Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

Trae-Armani bi bio neki novi dynamic duo u ligi ala Curry/Steph. 

 

   Ako bih rangirao igrace po vaznosti u Lakersima, prva dva mesta znamo King-Obrva ; Potom ide Dwightello, konacno je pristao i prilagodio se svojoj realnoj ulozi u ligi, elite garbageman sa ludackim % iz igre, bacanja nisu tako tragicna kao pre, more skokova, blokada.. Igra ono sto je oduvek i trebao -> postavlja cvrste blokove, rola, kupi otpatke i poentira, nema vise onog njegovog davljenja na postu i neka odlamanja table, sad i kad dobije loptu na postu, obicno lepo resi cak i levom, a najveci deo poena postize posle off skoka i lobovima...  Verujem da ce vremenom dobijati i vecu minutazu i prostor u napadu, za sada je bitno da je u ovoj ulozi nenadjebiv. 

 

    4. mesto je ipak Deni Grin. Njegov poenterski doprinos ce doci u PO u vidu jedne tekme gde ce da iscrta kao protiv Klipersa na otvaranju, ili tako pogadjanje nekih vaznih trojki kao ona za OT u Dallasu, ali konstantna odbrana, hasl, kradje/blokade, dobro kretanje u napadu i nezahtevanje lopte je ono sto Deni iznosi svako vece na teren. Ponosan sam i srecan sto je clan LA-a. Peto mesto bi vrlo lako mogao da bude Kuzma, ako nastavi da briljira kao nedavno u 6th man ulozi, stvoren je za to. Nekad ce da prokenjati, nekad zabagovati, ali nece vise biti must-score guy da bi napad preziveo kao prosle godine gde je bio druga opcija, a daleko je od sposobnog za tako nesto. 

 

  E posle idu ostali prasinari ->  Gee, KCP, Bradley, QCook, Troy, Horton-Tucker i ostala gamad. Oni ce nekad blistati kao npr u poslednje 2 tekme Gee al sve to moze da bude sarena laza, Bradley takodje igra od ocajno-> sjajno, mada vise sjajno iskreno ove sezone, kao i KCP koji je slican igrac Averiju, Kuk i Troj su ono ako pogode trojku kad udju malo super je.

 

  Lepo je kreiran ovaj tim, bas lepo, i Vogel je odlican trener (+Kidd) da ih sve lepo uklope i nadju im uloge.

 

  Ostaje jos jedno parce sampionske slagalice, a to je Iggy. Kawhija ovde u LA nema ko da cuva ako cemo da iole imamo LeBrona u jednom dugom plejof pogonu, Deni Grin je mozda najblizi da ga cuva, ali cak i on nije toliko brz i napucan da bi mu mogao nesto, o Kuzmi da ne pricamo ni slucajno, niti o ovim ostalim nizim igracima. Iggy je idealan za njega jer je slicne snage, i dalje vest i pokretljiv, veoma namazan i vest, stripuje i dalje odlicno.. A uvek ce da pospremi neku vaznu trojku i doneti poene kad treba u PO. I njegovi statsi tokom sezone su nebitni, covek se godinama steka samo za PO i tu igra bolje od mnogih nabedjenih zvezda. Kao i Deni Boj.

 

 I tu ide ta 7th man mocna rotacija koja mora da se izvede protiv klipersa, a ovi ostali ako bas udjemo u foul-trouble, faktor povrede, i tako nesto...  I ovde na mesto beka kao sedmog sto je maltene nezvanicna PO rotacija stavljam Ronda, kome ipak vise verujem od svih ovih pobrojanih prasinara... Jeste iskasapljen povredama i sve, ali mislim da se i on malo sredio u mozgu i da ce ga polako i postepeno uvoditi u sezonu i igrati sa timom. Primetio sam prosle godine da je poceo jako dobro da izbacuje kad sutira trojke i da ih bolje pogadja. Cita sjajno igru, to mu nikad nece nestati, uvek moze dobar defanzivni potez da odradi... Verujem u brata Rajona. Dakle :

 

  Rondo-Danny-Bron-Iggy-Davis + Kuzma + Dwight /// Gee, KCP, Bredli, Quin, Troy.... //Dudley....

 

   Nije lose, @Miki28 ?

 

     

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Denver ne igra najbolje od pocetka sezone ali dobijaju nekako. Ako dobiju Grizlije za par dana bice na 9-3 iako su mogli da budu i 3-9 bez problema. Jokic uobicajeno ima slabiji start sezone, pogotovu mu je uvek Novembar los mesec ali je sad cak i losiji nego obicno. Obicno krene da se podize od Decembra i tim se podize s njim tako da ce biti oni ok. S tim da Jokic, pored toga sto ima veci visak kila nego obicno, ima i privatnih problema, brat mu je u zatvoru i moguce je da ce da ga deportuju u Srbiju sto sigurno utice na Nikolino raspolozenje. Videcemo da li ce to da se oseti na njemu i od Decembra.

Edited by Radalek
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, delgado said:

Trae-Armani bi bio neki novi dynamic duo u ligi ala Curry/Steph

 

 

     

 

Pa sad, nije Seth baš neki igrač, a i slabo je igrao u paru sa burazerom.

 

Našutiraće Blazersi debelog za par nedelja, živi bili pa videli. Ovo je plastičan primer da leševi poput Hezonje i Tollivera nemaju šta da traže u ligi. Kakav potez očajnika.

  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Sunsi u navratima kao da su igrali protiv Soonersa, a ne protiv NBA ekipe. Pritiskali su Trea, tjerali ga da se riješi lopte, a ostatak ekipe je uglavnom zbunjen i nesposoban. Fali im Huerter dosta, on im je jedini pouzdan u backcourtu. Previše minuta za Reddisha, ne može da se sastavi. Na to sve ludi Bembry dobija isključenje, kao da nisu dovoljno osakaćeni. 

Link to comment
Share on other sites

  • nlavrnja featured and unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...