Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

2 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Taj trejd je najbolja stvar sto se desila Kingsima mislim neko je to i tada pricao (ja naravno).

ocistili svlacionicu lose energije dovukli badija i pikove milina

 

Naravno da je najbolja stvar, ratosiljali su se budale, ali tad su ga ismevali zbog onoga sto je uzeo za Bugija, pa kad je ispalo posle da je trejd bio odlican po Kingse, krenuo je ugled da mu se dize kao GMa. I onda mu se desi Doncic, plus sad ovaj razlog sa caletom i sad mu jedino preostaje da se nada da ce MB3 da postane LeBron 2.0 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ponovo ista prica kad udvoje Hardena, apsolutna nemoc ostatka Raketa. Kako je vreme prolazilo tako su ga udvajali sve blize centru, na kraju ni logo nije mogao da predje propisno. 

 

Inace, uzasno je ovo sto radi Russ, opasna kosarkaska stetocina je trenutno covek.

Edited by Malkolm Brogdon
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Voleo bih da vidim top listu laznih mvp-eva

 

1. Derrick Rose

2. RW

 

   Za sada naravno Giannis/Doncic/Harden/James. S tim sto bi LeBron mogao lagano u 36-oj da pokupi MVP priznanje, sigurno ce biti by far najbolji asistent lige i sve ostale brojke ce mu biti impresivne, a Lakersi itekako imaju municije da jurisaju na prvo mesto u ligi, posebno sa ovim load managamentom Kawhija i + Doncic nema neki tim da Dallas bude u samom vrhu po skoru. Giannis je tu najveci protiv-kandidat, Milvoki ce lako resavati kramu sa istoka.

 

   

Link to comment
Share on other sites

Šteta što su Bogdan i CoJo propustili Bruklin, mogli su Kingsi da budu iznad 0.500. Važna pobeda noćas iako je igra bila nekako mrzovoljna. Timski loše šutiraju već 5-6 utakmica, srećom nađe se neko da povuče, kao Barns sada, uz zaista odličnu odbranu i pogotke u važnim trenucima. Već sam to pisao, sviđa mi se njihova strpljiva igra i saradnja. 

 

Holms strašno koristan. Šta dobije u reketu završi u košu, uz odbranu na nivou. Belom su jedno pet puta svirali korake, loše je šutirao ali dobar u skoku i odbrani. Od Džejmsa može da bude nešto. Dedmon za sada pogubljen.

 

Da li mogu u B2B meču da ponovo iznenade Boston bez Kembe? Teško ali ko zna.

 

Vagner iz WAS zanimljivo drvo. Izgleda kao da će se raspasti, ali je baš lepo odigrao. Bertans stvarno ima praćku za primer. Mnogo mi je drago da je našao svoje mesto u NBA.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Skyglider said:

US mediji su tek sad krenuli u ozbiljnu paljbu po Divcu jer nije draftovao Doncica zbog njegovog oca. 

demantovano sa izvora :classic_biggrin:

 

inace malo je bzvz vaditi se na to da je kingsima trebao visoki igrac i da bi doncic uzeo loptu foksu kad su kingsi ponudili max zeku lavinu kad je ovaj bio ograniceno slobodan agent.  pa on je tek privatnik10  od koga niko ne bi video loptu za razliku od doncica koji istina voli da je drzi ali zna da podeli pasove otvorenim saigracima u stilu hardena/lebrona. postenije je reci mislili smo da je begli bolji prospekt i to je to samo i oni su svesni da je procena bila losa sada pa im je glupo da tako nesto izjave danas kada slovenac dominira ligom. 

 

 

@21Barkley sparsi se raspali posle odlaska bertansa kao kavsi bez lebrona :lol_2:. salu na stranu mnogo im je bio on bitan igrac delimicno  sa skorerske strane ali najvise zato sto im je donosio spejsing u napadu. odbrana slaba doduse ali za te pare ne mozes da imas sve. ima nesto kod sparsa mozda i do toga  sto lemarkan i derozan  def ne igraju kao fransizni igraci u ovom uvodnom delu lige. :classic_sleep:

 

Edited by riviera
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, riviera said:

pa sad ima tu i neki janis koji odigra i nesto malo odbrane uz priblizan napadacki ucinak :default_coffee:

https://www.basketball-reference.com/friv/mvp.html

Luka vala ispred Giannisa u BPM, WS i WS/48. To su ipak najrelevantniji statsi za sveukupni ucinak. Po mom misljenju prvi u trci za MVPa po dosad prikazanom. Jos Dallas u dosadasnjem dijelu sezone ima historijski dobar napad zahvaljujuci Luki u ogromnoj mjeri. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Iako je bila dinamicna sinocnja utakmica je bila sramotna po pitanju odbrane. Dalas jeste vodio sve vrijeme, ali je bas visio jer se vidjelo da nemaju kontrolu i da je Hjuston pogodio par otvorenih trojki u bilo kom dijelu meca utakmica bi presla na drugu stranu.

 

Ovo ni na koji nacin ne umanjuje briljantnost Doncica koji je fantasticno vodio svoj tim, posebno sto jezatvorio utakmicu na pravi nacin. Malo je reci da je pojeo mucenog Riversa. Ide mu na ruku sto saigraci ubacuju iz otvorenih pozicija i sto napad ima sirinu, ali dobiti Hardena na hardenovski nacin je za veliki respekt. A glavom je mozda i ispred njega. Na stranu to sto sve vidi i sto mozda poslije Brade napada na najvise razlicitih nacina, on nije nacet porazima, nikada nije dozivio tezak neuspjeh i zato djeluje kao da je otporan na metke.

 

Sto se tice Hjustona njima je ovo mozda u velika usluga. Ne znam da se ijednoj drugoj ekipi (pa ni Baksima) posebno prilagodjavaju odbrane u sezoni, a njima kako citam poslije Denvera, Klipersa i Dalas igra atipicnu odbranu. Iako Harden to rjesava odlicno vidi se da ga izbacuje van komforne zone, a o saigracima da ne govorim. Koliko god Rasel bio tezak slucaj vjerujem da ce nadoci u ovom napadanju 4 na 3 i da je on kljuc njihove sezone. Kapela je inace sinoc bio brutalan, a duboki naklon i za Takera.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Mislim da je ipak tajming bio presudan. Pisao sam već, Vlade je imao nezgodnu poziciju, napravio par rizičnih poteza, tim duboko na dnu sa istim takvim predviđanjima, Foksa bieao visoko godinu pre, dovukao već Bogdana, rastrgli bi ga da je tako visok pik dao na još jednog Evropljanina. Cele prošle godine su mnogi navijači Kingsa više cenili Foksa od Luke, sad je već smešno to komentarisati. Da je letos bio ovaj draft, nakon neočekivano dobre sezone, već bi imao podršku da radi šta hoće.

 

Nisam fan Beglija ali mislim da može da bude dosta koristan i uklopljen u tim. Ne superstar ali daleko od bačenog pika.

 

@rivierada znaš da sam i ja isto pomislio za SAS i Bertu. 😄

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Luka vala ispred Giannisa u BPM, WS i WS/48. To su ipak najrelevantniji statsi za sveukupni ucinak. Po mom misljenju prvi u trci za MVPa po dosad prikazanom. Jos Dallas u dosadasnjem dijelu sezone ima historijski dobar napad zahvaljujuci Luki u ogromnoj mjeri. 

mozda, ali to novinari koji glasaju ni ne gledaju :classic_biggrin:. njima je bitnije recimo pored od ovih klasicnih nazadnih brojki narativ koji prati igraca kroz sezonu (ipak su u pitanju novinari i gledaju tu medijsku stranu price kao mvp sezona osvete vestbruka posto ih je durent napustio) a tu je luka ispred janisa - nesto novo na nba nebu,  kao grk prosle godine.  timski skor isto igra bitnu ulogu u glasanju a naprednu statistiku retko ko uzima u obzir.

 

 

inace za ove koji sumnjaju u geografsko ali jos vise mentalno poreklo i generalno balkanstinu koju neguje u sebi doncic :classic_laugh:

4rEk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1b

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

  • nlavrnja featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...