Jump to content

C Liga NBA Fantasy 2019/2020


Gaga

Recommended Posts

Šugavi Love se raspada iz dana u dan. Očekivao sam neko nabijanje statsa kako bi ga uvaljali negdje. Bio sam spreman i za propuštanje b2b utakmica, ali samo se čovjek raspao. DD mu je misaona imenica. Možda sam ga mogao trejdovati dok je radio nešto. 

 

Užasno sam odradio draft, neki izbori sa FA su me udaljili od začelja, ali ima još da se igra. Naredne godine će već biti bolje , sad sam pohvatao konce. Naučio sam i da nije loše odraditi neku pripremu za draft. 

Link to comment
Share on other sites

Fina nedelja za mene, preko 700 poena uz dosta dobar procenat šuta na kraju, moram biti zadovoljan. Uprkos tome što sam vodio u ft% pre poslednjeg dana i moji šutirali 26/27 ovo veče uspeo sam da izgubim, al ne mogu da se žalim kad su me moji ispoštovali gde god je trebalo.  

 

Brutalan je zaista Koki, videću koliko ja mogu da doguram ove nedelje protiv njega. Kad mu zaigraju Zion I Nurkić biće još i jači verovatno. Nadam se da mi se danas vraća Favors, možda će i Hejvord da krene, nezgodno je igrati već par nedelja sa tri out igrača(da izvine Lmx). 

Edited by marejosip
Link to comment
Share on other sites

Šteta što ja nisam ove nedelje igrao protiv Kokija 😄  Moji su imali baš brutalnu nedelju, mislim da bih sa ovim brojkama ove nedelje svakog dobio, samo se nadam da će nastaviti ovako, jer su najbolje partije odigrali, kada mi to baš i nije bilo potrebno 😄 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Green23 said:

@Lmx Skroz neravnopravna nedelja, baš te osakatiše povrede, 5 igrača ti je povređeno. Mislim da si izvukao max, srećno u nastavku 🙂 

 

Hvala, potrajace ova agonija do kraja godine. Ocekujem povratak Bagleya i Irvinga. Bice potrebno cudo da pridjem play off-u. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Prezadovoljan sam kako igraju moji zasad, mada vec drugu nedelju u nizu dobijam nekoliko kategorija koje su bile na jednu loptu. Vrlo lako je to moglo da ode i na drugu stranu.

Sada derbi sa Josipom, a onda mi ostaje da kroz par trejdova skockam ekipu za zavrsnicu i da napadnem ulazak u B ligu. 

Kako smo bese rekli, pobednik regularnog dela ide direktno? 😁

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...