Jump to content

Kafana pod obručima


Kronostime

Recommended Posts

Vrtim nesto po youtube-u, super je ovaj algoritam preporuka, kako me vratio u mladost jbt... kad je MTV pustao dobre, tvrde, stvari a ne ova danasnja sranja. 

 

Slusao sam malo Beastie Boys:

 

I izadje mi ovo:

 

 

Pa onda: 

 

 

Ili nesto manje energicno:

 

Pa onda: 

 

 

 

Povratak u 90e kad je vecina uvlacila gornji deo trenerke, lozila se na "200 na sat", nosile se kajle i ko sta nabavi od hladnog i cak toplog oruzja... a mi, manjina, smo bili drugaciji.  

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Mozda nije mesto al je svakako vreme...

 

Jedan po jedan izlaze pajaci, mediokriteti i moralne nule, javljaju se da opravdaju svoje dupe zasto su 30 godina cutali na Aleksiceve metode, znali su metode nisu se slagali sa njima ali eto...

 

Pa cutali ste zato sto ste govna u komfor zoni i zato sto nemate muda da se suprotstavite bilo kome jer ce to sutra da znaci manje kinte od neke kombinacije,

iz istog razloga sto cutite na ovo sto se dogadja u kulturi a umete jedino da saglasni budete kada se deli pomoc umetnicima, tad ste svi solidarni. 

Cutali ste jer ste znali da je Mikina skola ulaz na FDU gde mu radi vrlo uticajna zena, cutali ste jer se nije vas ticalo, cutali ste jer je komfornije leciti posledicu, istraumirane 

studente nego da ste udarili zmiju u glavu...  ali to bi znacilo dugotrajnu borbu, eksponiranje, zameranje mnogim ljudima, stavljanje ugleda na tas javnosti...

Imali bi beskrajno postovanje od buducih generacija, ali karakterne pizde kakve ste uvek biraju laksi put i put nezameranja. 

 

Ako ste cutali 30 godina na te metode (ne pricam o seksualnom uznemiravanju) pa cutite i sada, ovo sutiranje magarca u blatu je degutantno. Sad kad je Aleksic odsvirao svoje 

svi se gurate da se ogradite od njega, a dok je zario i plaio na FDU niste smeli rec da kazete. 

 

 

edit: Da dodam, ovim devojkama sto su ga prijavile spomenik da se podigne veci od Stefana Nemanje, da na postamentu pise devojke sa najvecim mudima u Srbiji. 

 

Edited by Tamburinjo
  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Tamburinjo said:

 

 

Ako ste cutali 30 godina na te metode (ne pricam o seksualnom uznemiravanju) pa cutite i sada, ovo sutiranje magarca u blatu je degutantno. 

 

 

sve kapiram al magarac je plemenita zivuljka, ovog treba sutirati i kad jednom skonca

boli me patka sto su izgmizali ovi i oni koji ga napadaju, jer su po starom srbskom obicaju izgmizali i oni drugi, koji di da sve ostane lepo isto

 

Er83DuXXcAIhO-6?format=jpg&name=small

Er83DuUW8AAoybP?format=jpg&name=medium

 

Er9uppUXAAIrKjC?format=jpg&name=900x900

 

Er9uppYXIAIQ3Ye?format=jpg&name=large

 

sutiranje ovog kretena u blatu treba da obuhvati i ovakve karaktere, koji, kao sto vidimo, imaju solidno vazne funkcije u drustvu

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, đubrivo. said:

sutiranje ovog kretena u blatu treba da obuhvati i ovakve karaktere, koji, kao sto vidimo, imaju solidno vazne funkcije u drustvu

1/1, s tim da napomenem da ovakvih uvek ima (čitaj, žale što oni nisu bili u toj poziciji da maltretiranjem dolze do mladih tela), ail srećom, malo ih se pojavilo u javnosti. Ne sumnjam da ih ima mnogo više prikrivenih.

 

Nadam se da će ova akcija bar malo zaplašiti sve potencijalne manijake da drugi put dvaput razmisle pre nego što pokušaju nešto slično.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

Noćas je fizički napadnuta Ljiljina i Davidova porodica !

„ ... mi smo obezbeđenje ... doći će ti interventna da ti sve polupa ...“

Kako izgleda kada „investitori“ zavladaju Rakovicom ...

Kako izgleda terorisanje stanovništva i kada su policija i tužilaštvo u njihovim rukama ...

Noćas je fizički napadnuta cela porodica ... pogledajte kako se brane deda, ćerka, Ljilja i David ... od nasrtaja „investitora“

Smetaju im jer brane javnu zelenu površinu sa velikim stablom jasena koji je zakonom zaštićen, na kojoj bi ovi da sagrade nelegalnu zgradu od preko milion evra

Upali su u dvorište oko 20.15h, a da bi iz stana izvukli Davida i Ljilju skinuli su vrata sa njihovog lokala. Za Davidom su napolje istrčali supruga Ljilja, ćerka i deda. Svi zajedno su se branili. Na snimku možete da vidite kako su im uzeli mobilne telefone. Posle su ih bacali po ulici. Minut kasnije su napali Ljilju koja se sklonila u svoje dvorište. Ćerka prestravljena stoji na ulici.

Policija je došla i ... ništa !

Oni su ovo tretirali kao i uvek na svojoj Rakovici. Ulični sukob pijanaca ... otprilike. Otaljavanje posla ... a zapravo je istina da je cela opština Rakovica prepuštena na milost „investitorima“ koji otimaju svaku zelenu površinu.

Na opštinskom placu, javnoj površini od skoro 400m2 su ovi „investitori“ odlučili da sagrade zgradu, jasno je ... „na divlje“, bez ikakve dozvole.

Davidova porodica se usprotivila ovoj divljoj gradnji. Pre dva dana je komunalna policija iintervenisala ali je to samo dodatno razljutilo „investitore“ koji su noćas došli da kazne neposlušne građane, celu porodicu.

Došli su da pokažu da su „oni“ jači od države

Koliko su sigurni govori činjenica da se pozivaju na „svoju interventnu“ ... koja će da dođe i da im „polupa sve“. Znaju da će policija, (ako i dođe) dežurnom tužiocu da prenese da je neki komšijski sukob oko parkinga, ovaj će da kaže „onda nema krivičnog dela“, a policajac će da prenese Davidu „tužilac je odlučio, mi tu ništa ne možemo ... tužite ih privatno“.

Tako su nama na Petlovom brdu već pet puta dozvoljavali građevinskoj mafiji da može da radi šta hoće. Poslovni prostor su nam obili i potpuno demolirali 14 puta. Policija sa Rakovice nije NIJEDNOM čak ni pokušala da pronađe počinicoe.

Ljudi ... pomozimo hrabroj porodici Ljuba da se odbrani ... ako ništa drugo delite, šerujte i komentarišite ... ko zna novinare pošaljite im ovaj video.

Neka cela Srbija vidi kako izgleda opština u rukama građevinske mafije

Da još jednom ponovimo, porodica Luba je već dve godine na strani "Bitka za Košutnjak", svaki put su nam dolazili u pomoć a kako se odbranila pre dva dana možete videti ovde:

https://www.facebook.com/BitkazaKosutnjak/posts/209171094201035

 

https://www.facebook.com/102985491486263/videos/924831944924189

  • Tuzno 5
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Crni Bombarder said:

Sad jedno glupo pitanje.

Da li je yt ukinuo opciju da se isljuci autoplay? Preko Mozile nema problema,ali preko Chromea mi automatski radi autoplay..nestala mi opcija da ga iskkljucim..

Promenili su poziciju autoplaya. Nalazi se levo od settings dugmeta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...