Jump to content

Euroleague 2019/20, I FEEL DEVOTION


Chaos Is Me

Recommended Posts

Nije trebalo da se dosudi sut za 3, ali daleko od prvog puta da se ovako nesto odsvira, i to u dosta vaznijim utakmicama

 

Secam se pre par godina cetvrtfinale Baskonia - CSKA, treca utakmica, Baskonia tesno vodi i bori se za produzetak serije, poslednji minut i De Kolo sutne posle faula sa preko pola terena.

 

Svirao se faul na sutu.

 

Ovakvo ponasanje igraca i nagradjivanje istog od strane sudija, makar i bilo u skladu sa zvanicnim pravilima, mora da se koriguje.

 

Izigrava se duh sporta...

Edited by Horium
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kao i u kupu, sudije jedva docekale da zakuvaju mec.

 

Jos su i onaj faul Avdije mogle da sude kao nesportsku.

 

Olympiacos je ipak sam kriv za ovo, imali su momentum i nisu smeli da dozvole da im pobeda izmakne iz ruku. Moram da kazem da mrzim ove odluke sudija, zasto svaki igrac ne bi sutnuo 3 bacanja posle svakog kontakta? Faul na sutu za 3 je ako je faul bio za vreme ili nakon suta, ako je vec bio faul - to je to, nema nebuloznih suteva i nema 3 bacanja.

 

Valencia bez trojice od petorice bekova nije mogla nista ni Maccabiju ni Feneru. Lose za njih, ali dobro za Armani, Khimki, Zalgiris i Fenerbahce.

 

Bayern je uspeo jos nekoga da dobije u gostima, pogadjate, u pitanju je Zenit sa sad vec smesnih 3-11 na svom terenu. Da li se to oni klade na protivnike u tim mecevima, sta je u pitanju, zasto igraju kao neki los EC tim u kljucnim trenucima? Opet 5/30 za 3, opet katastrofalan sut, ne pomaze ni Pasqual.

Link to comment
Share on other sites

Par dobrih tekmi danas, derbi u Grčkoj, Olimpijakos domaćin, na dve pobede od plej-ofa. Pao svaka pobeda znači da ostane u zoni koja vodi u dalje takmičenje.

 

Žalgiris - Himki isto deluje da će biti dobra utakmica . Žalgiris na pobedu od TOP8 dok Himki isto kao PAO juri svaku moguću pobedu u nastavku sezone.

 

Čini mi se da su prve tri pozicije sigurne i da su Efes, Real i Barsa obezbedili domaći teren, dok će za to 4 mesto biti neizvesnija borba..

 

 

Link to comment
Share on other sites

Zalgiris - Khimki ima moj glas.

 

Steta sto je Armani vec duze vreme u kanalu, inace bi njihov okrsaj sa Realom isto bio zanimljiv.

 

Oly - Pao ne bih gledao ni da mi neko plati, ima mnogo boljih nacina da provedem dva sata svog vremena, tipa da gledam u plafon...

Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Sector said:

Odakle iscupa Oli ovog Mcpoljupca? Djeluje kao ozbiljan mamojeb na ova 2 meca. 

McKissic igra ozbiljnu kosarku po Turskama i ostalim destinacijama vec par godina, dobrano ispod radara. Sasvim dobar igrac koji je tek sada dobio pravu sansu i obilato je koristi.Poluprosecan je suter i to ga kolje,ali je igrac opasne energije i fizikalija, ozbiljan zabod Olija. Pravi potez, kao i Barcokas. Mnogo toga pozitivnog im se skockalo, pocevsi od povrede Spanulisa (koja im je iako je to ruzno reci, spasila sezonu), sada opet lice na tim i ozbiljnog PO kandidata.

Kad samo pomislim da je Barcokas blejao slobodan, kao i Paskval, dok smo mi radili kosarkasku ekshumaciju naseg Saka🤕

 

Edited by Gudura
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Kankkunen said:

Dobra utakmica PAO - OLY ...

 

Vrhunska tekma. Oly sada na 3-1 bez Bilija, jedini porazu ona oteta pobeda u Tel Avivu...

 

 

27 minutes ago, Sector said:

Odakle iscupa Oli ovog Mcpoljupca? Djeluje kao ozbiljan mamojeb na ova 2 meca. 

 

A ima 30 godina i celu karijeru po nekim blago rečeno prosečnim klubovima.

 

Dobar i vrlo upotrebljiv igrač, čak i na EL nivou. Mada, mora se reći da su mu se baš poklopile kockice u Oliju.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Iole ozbiljniji klub je imao 2017/2018 I dobio otkaz u decembru. U pitanju je Gran Kanarija, bas je bio loš. Pošto mu je to bio prvi jaci klub i nije se pokazao vrv je to razlog zašto je ostao ispod radara. 

 

Posle je tvitno da je trener bulja, taj neki fazon. 

 

Edited by propolis
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...