Jump to content

Euroleague 2019/20, I FEEL DEVOTION


Chaos Is Me

Recommended Posts

Gledao dosta EL sinoć. O Zvezdinoj pobedi u Milanu sam se izjasnio na matičnoj temi. CSKA je u principu još ranije trebalo da prelomi Žalgiris, koji se držao u igri ofanzivnim skokom i nekim suludim trojkama Walkupa koje su ušle sad i ko zna kad će ponovo. Mike James na kraju rešio u stilu Bodiroge 3, 4 poslednja napada, na individualnu klasu + buzzer beater.

 

Makabi je oljuštio Bajern koji jednostavno nema spoljnu liniju koja može nešto da uradi u EL. Jebeš ekipu kojoj je startni plej Maodo Lo. 

Link to comment
Share on other sites

Sad vidim, Vanja -9 indeks :ajme:

 

Sa Realom u Madridu je nemoguće igrati na veliki broj poena. Valensija je imala vrhunski šut, skok, asistencije, malo izgubljenih, pa su opet lagano izgubili.

 

Makabi igra ozbiljno ove godine, što sam i očekivao od Sferopulosa. Jedino što sam očekivao bolji, tj konstantniji učinak Bleka. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Real prvi favorit, uigranost i vrlo se jasno znaju uloge.

Efes drugi po meni, i oni imaju taj kostur i dosta napadackog arsenala.

Stavio bih Barsu na trece mesto zbog rostera, ali im ne verujem i dalje.

Cska ce verovatno dopuniti roster, ima tu dosta stucanja.

Pao moze da iznenadi, videcemo

 

Ocekujem da se Fener dogega do top8, al ne vise od toga. Iako Robiju ne treba otpisivati.

 

Milano posle dobrog starta, dolazi na taj neki svoj nivo. Ocekivao vise od Himkija i Baskonije, iako Himki ima solidan skor.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, laki pepe said:

Fascinira kod Sferopulosa sto mu je Ko(h)en stabilan u rotaciji. Vucara se godinama kod njih bez uloge i sada kada su najozbiljniji on igra najvise.

 

Meni je taj Koen sasvim ok igrač, onaj tip za rotaciju koji će odraditi sve što treba, ne srlja, sasvim solidan basketaški IQ. U izraelskom prvenstvu i prošle i ove godine ima više minuta i učinak mu je vrhunski. Ove godine 11ppg, 60-50 šut, ok 15 indeks.

 

 

36 minutes ago, Chaos Is Me said:

Sferopulos je car. Igraju mu Koen, Avdija, Zosman, Dibartolomeo, čak stidljivo i onaj Sendi Koen. Na sve to odlični rezultati, dobra timska igra. Malo li je.

 

Baš to. Kaspi se povredio pre 6 kola, a oni od tada imaju 4-2. Sasvim dobra rotacija, pronalaženje prave uloge svima. Avdija na konstantnih 10ak minuta, što mu je više nego dovoljno za ovu sezonu. U izraelskom prvenstvu igra čak 22 minuta po meču.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...