Jump to content

KK Crvena zvezda LIVE 19/20


kalistenika u rutini

Recommended Posts

Lorenzo je Motor ekipe. Ako je usao u ritam bice nam mnogo lakse. Djenka ga je danas slabo odmenio par minuta. Centri katastorfa. Kuzmic se od njih trojice najbolje snasao. Pokupio par ofanzivnih skokova na sam osecaj gde ce lopta pasti. Drugi Braun posle prvog dela prve cetvrtine zakucan za klupu, treba ga ubaciti. U drugom poluvremenu mislim da moze samo bolje. 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Kastel said:

Sudije stvarno nisu ni za kurac. Ovaj čobanin iz Portugalije nas je potkradao i protiv himkija. Neverovatno koliko grešaka na našu štetu. U stvari ne možemo reći da su greške. Očigledno tendencija postoji. 

Ja videh samo jednu grešku, kada Dobriću nisu priznati poeni u kontri i nije dosuđeno dodatno slobodno bacanje. Sve ostalo je ispravno svirano.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Knipex 4 Laki said:

Ja videh samo jednu grešku, kada Dobriću nisu priznati poeni u kontri i nije dosuđeno dodatno slobodno bacanje. Sve ostalo je ispravno 

Ne vidiš korake u više navrata, čist faul u napadu kada igrač baskonije grli našeg igrača, nedosudjen faul nad Davidovcem, ili kada nisu dosudili nesportsku za mnogo goru stvar od one za koju su na suprotnoj strani sudili?  Ok. Sve je ispravno. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...