Jump to content

Euroleague 2019/20, I FEEL DEVOTION


Chaos Is Me

Recommended Posts

Vreme je da se iz Albe pozdrave sa Aitom.

 

Sto je mnogo, mnogo je. Da se tri puta pravi kardinalna greska na mecu u kojem je muka dati kos i da se pusta otvoren sut za tri poena je odraz nezainteresovanosti na klupi.

 

Sved, pa on tako na svakom mecu, Khimki je zaista ultra jak sastav kad uspeva da ima 50% u ligi sa igracem kome se moze da radi sta hoce. Zalim tog tajkuna koji baca pare na tog Hardena za siromasne i tim koji mu omogucuje da nije na dnu tabele, ali opet, mozda covek samo pere pare.

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Chaos Is Me said:

Dosta slab kvalitet u nemačkom derbiju. Alba napravila 16-0 seriju tokom koje je Bajern bio napadački impotentan kao u najgore Radonjino vreme u KKCZ. Siva se opet povredio. 

42 izgubljene lopte, kombinovano

 

Lučić pokidao drugo poluvreme, mislim da nije promašio šut, osim one jedne situacije kada je popio dandaru od Nokoa.

Link to comment
Share on other sites

Bajern je valjda oborio rekord ove sezone u EL po broju izgubljenih lopti na jednoj utakmici. Njima fali PG kao leba, Lo je više neki kombo strelac, a Nelson je neozbiljan na EL nivou osim kao treći PG. Vratio se sinoć Huestis, on će im dati malo više rešenja u napadu. Ne znam kad je planiran povratak Braya.

 

Alba je ipak preskromna kvalitetom za EL. Držao ih je juče Mason, a i Eriksson je pogodio neke trojke u završnici. Nikić kao back up centar je smehotres, verovatno kvalitetom najslabiji igrač u EL uz Zvezdinog back up plejmejkera. Još na sve to, Aito rotira kao da su pripremne utakmice.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...