Jump to content

Gadost dana


Mljeveni Djetic

Recommended Posts

Nista neocekivano, samo potvrda onoga sta smo pricali i na sta smo ukazivali godinama. Ista prica kao i sa Cedom, Srbljanovic i slicnima... na kraju krajeva, nisu ni ovo troje pobrojanih toliki problem koliki su oni koji im slepo veruju i koji ce i u ovom potezu naci neko opravdanje... u opoziciji i gradjanima, naravno.

 

Dodatak:

Eqj2kitXEAES4JI?format=jpg&name=large

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Bljuc kida 🧡

 

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/predsednik-srbije-i-njegov-brat-stigli-u-porodicni-dom-cekaju-vesti-o-svom-ocu-koji/8e1094p

 

Quote

 

Nakon saznanja da se Anđelko Vučić, otac predsednika Srbije, bori za život Aleksandar Vučić i njegov brat Andrej došli su u porodični dom u Jajincima.

Kako saznajemo, oni su se najpre zagrlili, a zatim ostali da čekaju vesti o zdravstvenom stanju svog oca.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Uvek je Blic bio đubre, mada možda su nekada bili malo "pristojnije" đubre u odnosu na npr. Kurir... Sada nema nikakve razlike.

Sajt (tj. sadržaj na) B92 se takođe srozao, mada sam ga nekada mnogo više pratio. Ako se dobro sećam, nekada je sajt/logo bio žuto-crn, pa posle tamno-crven/bordo...  i tada je sadržaj bio odličan. Nije bilo bullshit-a, vesti tj. sadržaj sajta je bio dosta objektivan i kvalitetan. Čini mi se da otkako je postao ljubičast, tako je i kvalitet postepeno počeo da opada... možda još nisu dogurali do Kurir-levela, mada više i ne posećujem taj sajt toliko.

Link to comment
Share on other sites

Blic iz moje najranije mladosti i tinejdz perioda je bio neka lajt varijanta informacionog medija, znaci, nesto izmedju, nije bio Danas, Nin, ali nije bio ni Kurir, alo, trece oko..sad su ta kategorija, naravno, kao i Novosti, koje su ipak bile pristojan i ugledan medij..

Link to comment
Share on other sites

On 1/1/2021 at 12:19 PM, ras kass said:

Pisaju uz svaku vlast da ne bi ostali bez drzavnih sponzora. Tabloidno smece obicno, 80% sadrzaja su im veljko, anastasija, zadruga....A glume neke moraliste.

 

Da.

 

Sada na portalu desno daju i linkove do portala "Objektiv". 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sta znam..mislim da sam na starom forumu to vec napisao,ali nije zgoreg ponoviti.
Za mene je "Politika" primer lista koji je vecito rezimski,ali "Vecernje novosti" idu i dalje od toga..one su mi..pa najjednostavnije receno - nacoshke. Vecito promovisu te nacionalisticke "vrednosti",a kolicina anti-zapadnjackih tekstova i stavova,od kojih mnogi naprosto vriste sa naslovne strane,je frapantna. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...