Jump to content

Kafana pod obručima


Kronostime

Recommended Posts

@BattleBender Svaka tebi čast burazeru, očigledno si našao ono što tebi odgovara i što te ispunjava, pri čemu tome pristupaš studiozno i sa velikim ushićenjem, to je lepo čuti i kamo sreće da ima više ljudi da mogu da se pohvale time da znaju šta je najbolje za njih i šta ih ispunjava. Međutim, ako sam dobro razumeo, ti ni nemaš borbe nego neke sparinge i treninge pa iako je to neki ozbiljniji amaterski nivo to su na neki način "kontrolisani uslovi", a takođe ne jedeš leba od borilačkih veština. Znači, nisi u situaciji da ti neko razvali vilicu, makar ne namerno. Verovatno si imao i sreću da naletiš na normalne ljude sa kojima treniraš, naravno da ima i takvih i da bavljenje npr boksom ne znači da je taj lik automatski neki nasilnik i majmun.

 

E sad, pretpostavljam da nisi lud da negiraš da je to nešto dosta drugačije u odnosu na situaciju u kojoj se neko profesionalno ili "fulltime" bavi borilačkim sportom (ja ih ovde bezveze sve trpam u isti koš iako su oni međusobno različiti, ali zna se koji od njih donose novac, takvi i generišu ove ratoborne tipove, pretpostavljam da su bokseri, kik bokseri, MMA borci i slični agresivniji od nekih džudista, karatista i rvača). 

 

Meni je samo pogrešno da na osnovu ličnih impresija i primera donosiš globalne zaključke kako se borilačkim veštinama bave produhovljeni, down to earth, samosvesni i u sopstvenom zenu likovi. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

@ Vladan Stojakovic

Slusas radio prenos: "Susic, Susic, Susic... i nista". Kasnije, u "sportskom pregledu", vidis da se taj isti, Susic, u tom trenutku, motao oko korner zastavice.

 

Spoiler

 



PS. Ali nisi morao da slusas Gojka, sisu i ostale kerbere!

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...