Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

1 hour ago, LordOfTerror said:

Na sta lice oni Njiksi svaka im cast, uz svo upiranje da se ne osramote opet su najgori od sve dece.

 

Alvin Gentry treba da udje u kucu slavnih samo na konto Rendla i toga sto je licio na all star igraca u NO. Biku u Kineskoj radnji je igra pocela da se svodi na to da uzme defanzivni skok i pravolinski trci u reket protivnika i onda kad vidi 2-3 tela ispred sebe izbaci neku frljoku, najcesce u aut.

tesko se odluciti izmedju toga sta im je preko potrebnije  ako uzmemo da su im gazda i mils nepromenljiva  konstanta  :classic_biggrin: - suteri ili kreatori.

a odgovor je 

tenor.gif?itemid=10213439

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Drakaris said:

Da li biste dali Ingramu maksimalni ugovor na leto? 

zavisi koji si tim. ako si gm perlikana ne treba puno da razmisljas jer boljega sigurno ne mozes da potpises za te pare zbog neeatraktivnog trzista. ako se kasnije ispostavi da nije dobar par sa zajonom  taj ugovor bi trebalo da se lako trejduje 

Edited by riviera
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

u ovom nizu milvokija od 14 vezanih pobeda janis je igrac koji je postigao najvise trojki za bakse :classic_ohmy: . nisu to neki svemirski  procenti suta  za 3p (33%) ali svejedno za jednog (bivseg) kamenjara pokazuje  izuzetno  impresivan napredak u tom segmentu igre.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

rjbaretit.0.png

 

 

 

 

Keys & Predictions

What would this game preview be if I didn’t sum it up in advance, so you don’t have to watch it first. Well, some notes:

  • D’Angelo Russell is gonna fire it up. 35 points on 29 shots.
  • Ky Bowman the Fly Showman is gonna speed boost past the second unit defenders.
  • Draymond Green will have a triple double and flirt with a 5x5 game.
  • Julius will unduly suck.
  • Kevin Knox will miss five three pointers in four minutes by a combined distance of 29 feet.
  • Frank Ntilikina will be too nice to everyone. Is today the day we finally say goodnight to our sweet prince?
  • RJ Barrett shoots 2-18 at the foul line.

Knicks by -19.

 

 

Warm Up Music

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Opa Uini, napokon se susrećemo ti i ja u 10:30... Ima da pršti.

 

Inače, Beal pastir.

 

edit: dosta su ti gotivni ovi posteri, ne znam gde ih nabavljaš? Počeću da ih štampam na velikom papiru plastificiranom i da ih kačim u kuhinju ili biblioteku.

 

evo da probam...

 

 

nyk.jpg

Edited by Laki_ft
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

On 12/9/2019 at 8:41 PM, gggggggg said:

@delgado

 

prime wade je osvojio titulu (diskutabilnu), sto davis ni u snu ne bi mogao. ovo cekanje ad-ovog prima vec traje jedno pet godina kao da ce duplirati statse. u martu puni 27...koliko ce se cekati taj prime.

i sto su bosh i love beskicmenjci

 

@stefan81888

 

ja bih te banovao za ovo

 

 Pa kad igrac ulazi u prime nego posle 27me... 

 

On 12/9/2019 at 10:40 PM, Laki_ft said:

Moram najozbiljnije da se složim sa Delgadom, meni je fenomenalna kompatibilnost Dejvisa i LBJ. Otvara mu AD prostor na 100x različitih načina i pri tome ga rasterećuje, a čini se da i Vogel ima sasvim dobar osećaj za crtanje dobrih i jednostavnih akcija koje ističu Lebronove dobre strane koje nisu sklone propadanju usled godina, već samo rastu sa iskustvom: čitanje igre, precizna dodavanja sa celog terena, lepa dodavanja sa posta ala Medžik Džonson, pronalaženje katera (koji su isto dosta aktivni i time kompenzuju suštinski ne preterani spoljašnji pucački potencijal, osim Denija Grina). Nisam siguran da je zahvalno porediti Lebronove najbolje saigrače i toliko različite igrače kao što su Uejd, Boš, Kajri, Saša Pavlović i Lov, a i Lebronova uloga se malo promenila od poslednjeg izdanja Kavsa... Deluje mi da je možda Fogel velika razlika u odnosu na Kouča Lua (tu se Delgado neće složiti), ovo sve nekako ima glavu i rep. Bilo bi zanimljivo videti broj fejdavejeva koje LBJ puca po meču sada i ranije - interesantna ideja za metriku za ocenjivanje trenera? Ali ionako pričamo o uzorku od mesec i po dana, tako da...

 

Kad sam se već latio tastature da bacim i malo ljubavi prema Majamiju i ekipici koju su posložili, uz opasne bekovske rukije. 

 

  Hide contents

 

 

 

 Pazi, mnogo cenim Vogelov rad i priznajem da je npr Filipinska vreca gela presao put od video-koordinatora koji se lozio na kurvu Hit plesacicu koja mu nije dala (kasnije je ozenio kad je postao head coach Majamija) do najverovatnije vec godinama najboljeg trenera u ligi... Ovo sto radi poslednjih godina, pa i Karlajla i Popa je prevazisao. 

 

  ALi, Kouc Luovo preuzimanje od Blatta 2015. i ono valjanje u blatu sa 3x jacim timom GS (mislim na prvu sezonu kad je Blatt samo bio maskota na klupi u PO dok je Lue vukao konce) me uvek podseti na to koliki je njegov trenerski potencijal. Cedio je ono sto ne mozes da iscedis iz onih raspadaca .... Pa posle osvaja titulu protiv 73-9 tima nakon 1-3 preokreta, da bi i naredne 2 sezone apsolutno dosegao max max-a sa Klivlendom....  Izgubio je od mnogo jaceg tima, dok su neocekivano lako cistili istok svih tih godina, igrajuci znatno bolje u plejofu nego u regularnoj sezoni. Plejof Lu je znao da zastedi energiju igracima, i da u plejofu upali turbine i uvek iscrta neke specijale... Zao mi je sto ne vodi ove Lakerse, ali dobar posao radi i VOgel. Ne bi tu bilo nista losije sa Kouc Luom, nema sanse

 

 

4 hours ago, Miki28 said:

@delgado vcrs da se uozbilje i isprase Orlando i fino odmore za tesko gostovanje ludacima iz Majamija. 

 

   Bredli se vraca, Kuzma i Rondo ne igraju.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Laki_ft said:

Opa Uini, napokon se susrećemo ti i ja u 10:30... Ima da pršti.

 

Inače, Beal pastir.

 

edit: dosta su ti gotivni ovi posteri, ne znam gde ih nabavljaš? Počeću da ih štampam na velikom papiru plastificiranom i da ih kačim u kuhinju ili biblioteku.

 

evo da probam...

 

 

nyk.jpg

Jel sam ja jedini kome ovo... spacer.png

  • Like 1
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

  • nlavrnja featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...