Jump to content

KK Crvena zvezda LIVE 19/20


kalistenika u rutini

Recommended Posts

5 minutes ago, Milan33 said:

Dok preko Covica svi izgledaju kao all star igraci u napadu.A Lorenco promasi pa sta makar moze da pogodi za razliku od Ficka.

Brate ja ovfje citam gotovo svaki drugi post koji odise mrznjom prema Covicu. Prosto ljude zaslijepi pa i ne gledaju bravure ostalih igraca. Sta je Lorenco uradio za ono sto je igrao? Jedan dobar potez nije imao. Derik Braun? Lik igra rekreativnu kosarku a ljudi se pitaju sto je klupiran. Pa klupiran je jer je Faje 5 puta korisniji na obke strane terena. Pita se monak szo Odzo igra 7 minuta a ne vidi silne probleme Gista da zagradi kos i da napravi poziciju u napadu. Bizno je da se kožentarise Covic svaki jbn mec, a lik zapravo nije bio najgori na terenu.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

9 razlike, nije strasno.. ubili su nas u reketu, nemamo nikakavu igru na centre jer su oni izuzetno fizicki mocni pa cak ni gist nista ne moze 1 na 1. 

bili se jos trazi, ali neka neka je i pogresio on mora da pocne da preuzima odgovornost.. djenka dve prodate iz auta.. lorenzo uzasan, promasio tri ulaza, otvorenu trojku, popio bananu u cistoj kontri.. i sve to na ovih -10, bili samo nastavio sad na kraju..

treba nam jedna serija, da se jos neko osim doktora probudi u napadu.. moo drugi strelac sa 4 poena, o cemu pricamo..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...