Jump to content

C Liga NBA Fantasy 2019/2020


Gaga

Recommended Posts

8 hours ago, OnionKnight said:

Opa, cak 3 kategorije. 3 vise od realnog stanja. Uprkos odlicnim odabirima sa FA, nemoguce je nadoknaditi ovako los uradjen draft. Da je ovo prava kosarka, sad bi bio pravi trenutak za paljenje tenka.

 

Kontao sam da cu dobiti poene, ali onda par nekih DTD i nekih upitnih igraca i na to kad dodas fantasticnu partiju Bouchera, Tatuma i Shaia i bio sam upitan i za ovih 9 kategorija. Bukvlano sam u 3:28 izbacio Milsapa da mi ne bi sjebao PPM. Na kraju odigrao odlicno, ali nije imao ukradenu koja mi je trebala. 

 

S obzirom na neke povrede, fantastican rezultat za mene.

 

Sve najbolje u nastavku. 

Link to comment
Share on other sites

On 12/28/2019 at 7:52 PM, greenenvy said:

Malo mi stuca Janis, ali zasad ide ok. Imas i ti problema sa sitnim povredama. 

 

Posle veceras cemo vise znati kako stoje stvari. 

Čestitke :)) 

Nadao sam se da mogu izvući barem dd, defanzivne ili blokade ali Jaren i Pol po 11 def skokova ti taman izvuklo te dve od tri cat tu, a nemaju te brojke često, prvi pogotovu. A Davis mi drugi meč zaredom ostaje na broju 9. 

Dobar izbor Noelela sa fa, ja sam se dvoumio izmedju njega i Takera, odabrah pogrešno na kraju 😄

Link to comment
Share on other sites

@Filip Čestitke na dobijenom meču, u jednom trenutku je bilo 9-2-2 za mene, ali nije bilo realno da ostane tako. FG% i FT% su mi baš opali poslednja tri dana, i to je prevagnulo na tvoju stranu, ali sam generalno zadovoljan 6-7-0 protiv sigurno najboljeg tima u ligi. Srećno u nastavku 🙂 

Link to comment
Share on other sites

California umesto što radi ove nerealne trejdove bi mogao da namesti tim, koji nije dirao već par nedelja. 

Veto s moje strane na ovo. 

 

Ja vam se izvinjavam obojici, slučajno sam vetovao skroz, to ne smem da radim. Odradite opet ponudu dok svi ne izglasaju. Još jednom vam se zaista izvinjavam, ja sam hteo da stavim svoj glas ne znam zašto je verovao trejd ceo. 

Edited by marejosip
Link to comment
Share on other sites

Hvala, ne znam zaista kako sam ovo uspeo, pogotovu sto se ne secam da sam usao u review, nego sam glasao jednom, mislio da nije proslo jer nisam video da je zabelezen, pa mi je mozda sam izbacio onda to veto kao dodatnu opciju za komesara. Ja kliknuo jos jednom, zaboravivsi da sam komesar i da mogu da ponistim ceo...Kreten

 

Sve mu svemu zabo sam, izvninjavam se momcima jos jednom sto moraju opet da odrade.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...