Jump to content

Euroleague 2019/20, I FEEL DEVOTION


Chaos Is Me

Recommended Posts

Ovako sam i ja nešto kombinovao i nama je sledeća nedelja veoma veoma značajna
Treba nekako naći način da se ekipa energetski održi u oba meča naročito posle ekstremno fizičkog meča od sinoć, pa nas čeka rastrčana mega pa uvek fizički Žalgiris
Sa 2 pobede sledeće nedelje i sa pobedom u još jednoj značajnoj utakmici, Milano kod nas, mi bi se odvojili od konkurencije bar 2 pobede i bolji međusobni što bi bila prilična zaliha
Sa ove 3 veoma bitne pobede nama bi ostali kao konkurencija za 7 i 8 mesto Valensija i Fenerbahče
Ako se ne varam Valensija je na kraju kada se igra PO od aba tako da je to otežavajuća okolnost

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Chaos Is Me said:

Bentil maltene ni ne igra, Wiley igra korektno kad dobije priliku, nije on neki ekstra kvalitet ali se bori koliko može, Johnson igra neku prašinarsku ulogu a daleko najbolji defanzivac je u ekipi, mislio sam da će on više igrati od kada je došao Pitino ali i on gura raspalog Thomasa iz nekog razloga. 

 

Ne znam šta će im Rautins pomoći, on je klasičan šuter, Jimmer za sirotinju. 

 

Previse je to igraca bez bitnijeg učinka ukoliko žele na F4. 

Rautins deluje da će se uklopiti u taj deo neucinkovite ekipe. 

 

Tomas jeste divlji, ali ove sezone igra fantastično u napadu. Skoro uvek da 4,5 poena kada pomisliš da je napad propao. 

Pao ima veliki problem kada Kalates izadje, a i ima veliki problem kada udje u noob mode kao protiv Milana. Jeste podelio 11 asistencija, ali mu je sut bio ocajan i ako se tako nešto desi u plej ofu, kao prosle sezone recimo, oni ispadaju lagano. 

Recimo igraci tipa Wolters ili Westerman (mozda ga ne simpatises) su skoro idealne bek ap opcije. 

 

Link to comment
Share on other sites

Mnogi pisu da ce biti dovoljno 17 pobeda, odnosno 50% za 8 mesto na kraju. Nece!! Sada je osmoplasirani na 50%, ali drugacija se pesma peva u drugom delu lige. Pogledajmo sta se nama desilo one cuvene sezone kada smo ispali (bili deveti) sa skorom 16-14. Nebitno je sto smo bili na vise od 50%, nesto drugo bih apostrofirao. Naime te sezone smo posle prvog kruga bili osmi sa skorom 7-8. U drugom krugu smo napravili 9-6 i pali za poziciju nize...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dosta je nevešt sa loptom Hilliard. Baš se muči kada za sebe treba da iskreira i to je sad najviše uočljivo kada nema Haketa i Strelnieksa u tim.

 

Himki na pragu jos jednog poraza od Valensije koja maltene igra bez centara.  Ne znam sta se desava sa Bukerom, nema ga od prve cetvrtine. Izgleda jos jedno pomracenje uma Kurtinaitisa koga i ne cenim nesto kao trenera. 

Edited by MrTripleDouble
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Sector said:

Kakav je ovo hrkljus bio u Moskvi, gledao neko? 😄

 

Thompkins najbolji igrac Reala vec par meceva. 

 

Gledao ja, odlican mec. 

 

I jedna i druga ekipa su igrale odlicnu odbranu i mec je bio pravi evroligaski, bez spavanja u odbrani, brzih serija, a konacno mi je drago da sam video derbi mec u kojem protivnik nije resen vec u trecoj cetvrtini.

Maccabi do 9-0 na svom terenu, odlicno igraju pod trenerom Sfairopoulosom. Pogodili su i sa pojacanjima, ostaje jos da se izbore za prednost domaceg terena.

 

Efes ne znam jos koliko ce moci u ovom tempu, ali igraju svaku maksimalno i sa jako kratkom rotacijom.

 

Olympiacos se blamira ove sezone, tacno se vidi da nemaju ni motiva da igraju, odbrana koja im je bila zastitni znak je sada katastrofalna, gube od svakoga kod kuce.

 

Khimki u poslednjih 11 kola samo dve pobede nad Albom i Zalgirisom kuci. Nema nista od njihovog prolaska u TOP 8, a bas su jaka ekipa po imenima.

 

 

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Kankkunen said:

Himkiju ne možeš verovati, koliko puta sam pomislio da su konačno napravili tim za ozbiljan rezultat, al džaba ... uvek ista priča.

 

Tačnije, možeš im verovati da će se raspasti.

 

 

Godinama branim Šveda, ali ne vredi. Aspolutno ne vidim način da bilo koja ekipa funkcioniše normalno sa njime.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Milos 3.14 said:

Makabi Barsa je u poslednje vreme najbolja tekma koju sam gledao. Cvrste evroligaske odbrane, ali i nba napad. Uzivancija. Jedino su belosevic i drustvo bili ispod nivoa

 

 

Baš top tekma, strašan intenzitet. 

 

Barsa jednostavno nema igru, nema nekog pečata ni na jednoj strani terena. Imaju neverovatan individualni kvalitet, pa to svejedno dobro izgleda, ali očigledno ne i  dovoljno dobro. 

 

U poslednjih 5 tekmi imaju 4 poraza, jedina pobeda je protiv Burgosa i to 2 razlike.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...