Jump to content

Kafana pod obručima


Kronostime

Recommended Posts

Nije bas Floyd, al moz' da prodje

 

On 8/1/2022 at 1:46 PM, Chaos Is Me said:

 

Nisam, ali gledao sam ih dva puta uživo na brutal assault, sila su live, nema šta. Trebalo je da idem u ZG uprkos tome što nisam bio baš zagrejan i jer su im predgrupe na ovoj turneji bile bezveze ali su mi se isprečile neke neodložne porodične obaveze. Ja nisam baš prevelik ljubitelj poslednja 3 albuma ali jesam svega saključno sa The way of all flesh koji je imho njihov nenadjebiv vrhunac.

Apsolutno potpisujem boldovano. Imali su momenata posle toga koji su zvucali "kako treba" ali ne i ceo album koji na takav nacin raznese sve pred sobom od prve do poslednje sekunde.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, P-51D said:

 

Kakva slučajnost. Baš sam pre neki dan naleteo na " The heart of the Andes", i na komentare Marka Tvena o toj slici, pa sam krenuo malo da gledam Church-ove slike. 

 

Ako je to slučajnost, a i nije baš ne znam kakva, šta reći na to da sam prvi slikarski post na temi, još onda pre godinu ipo dana, slučajno okačio na tačnu godišnjicu smrti tog istog slikara 😄 Koja je to kvota realno, i šta bi dao da jednu takvu ubodem u kladionici... Umesto toga, u ovih nekoliko poslednjih meseci, imao sam najmanje moguće stative na kvote 1130, 800, 610, 240, 120, 95 :classic_laugh: 

Edited by Marko
Link to comment
Share on other sites

Quote

Nostalgija

 

Sluša mi se Pink Flojd
do jutra,
i sedi na terasi
i oseća mi se
kao da sam na krovu sveta.
Tako nekako.

 

 

Zauvek jedan od najdražih bendova, koji me je upoznao sa muzikom boljom od one koju sam do tada slušala. I uvek će u meni stvarati identičan osećaj.

Edited by DameTime
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Pre par godina sam uzeo Camacho prijatelju iz Bg-a, jer sam imao varijantu da mi donese drugar iz Amerike (Tajming je bio dobar tih nekoliko meseci). Ovde nemam pojma gde bi sada obavio takav zadatak. Možda da kreneš od onih najočiglednijih radnji u centru, onaj Tobacco Gift Shop, Davidoff prodavnica ili ono La casa del Habano kako se već zove. Ne znam koliko si para nameravao da spucaš, ali nemam bolji savet ako već nemaš nekog napolju kao što sam ja imao.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Sa Cohibom neces sigurno pogresiti,ali verujem da su jaki i sa cenama.
Davidoff je ok,mislim da prolazi i trebalo bi da su jeftiniji.. cena im je (napolju,doduse) isla od 15-20 eura po komadu,pa navise..ima vise vrsta..obicno je to kutija od 5 komada. Pojma nemam koliko su kod nas..u Holandiji su uvek bili jeftiniji nego u Nemackoj,toga se secam takodje..

Griffin's i Romeo & Julieta su takodje ok,a malo jeftiniji..

Napominjem da nemam pojma kako se kod nas krecu cene.
 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...