Jump to content

KK Crvena zvezda LIVE 19/20


kalistenika u rutini

Recommended Posts

Kako bez akcija, sta vi gledate jbt. Svaki put kada su centi trebali dopbiti loptu dobili su. Bekovi nam se dobro krecu, krila nam se dobro krecu. Ne pogadjamo suteve preko ruke, nego ciste suteve. Kako bez akcija. Igramo strpljivo i ne silimo. Isto uosutalom kao protiv fenerbahcea.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, K.Dot said:

Generalno akcija bez, razlika u odnosu na prethodne utakmice je što ovi šutevi sada ulaze. Šut je kvarljiva rabota, videćemo ako stane u drugom. Čović za sada iznenađujuće solidan, mada vidi se da je jednostavno inferioran, on ovo može da odigra u svakoj 10. utakmici.

 

LOL sut kvarljiva rabota 🙂 pa sta da rade,? da ne sutiraju? Proslu je Efes sutiro, trebali su stati kad ih je islo ? 

Link to comment
Share on other sites

Felipe mozda i najveci +/- u prvom poluvremenu, a njegov uticaj skoro nikakav. Odrasli momci igraju pik, prave visak, sutiraju, a on bleji sa strane.

 

Dobra ona asistencija i to je to.

 

U odbrani, dok je bio Lorenzo u igri, Tima ostaje sam na trojci i pogadja, a kad je usao Filip, opet ostaje sam i promasuje. To je ta neka razlika. Samo slucajnost.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nema gluplje izjave od te da je šut kvarljiva kategorija, jer prosto nije tačno imaš igrače koji su u kanalu celu utakmicu, imaš one koji krenu katastrofalno u prvom stintu, pa se podignu, i one koji na početku šutiraju odlično ali zbog potrošnje počnu da maše. Tako da to veze s mozgom nema.

Link to comment
Share on other sites

Ovo nam je najbolje poluvreme ove sezone bez dileme. Smisleno u napadu,borbeno u odbrani(mada ne bi skodilo kada bi Davidovac, Perper, Gist pomagali) Covic je bar u modu koji ne skodi ekipi, Kuzmic daje cvrstinu, Djenka pogadja one sexy suteve i jede Sveda u obrani.

 

Gorak ukus ostavlja stanje Berona u ovoj sezoni i nemogucnost da pogodi kos i to boli.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...