Jump to content

Euroleague 2019/20, I FEEL DEVOTION


Chaos Is Me

Recommended Posts

5 hours ago, realno *w said:

 

Očekivao sam dosta od njih, a oni su u fazonu - ako ide, gazimo, ako stane, predajemo se na pola druge četvrtine i onda sledi baš raspad. Biće oni u pljeofu sigurno, ali ako se nešto ne promeni, neće tu biti prevelik faktor.

 

Najnejasnija mi je uloga Gila, čovek u nekim trenucima mora da moli za loptu, a realizacija mu je neverovatna, preko 60% i za dva, i za tri.

 

Nisu u tom fazonu, nego pustaju niz vodu jedan od dva meca u duplom programu.

 

Sto je legitimno, jer je kalendar nehuman. Oni imaju 6/3, dva meca su izgubili jer su ih pustili niz vodu. Sta mislis, da smo ih mi dobili jer je Baron imao inspiraciju i jer smo prikazali odlicnu igru? Gledao sam taj mec, podsecao me je na mec ABA lige kod kuce protiv prosecne ABA ekipe.

 

31 minutes ago, propolis said:

Zalgiris ima problem na poziciji plejmejkera. Nisam siguran da li je Saras spremao Volkapa za tu poziciju ili je silom neprilika tako ispalo, ali oni im je sada prvi plej što I nije sjajno rešenje. Otpustili su Aleksa Pereza, nisam pratio Banvit prosle sezone tako da ne znam kako je tamo igrao, I verovatno će dovesti novog pleja. Zalgirisu će dosta toga ove sezone zavisiti od tog igraca koji će doći umesto Pereza. 

Verujem da bi im Najdzel W Gos bio pravo rešenje. 

 

Oni su prosle sezone imali Woltersa i Westermana i to im je bio odlican plejmejkerski duo, jedina nesreca je sto su bili povredjeni, malo jedan, malo drugi.

 

Walkup nema nikakve veze sa pozicijom 1, on je doveden kao 2/3. Perez je olupina od igraca, Lekavicius je suter zarobljen u telu pleja. Bas losu selekciju su odradili, ali to samo potvrdjuje da su dobri plejmejkeri retkost.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Izvinite sto vicem, ali da li bi ste mogli malo da igrate odbranu?  

 

Jel to bilo na 3min do kraja tajm aut? Gledao Baskoniju I reko da li da prebacim na Barsu jer sam na pbp video Zeljko traži tajm aut, vrv je to taj fak ju 😂😂😂 @Shunsuke Nakamura

 

Edit 2:14

Edited by propolis
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...