Jump to content

Kafana pod obručima


Kronostime

Recommended Posts

4 hours ago, Crni Bombarder said:

Novosadjani & oni koji se tako osecaju (dakle,okolina) :classic_biggrin:..dajte neki predlog gde se mogu nabaciti neke krpice za svatove.. u avgustu treba da kumujem pa bi valjalo neko novo perje..trzne centre znam..nekad je bio "popularan" butik "Bard" u Dunavskoj (posle se valjda premestio u Njegosevu)..mada mi je njihova ponuda uvek bila onako..tjah..

Isplati li se produziti do Fashion Parka Indjija?

Posto od ponoci stupa stroziji rezim prelaska drzavne granice sa Hrvatskom, ne mogu u Osijek..rad sam saslusati predlog(e)

Nije baš da sam modni guru, ali imaš ovo što je knipex postavio mmstyle i imaš u podzemnom ispod Zare butik sa povoljnim cenama. Razdaljina između ova dva lokala je cca 200m.

Link to comment
Share on other sites

Jedna vest/obaveštenje/upozorenje: Delimično je renoviran zatvoreni bazen na Tašu - hol, prostor gde su svlačionice (stvari se sad čuvaju u ormarićima sa šifrom, ne čuvaju ih više tetkice), tuševi, toaleti, tribine. Možda još nešto ali nisam primetio. Nešto je sad ok, nešto manje dobro, palo je ugrađivanje sigurno (mislim da je ovo treći put da se menjaju tuševi u poslednjih par godina) ali to je druga tema. 

 

Ko ide na plivanje, neka obrati pažnju - jezivo je klizavo kod svlačionica. Užasne pločice su stavljene, a i nivelacija je urađena Vesićevski tako da je uvek puno vode. Žale se i tetkice, stalno čiste a ne mogu da očiste. Ja sam se par puta okliznuo, neka žena je pala, budite veoma oprezni.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...