:

Definitivno me zanima kako ce da izgledaju ovi Kingsi. IMaju vrhunski skor kada se uzmu okolnosti u obzir, da je Bagley odigrao prvu i ovu poslednju utakmicu i da ga nema Fox ~15-tak utakmica.  Jos su i Bogdan Joseph i ostali imali sitne povrede. I opet 11-13, par izuzetno idiotskih poraza (Sas i CIkago kuci), ali par zajebanih pobeda.
BIce zanimljivo kako ce da izgledaju kada se vrati FOX, on se u ovim stilu sto igraju nece uklopiti mislim da su poslednji u PACEu. Bice zanimljiva hijerarhija sada kada se svi vrati, sada je vidljiva Badi je alfa i omegai  ima svu slobodu, Holmes, Bjelica ,Bogdan i Barnes se menjaju zavisno od forme i matchupa.

Kako se bliži vreme potpunog povratka Foxa i Beglija ja sam potajno sve kiseliji. Čini mi se da su uspostavili ravnotežu i da bi im više značili igrači koji će dopuniti ovaj tim (ili koji su bolji od postojećih ali sa sličnim karakterisikama), pre nego ga promeniti. 

 

Badi je pre prvi među jednakima. Ima potpuno poverenje tima ali nije u fazonu lopta je moja, ne dam je. Imaju veliku prednost u tome što nekoliko igrača može u da seriji preuzme odgovornost (Badi, Bogi, Barns), pritom nema privatizovanja u fazonu da deset napada ide na nekog, sarađuju, nema preskakanja ili zaboravljanja nekog. Ta trojica uz Belog umeju i da pripale iz daljine kad je gusto - videlo se na kraju protiv Hjustona da Rakete ne znaju koga pre da jure. Potencijalni probelm je u tome što moraš da gledaš u pasulj ko je najbolji izbor da tog dana bude junak 4/4.

 

Bjelica je dobio daleko više loptu u ruke i ulogu u kreaciji nego ikada pre otkako je u NBA, šutira 43% za tri na četiri pokušaja, mnogo je sigurniji i opušteniji. Holms me oduševljava efikasnošću u napadu i načinom na koji prati igru ostalih.

 

Posebna priča je odbrana.  CoJo i Holms imaju veeeeliku ulogu tu. Recimo, video sam neki tvit da je Džozef poništio Dončića i Hardena dok ih je čuvao - šutirali po 25% i imali po 4 TO za to vreme. Kako će se sve to uklopiti kada se Lisica vrati videćemo.

 

E sad, već je povratak Beglija napravio malo nereda. Bio je uglavnom očajan u odbrani, a sem jedne sekvence i u napadu je bilo u fazonu škk. Ok, izeš procente u prvoj utakmici nakon povratka, ali ako hoće da se bore za PO bojim se da neće imati vremena da ga obučavaju a ujedno i pobeđuju. On može da bude koristan u ograničenoj ulozi ali medijski hajp i pozicija na draftu će tražiti da dobije mnogo veću ulogu na uštrb igrača koji su do sada izneli sezonu.

 

Pored nabrojanih rizika, povrede i umor su takođe mogući problemi, a na kraju krajeva niko tu nije elitni igrač, niti konstantan. Njihova snaga je u snazi celine, tima. Čeka ih prilično dobar raspored do nekog 5-6. januara, trebalo bi da odu par pobeda preko .500 osim ako ponovo ne počnu da brljave protiv nominalno lošijih timova.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Player's league at it's finest.

 

Nista, najbolje da se od sad svaki potez FO-a salje na potvrdu igracima koji ce imati, razume se, pravo veta. Ili jos bolje, da se obrazuje nekakav kolegijum ili strucno telo sastavljeno od 4-5 najvidjenijih igraca koji bi reprezentovali ekipu i birali trenere, postavljali GM-ove, birali dekoraciju za parket i halftime sadrzaje.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Ako imalo drze do sebe, uprava Kavalirsa bi morala da rebne Tompsona, makar za primer drugima. Kakvo je to ponasanje?

 

A posto Klivlend ionako tenkuje, nije kao da ce nesto izgubiti time sto bi ga odstranili iz ekipe, a sto se tice gradjenja tima za buducnosti i uigravanje, Tompson im ne treba ni za to, sebe je diskvalifikovao svojim postupcima.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Verovatno gospodji pepa prasetu dosadilo u Akronu a vec je i proslo godinu ipo dana od kad je cirkus napustio grad.

 

Ne bi bilo lose da ga sad Clevland amnestira, isplate to sto imaju na rate a on sa pigmejom Richom i prasencetom Kloi izabere malo egzoticniju destinaciju.

 

Ne sumnjam da bi zavrsio u LA za 15 minuta da se AD povredi...

Link to comment
Share on other sites

dobio je nekoliko nedelja nakon sto je otisao james.

hteli su namamiti ekipe sa dugackim ugovorom all-star igraca.

 

@Malkolm Brogdon

 

pre bih rekao da ga je love busio. tt ga hvailio kao. ko zna svi su tamo pogubljeni.

 

https://streamable.com/ed81z

 

 

 

https://www.espn.com/nba/story/_/id/28243840/ten-nba-things-like-including-miami-motion-blur

 

i o bertansu. odlican clanak.

Edited by gggggggg
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Chaos Is Me said:

Koja li će se budala upecati kad Spursi budu nudili DeGrozana naokolo? Sad ni onaj trač o buđavom Furnijeu i drvenom Bambi za njega ne zvuči tako loše.

Nije mu prevelik ugovor, a vazi za olstara, pretpostavljam da ce se neko upecati.

Sto bi se reklo nije toliko los koliko mu je dobar ugovor

Link to comment
Share on other sites

  • nlavrnja featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...