Jump to content

Kafana pod obručima


Kronostime

Recommended Posts

On 10/25/2020 at 12:11 AM, SunZero said:

kako vi kontate ljubav, jel to nesto cisto fizicki ili ipak izlazi van fizickih okvira, nesto spiritualno, ovo-ono, i da li postoji neka predodredjenost, tipa da postoji osoba sa kojom osecate neku dublju, tesko objasnjivu povezanost, koja je prisutna i nakon dugih perioda bez kontakta, bez vidjana i bilo kakvih dodira,

 

Skroz legitimno. Dešava se češće nego što misliš. Kad si mlađi uvek postoje te neke "varijante" koje mogu i ne moraju da se tu i tamo ostvaruju. Postoje i kasnije, ali nose izvesnu težinu, cimanje i komplikacije sa sobom, pa je sve stvar fizike i matematike, tačnije - vremena, prostora i procene isplativosti rizika. Surovo ali je jednostavno tako. 

 

On 10/25/2020 at 12:11 AM, SunZero said:

fazon da se susretnete sa nekim posle par godina i oboje bez pardona prejebete trenutne partnere zbog nekog neobjasnjivog nagona koji proradi u trenutku?

 

Čovek se uželi uzbuđenja, avanture i akcije... To bar nije ništa neobjašnjivo.  Kapiraš da možeš, imaš u opticaju nekog ko razmišlja slično, a šta se može nije teško... važi za obe strane. 

 

On 10/25/2020 at 12:11 AM, SunZero said:

da li je to ono sto su nasi matorci nazivali sudbinskom povezanoscu ili je ipak neki oblik samo-obmane koji vise ima veze sa preturanjem po sopstvenim nerazresenim emocionalnim kompleksima?

 

Ni jedno ni drugo. "Matorci" su to mnogo mistifikovali uplivima sudbine i mnogo dramatizovali pa se i ubijali i samoubijali zbog toga.

A ukratko - trenutno ste na istim talasnim dužinama.  To "trenutno" može da traje i koju deceniju 😉  Ništa dramatično.

 

I tako... vreme je za muzički intermeco.

 

 

I naravno...

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Barkley#34 said:

Je l' imaš neke kvarne misli ili se zadržavaš na onom šašavom rasporedu enklava unutar mesta?

@Ser Jaime! Rickon! Dickon.

 

Evo ti recimo jedan primer. Pošto imaš kuća koje granica deli na dva dela, lokalni propis je da "živiš u onoj državi" u kojoj su ulazna vrata pa su ljudi koji neće da žive u Belgiji nego u Nizozemskoj i obratno zazidavali vrata i probijali ih na drugom delu kuće odnosno "u drugoj državi". 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Odavnotm zelim da vas pitam:za spotove kojeg benda/izvodjaca/ice smatrate da su najzanimljiviji,najkvalitetniji..jednostavno jednom recju - najbolji?
Podrazumeva se da cemo svi makar malkice da favorizujemo omiljene bendove ili izvodjace,ali bas bih voleo da procitam misljenja o njihovoj video produkciji. Ako moze bez navodjenja jednog uradka,vec da neko ima citav niz,lepezu sjajnih spotova.

Meni su na vrhu liste definitivno Peppersi. Njihove video klipove smatram originalnim,zanimljivim..veoma su raznovrsni i plod su saradnje sa velikim brojem razlicitih reditelja. Veliki plus (u mojim ocima dakako) je sto su liseni seksa,seksizma,golotinje i uopste im se u spotovima retko pojavljuju zene..ok,to moze da se uzme i kao minus,ali oni od starta imaju takav stav i drze se kursa sto je za rispek'. 

Evo jednog kojeg sam sasvim slucajno odabrao veceras jer nisam odavno slusao ovu stvar
 


 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...