Jump to content

Euroleague 2019/20, I FEEL DEVOTION


Chaos Is Me

Recommended Posts

Fino otvaranje teme, a bice i fino otvaranje lige, 2 derbija odmah na startu: Real-Fener i Efes-Barsa. 

 

Bajern ima na papiru bas tanak roster. Nemaju pleja, a odlazak Vilijamsa ce  tesko nadoknaditi, mislim da Huestis nije pravo resenje. Ok, doveli su Monroa, ako se uklopi on ce vjerovatno biti najbolji centar u EL, barem sto se tice ofanzivnog dijela.

 

Himki je napravio stvarno ozbiljan roster. Interesuje me u kakvom je stanju i koliko moze Mozgov trenutno da pruzi. 

 

Asvel je Evrokup ekipa. Pod kosem su jako slabi, a ne mislim uopste da je Mitrovic nesto kvalitetan trener. 

 

Oli odavno nije bio slabiji. Gomila sumnjivih pojacanja. Spanulis i Printezis su daleko od najboljih godina. 

 

Svidjaju mi se pojacanja Zalgirisa. Leday je odlican igrac, bez ikakve dileme. Hayes i Landale bi mogli fino da se uklope u ovu ekipu. Lukavicius je korektan igrac, a vidjecemo sta moze Perez. 

 

Edited by Shunsuke Nakamura
Link to comment
Share on other sites

Nadahnuto otvaranje, a opis Zalgirisa za 10.

 

Ako je mjeriti po fantaziju mi se tanko kotiramo. Sta znam, fali nam realnosti kao navijacima, mozda smo i mi jedan veliki tigar od papira. 

 

Za dark horse bi tipovao na Himki Ili mozda Makabi i Milano. Moze li neko od tih lagodnih sredina da promjeni filozofiju i zaigra cvrsto. Potonje imaju trenere koji gaje cvrstu igru, a prvi imaju fiziku.

 

Javlja mi se da ce Zeljko opet provesti sezonu u smol bolu, jednostavno Veseli i Lovernj ne ulijevaju povjerenje da mogu da traju cijelu sezonu. 

 

Prvi favorit mi je Real, a ako Kari dobro smijesa mozda oni budu za prsa ispred na kraju.

Link to comment
Share on other sites

Bajern, Olimpijakos i Zenit mi se nista ne svidjaju, a za Bavarce i Grke bih rekao da su i slabiji nego prosle godine a ni tada nisu bili narocito impozantni.

 

Vidim da se Real odrekao usluga Treja Tompkinsa. Da li se mozda zna koja mu je sadasnja destinacija?

 

Zalgiris mi se poprilicno dopada, imajuci u vidu da im je i dalje trener Sarunas, a on vec neko vreme pravi pitu od govana.

 

Link to comment
Share on other sites

E ne znam šta je ispalo sa time emoji-ima. Trebalo je da stoji slovo c i dve tačke, ali ga pretvara u ovaj smajli.

 

at Horium: Thompkins je još u Realu. Ja sam stavljao samo 12 najboljih, a da su pokrivena po 2 igrača na svakoj poziciji, pa makar nominalno igrali nešto drugo. Dosta ekipa ima roster od 15-16 igrača. Kao što vidite, izostavio sam verovatnog back upa u Zvezdi i tako.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Fener nakon izlaska Kaline sa petorkom Sloukas, Dixon, DeColo, Melih, DWill. Nisam ništa slično vidio. Lasso odgovorio sa visokom petorkom i dovršio posao bez problema. Nadam se da će Vesely i Lavergne ubrzo na teren, horor je pod košem trenutno.

 

Real baš ozbiljna ekipa, uigrani su do maksimuma. Mislim samo da su mogli dovesti ozbiljnijeg pleja od Laprovittole, ali ima vremena za doselekciju ako zatreba.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Odlična utakmica u Madridu dva EL teškaša. Real je ipak uigraniji, fantastično se kreće lopta, imali su baš atraktivnih poteza, pre svega dodavanja. Campazzo igra sa neviđenim samopouzdanjem i baš pleni igrom i energijom, Randolph je u staroj formi, a mora se istaći i da je Taylor odigrao savršen meč. Sa druge strane individualna klasa Nanda i Williamsa je držala Fener u igri. Nema dileme da su njih dvojica top pojačanja. Kad se vrati Vesely, biće to super jer ni Štimac, a ni Duverioglu nisu ni blizu te klase, doduše nije lako protiv Tavaresa i Mickeya.

 

E da, u jednom momentu duel De Colo - Rudy, ne zna se koji je gadniji, u stvari zna se, ipak Rudy.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...