Jump to content

Euroleague 2019/20, I FEEL DEVOTION


Chaos Is Me

Recommended Posts

Sta uradi Asvelu sudija?!

 

Prvo svira sumnjiv faul u napadu, pa iskljuci trenera, pa ne dosudi faul na sutu i dosudi nepostojecu tehnicku.

 

Real dosao u Tel Aviv u PO modu, 5-6 igraca odigralo veci deo meca i odmah je to nepremostiva prepreka.

 

Steta za pobede Fenerbahcea i Armanija, ali dok su se igraci Albe borili do samog kraja, ovi iz Bajerna su nesto neverovatno, imali +20, Armani dosao do egala, trener kaze da se ne pravi faul, ali se Djedovicu nije igrao produzetak i samo se napravio da ga nije cuo.

Link to comment
Share on other sites

Strasan mec u Valenciji.

 

Ne znam zasto Ponsarnau nije uvodio Colloma u poslednjoj cetvrtini. On je bio pokretac svih napada i tvorac one velike razlike.

 

Odigrane su 2/3 regularnog dela evrolige. Efes je skoro pa obezbedio prvo mesto, lose je sto ce moci da biraju koje utakmice ce igrati ozbiljno do kraja, a koje ne.

 

CSKA, Real i Barcelona su verovatno na pozicijama od 2. - 4., a Maccabi i Panathianikos iza njih. Velika borba za preostale dve pozicije ocekuje nas izmedju Valencie (11-11), Armanija (11-11), Fenerbahcea (10-12), ostale ekipe ce morati da naprave neke serije pobeda da bi dosle u poziciju da se bore za plasman.

 

Velika razocarenja su Bayern i Asvel i njihova totalna neozbiljnost na gostovanjima, Olympiacos koji ne moze da se sastavi u odbrani, Baskonia koja moze da izgubi od svakoga sa 25 razlike i svakoga da dobije u zavisnosti kako udju u mec i Khimki sa Shvedom i njegovim ispucavanjem.

 

Alba i Zalgiris igraju ocekivano, nemaju kvalitet, ali ne daju nikome da ih lako dobije. Zenit je misterija, mnogo bolje partije pruzaju na gostovanjima nego kod kuce.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dobro se drzi Valensija u ovoj trci za plejof obzirom da su krenuli sa skorom 1-6, bolje nego sto se vjerovatno ocekivalo od njih, jaki su kuci bas izgubili su samo od Efesa, CSKA i nedje nedavno od Olimpijakosa na 1 loptu kad je Olimpijakos zalicio na ekipu na iznenadjenje dostine. Vidjecemo mogu li do kraja izdrzati ovaj ritam.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...