Jump to content

Kafana pod obručima


Kronostime

Recommended Posts

1 hour ago, riviera said:

inace kad ga vec pominjete, 2pac mi nije goat jer iako je imao najveci impact opet je znao da izbaci i dosta trasha a i nije bio prevashodno samo reper jer su ga zanimale i druge stvari kao sto je gluma, fokus mu nije bio samo na muzici.

biggie ima mnogo besprekorniju diskografiju, delom i jer nije izbacio gomilu stvari ali sve ono sto je uspeo sve da snimi je bilo pure solid gold i sasvim dovoljno za 1. mesto kod mene.

2nd tier - pac, nas i rakim.

 

To kome je na cemu bio fokus, nema nikakve veze sa pricom. Mogao je usput i da bude sef kuhinje na kruzeru, ne menja nista. Pac nije izbacio gomilu tresa, vec 1 dupli, malo agresivnije komercijalni album (na koji je bio nateran sustinski kao protivuslugu Sugeu) na kome je bilo idimidodjimi pesama; kao uostalom i na Biggievom drugom. 

 

Vec smo nekad ranije vodili slicnu raspravu - ne moze covek sa 1 i po albumom da bude GOAT nikako, cak ni u konkurenciji. Ako je jedan vrhunski album kriterijum, onda isto toliko jak (ako ne i jaci) argument ima i Big L da se proglasi GOAT-om. Ili GZA, sto da ne. Ne mogu Nas i Rakim njemu da budu 2nd tier nikako, prvi je izbacio masu odlicnih albuma, klasika, a drugi je godfather modernog repa i takodje stoji iza citave hrpe vrhunskih albuma. Opet, ako cemo samo liriku i fancy wordplay da uzmemo kao kriterijum, onda je MF DOOM najveci u istoriji istorije, pa je debeli i tu kratak.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, 21Barkley said:

Drugari, bez zezanja mislim da bi bilo dobro da otvorite posebnu temu i dase prebace dosadašnji postovi i klipovi. Počela je da se razvija priča, šteta bi bilo da se pogube pesme i komentari ili da ponekad uguše neke druge stvari, rasprave i zezanja u kafani.

 

dva predloga dnevno će da uguše ?

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, uini said:

 

dva predloga dnevno će da uguše ?

Ajde nakači se na onaj prvi deo, da će da se zagubi. Ovo drugo je napisano više da pokrije sve opcije. Iskreno, skroz mi je ok cela priča, predlog je dat u pozitivnom tonu a ne kao neko teranje iz kafane.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, uini said:

dva predloga dnevno će da uguše ?

 

Niko nema nista protiv debate i uopste price na ovu il' onu temu, pa tako i sad. Ono sto jeste malo bezveze je da hip hop tema na muzici zvrji prazna mesecima, a da vi ovde pricate o tome, kacite, rangirate i whatnot. Razume se da vazi i za druge zanrove/teme koje imaju svoj predvidjeni deo foruma. Meni ne smeta, ma koliko me neka tema interesuje, koliko me se nesto dotice, ili konkretno u ovom slucaju, ma kakvo misljenje imao o rapu.

Edited by Marko
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Marko said:

Ono sto jeste malo bezveze je da hip hop tema na muzici zvrji prazna mesecima, a da vi ovde pricate o tome, kacite, rangirate i whatnot. Razume se da vazi i za druge zanrove/teme koje imaju svoj predvidjeni deo foruma. 

 

pretpostavljam da za skoro svaki post iz kafane možemo da nađemo odgovarajući topik. u tom smislu je kafana suvišna a opet vrlo popularna na basket forumu. šta misliš, zašto je to tako? 

 

takođe, ukoliko nema npr teme o lepim fotografijama lepe prirode, šta te sprečava da je otvoriš? nije kao da postoji limit za teme. 

 

ja znam odgovore na ova pitanja, više te ohrabrujem da ih sebi daš (:

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Marko said:

Navika svakako, da, samo je pitanje ko sta kako vidi. A i ja ovde kacim nesto jednom u 24h, par puta godisnje mi se desi da nanizem par postova. 

 

dakle, ipak nije problem u temama koje zvrje prazne već u broju postova. e sad, da li po korisniku ili po temi? 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...