Jump to content

C Liga NBA Fantasy 2019/2020


Gaga

Recommended Posts

26 minutes ago, Green23 said:

Embid je ipak samo dve nedelje out. Od mene veto. 

 

Odakle sad i ti? 😒

 

Inače, ovo nije tačno. Ovo je samo period nakon koga će raditi novu procenu.

Ako te zanima, možeš da pročitaš o operaciji koju je radio. Period oporavka obično traje od 4-8 sedmica, mada će oni to svakako probati da ubrzaju + 10-15 dana fizioterapije nakon toga.

 

No kako god, stvarno više nemam volje da se cimam oko ovoga.

Link to comment
Share on other sites

On 1/11/2020 at 5:50 PM, greenenvy said:

Ja generalno nemam toliko problema sa trejdom po value-u, ali imam sa tim da je Del Piero neaktivan igrac. Zbog toga sam uradio veto.

 

Sto kaze doticni gospodin Dod, ne zelim da neko neaktivan negativno utice na ligu i svima ostalima smanji sanse dok ja nedeljom ostajem budan do 3 nocu da pratim sve kategorije kako bih izbacio potencijalno poslednje igrace koje imam da mi ne bi zeznuli FG%, FT%, TO, PPM.

 

40 minutes ago, greenenvy said:

Ja bih oborio ovaj trejd, posto smo vec izglasali bili i diskutovali ovde da nije ok. Nek pojaca ponudu sa nekim umesto Dragica pa da vidimo dalje. 

 

:lol_2:

OK hajde sada recite gde stoji skrivena kamera, jer stvarno nije u redu da me ovako zezate na pravdi boga.

 

Ovako, da zatvorimo ovu priču na najjednostavniji mogući način.

Pošto se DelPjero javio i pojasnio situaciju, pa su otklonjene sumnje o neregularnosti trejda, sad preostaje samo pitanje vrednosti valjda. Iako ne znam kako to uopšte može biti pitanje, kad se zna da će Embid da odsustvuje minimum mesec dana, a eno Ejton se tek zagrejava, sinoć lagano 20+10, tako da ovde je Dragić samo bonus.

 

Nego, pošto šanse nema da dajem bilo šta više od ovoga, jer bi bilo potpuno suludo, neka svako ko misli da može da ponudi bolje, to isto uradi odmah sada, jer ima još 24 sata do prolaska trejda. Ako želi i ako smatra da je dobio bolju ponudu, DelPjero se ovde javi i trejd poništavamo momentalno. Da li je to OK?

Uostalom, imali ste čak 4-5 dana da uradite isto to, od prvog našeg dogovora i onog smešnog samoinicijativnog vetoa, ali nevažno.

 

Ukoliko ne bude takvih ponuda, onda jednostavno prestanete obojicu da nas sabotirate i igramo dalje.

Edited by Oštricom brijača
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Green23 said:

Kakav bag u igrici, hteo sam da uzmem igrača sa FA i izabrao koga ću izbaciti i išao confirm, i u rosteru mi piše da imam igrača kojeg sam hteo da izbacim, a kada pretražujem ovog koga sam hteo da uzmem, piše da ga imam 

 

Mils i Paskal? Piše da sutra dobijaš Milsa, da se nisu zaključali rosteri za večeras?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...